Aš irgi noriu šalint plaukelius nuo viršutinės lūpos, bet nedrystu. Paauglystėje paraudavau su pincetu, tai tamsesni pasidarė, tai dabar bijau ir liest.. Deja lazeriui manau jie per šviesūs.. Nežinau ką daryt, nenoriu prisidaryt taip, kad paskui kas 2-3 savaites kaip maksimum procedūras reikėtų daryt...
Sveikos mergaites
Usiukus virs lupos pesioju su pincetu, atauga leciau, aisku, kieno oda labai jautri tai gali nepakesti to diskomforto... Kojas depiliuoju su elektriniu epiliatoriumi - jokio vargo o poveikis super, naudoju Philips firmos epiliatoriu, nekeisciau i skutimosi peiliukus, aisku, ir vel, gali skaudeti.. Gal kiekvienai atauga pagal harmonu kieki,nezinau. Man pradejo augti plaukeliai ant smakro, bandziau juosteles veidui - nieko gero, paskui pincetu - tai auga dar labiau ir tamsesni, siurkstesni... Atrodo baisiai, oda nesvelni su mazais ataugusiai plaukeliais.. nezinau ka daryt. Gal turite panasiu problemu ir pasidalintumete patarimais ?
Aciu labai labai.
Usiukus virs lupos pesioju su pincetu, atauga leciau, aisku, kieno oda labai jautri tai gali nepakesti to diskomforto... Kojas depiliuoju su elektriniu epiliatoriumi - jokio vargo o poveikis super, naudoju Philips firmos epiliatoriu, nekeisciau i skutimosi peiliukus, aisku, ir vel, gali skaudeti.. Gal kiekvienai atauga pagal harmonu kieki,nezinau. Man pradejo augti plaukeliai ant smakro, bandziau juosteles veidui - nieko gero, paskui pincetu - tai auga dar labiau ir tamsesni, siurkstesni... Atrodo baisiai, oda nesvelni su mazais ataugusiai plaukeliais.. nezinau ka daryt. Gal turite panasiu problemu ir pasidalintumete patarimais ?
Aciu labai labai.
turejau tokius usiukus, kur ten usiukus, visus usus vis nedrisdavau depiliuot, nei pincetu prapesiot, niekuo... nusipirkau depiliojama krema, tik po keliu menesiu isdrysau pabandyt, ir tikrai nesigailiu, depiliuoju dabar kas 2-3 sav, ir to pakanka
byly depil rozinis pakeliukas, skirtas jautrioms vietoms, kainuoja apie 13lt ir uztenka laaaabai ilgam
byly depil rozinis pakeliukas, skirtas jautrioms vietoms, kainuoja apie 13lt ir uztenka laaaabai ilgam
QUOTE(yoyota @ 2011 02 06, 17:48)
turejau tokius usiukus, kur ten usiukus, visus usus vis nedrisdavau depiliuot, nei pincetu prapesiot, niekuo... nusipirkau depiliojama krema, tik po keliu menesiu isdrysau pabandyt, ir tikrai nesigailiu, depiliuoju dabar kas 2-3 sav, ir to pakanka
O atauginėjant labai matosi? atauga tokie patys ar silpnesni/stipresni?
QUOTE(yoyota @ 2011 02 06, 18:48)
As ir toki naudoju,mazdaug kas 2-4 savaites ,atauga,bet ne taip greit man bent
Laba visoms as irgi turiu ta bedele kai plaukeliai virs lupos.Tai kiek save atsimenu tai jau nuo paauglystes kompleksuodavau ,kad tik kas nepasieptu ,o juk berniukai jau rupejo visada sukdavau galva ,kaip cia jais atsikratyt ,kad jie dar labiau krumais neataugtu ir ka pradejau pirkt juosteles salto vasko-patirty turiu didele ,yra visiskai neveiksmingu nie vieno net buna ,kad neisrauna,dabar jau kokius 2 metus perku is drogo lenkiskas juosteles ,nu rauna viska su saknelem ,aisku skauda nerealiai ,bet eit plaukuotai ir nepykit kuri ten rase ,kad net vyras nuosavas pasiepia nu jau neeeee tuo labiau,kad kelias savaites ju nebuna ir nereikia kartot baisios proceduros kas dien(jai kam pravers tai pavadinimas velvet skin,vipera -toks ruzavas pakelis su zaliais pagrazinimais)ai dar ideta ir serveteles suvilgytos ,kazkuo ,kad nuramintu oda
QUOTE(distancija @ 2011 02 06, 20:11)
O atauginėjant labai matosi? atauga tokie patys ar silpnesni/stipresni?
na nepasakyciau kad silpnesi ar stipresni, manau tokie patys matosi vos vos tik jau po kokios geros savaites ir tik jei saule labai labai sviecia o va ziema, kai tamsiau, tai galiu menesi isbut ir nesimato p.s. mano plaukai sviesus
QUOTE(vaitkute @ 2010 04 12, 12:55)
Ir kaip Jums, ar padeda???
