Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido, Kaip kovojate su jais?

QUOTE(fuksė @ 2011 01 30, 09:10)
Nesutinku, man ant koju po ,,rovimo" pradejo augti labai silpnuciai plaukeliai, jokio ,,kailio" nepastebejau.

Kiek laiko ta darot? metus? du? smile.gif ne, tai galit nesutikt.. as sakau kaip man yra biggrin.gif jei plaukas yra israunamas SU SAKNIM tai jis gal ir atauga silpnesnis.. as pati raunu, ir tikrai neisraunu su saknim.. gal tai ir yra pagrinde priezastis, del ko jie neatauga silpnesni ir sviesesni.. nors as pati sviesi, o jie atauga dabar jau vietom juodi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 30 sausio 2011 - 12:35
QUOTE(amber123 @ 2011 01 30, 12:29)
Kiek laiko ta darot? metus? du?  smile.gif ne, tai galit nesutikt.. as sakau kaip man yra  biggrin.gif  jei plaukas yra israunamas SU SAKNIM tai jis gal ir atauga silpnesnis.. as pati raunu, ir tikrai neisraunu su saknim.. gal tai ir yra pagrinde priezastis, del ko jie neatauga silpnesni ir sviesesni.. nors as pati sviesi, o jie atauga dabar jau vietom juodi

O kuo depiliuojat, amber123? Aš su šalto vaško juostelėmis, tai su šaknim išsirauna... Toks pats svogūnėlis, koks lieka ant vaško gabalėlių po kojų depiliacijos karštu vašku g.gif Šaknys neliečiamos skutant ir depiliuojant kremu, ar aš klaidingai suprantu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Martini @ 2011 01 30, 19:05)
O kuo depiliuojat, amber123? Aš su šalto vaško juostelėmis, tai su šaknim išsirauna... Toks pats svogūnėlis, koks lieka ant vaško gabalėlių po kojų depiliacijos karštu vašku  g.gif Šaknys neliečiamos skutant ir depiliuojant kremu, ar aš klaidingai suprantu?  unsure.gif

As irgi su saltu.. bet kai reik plest ranka sudreba ir nenuraunu taip kaip reik visu biggrin.gif 4u.gif kai kur gerai israunu, kai kur nukertu.. as joana perku
Atsakyti
QUOTE(Pink Martini @ 2011 01 29, 23:30)
Tai jau tikrai, kad dabar nebeišeis nedepiliuot, su kailiuku vaikščiot nežadu  doh.gif Galvojau ir apie lazerį, bet kad atsiliepimai nekokie. Taip ir vargstu kas mėnesį...

o tai su lazeriu nepasiteisina? Kokie tie atsiliepimai?

QUOTE(fuksė @ 2011 01 30, 08:10)
Nesutinku, man ant koju po ,,rovimo" pradejo augti labai silpnuciai plaukeliai, jokio ,,kailio" nepastebejau.

na ne visom vienodai veikia.

QUOTE(amber123 @ 2011 01 30, 12:29)
Kiek laiko ta darot? metus? du?  smile.gif ne, tai galit nesutikt.. as sakau kaip man yra  biggrin.gif  