Aš savo ūselius ir barzda depiliuoju su vašku, kažkada kažkur buvau radusi parašyta, kad tiek ūselių tiek barzdos negalima pešioti su pincetu. Bet kai nusipešdavau barzda ir po keliu dienų pamatydavau išlindusius pavienius plaukelius tai su pincetu išraudavau. Ir pradėjo man atauginėti tokie stori aštri pavieniai šeriukai. Kuo toliau su pincetu darbavausi tuo daugiau jų atsirado. Padariau toki eksperimenta su depiliaciniu kremu depiliavau barzda gera savaite, kentėjau kai pradėjo lysti aštrūs šeriukai netraukiau su pincetu, kai ataugo nemažai jų ir tokio ilgio kad jau galėjau nupešti su vašku aš juos nupešiau, na ir pakolkas gera savaitė jau praėjo, o jokių plaukelių ir tokiu aštriu kaip seniau po keliu dienų atsirasdavo nėra. Žiūrėsiu kaip toliau bus, dar nepatinėjau po depiliacijos vašku man pradėdavo tokiais pūlinukais berti, plaukeliai įauginėti. Pakolkas neišlindo nei vienas uždegiminis pūlinukas.
O aš jau galvojau, kad aš viena tokia pasaulyje, kuriai ant smakro auga kieti plaukeliai. Pešioju pincetu...
Parašyk būtinai, kaip bus toliau ir jei viskas gerai - bandysiu ir aš. Nes atsibodo
QUOTE(Mėlinakė @ 2011 02 21, 14:20)
su depiliaciniu kremu depiliavau barzda gera savaite, kentėjau kai pradėjo lysti aštrūs šeriukai netraukiau su pincetu, kai ataugo nemažai jų ir tokio ilgio kad jau galėjau nupešti su vašku aš juos nupešiau, na ir pakolkas gera savaitė jau praėjo, o jokių plaukelių ir tokiu aštriu kaip seniau po keliu dienų atsirasdavo nėra. Žiūrėsiu kaip toliau bus
Parašyk būtinai, kaip bus toliau ir jei viskas gerai - bandysiu ir aš. Nes atsibodo
Aš ūselius tvarkausi pas kosmetologę. Depiliuoja vašku. Nemaloni procedūra, bet tikrai veiksminga. Gražiai nusiima visi ūseliai, o ir depiliuoju maždaug kas mėnesį.
Turiu ir as sia problema usai ir barzda, pati esu sviesi o tas geris auga juodas, ir taip jau kovoju su juo jau gal 15metu, prasidejo kaip ir kai kurios pasakojo kazkas pasake pas tave barzda ir usai auga, tuo metu norejau i zeme ilyst ,bet nuo to laiko pradejau naudoti visokius budus.Bandzau krema, vaska(juosteles), su pincetu ir net lazeriu buvau.
pasakysiu su lazeriu neprasidekite, bus tik pinigai sukisti veltui, kaip mano atveju ir plius labai skausminga, bent man taip buvo.Rezultatas, gal metus laiko ataugdavo siek tiek silpnesni, bet is esmes vistiek augo ir tekdavo salinti su pincetu.I salona nevaikstau kad vasku panaikinciau tai ir vargstu su pincetu, taip atsibodo, bet tikrai nenoreciau sulaukti pasisakymu kaip jaunai teko isgirsti Dabar vel galvoju pabandyt vasku kur naudoja profesionalai tik neapsisprendziu koki,kad nereiktu naudoti juosteliu. Gal ka patarsite?
pasakysiu su lazeriu neprasidekite, bus tik pinigai sukisti veltui, kaip mano atveju ir plius labai skausminga, bent man taip buvo.Rezultatas, gal metus laiko ataugdavo siek tiek silpnesni, bet is esmes vistiek augo ir tekdavo salinti su pincetu.I salona nevaikstau kad vasku panaikinciau tai ir vargstu su pincetu, taip atsibodo, bet tikrai nenoreciau sulaukti pasisakymu kaip jaunai teko isgirsti Dabar vel galvoju pabandyt vasku kur naudoja profesionalai tik neapsisprendziu koki,kad nereiktu naudoti juosteliu. Gal ka patarsite?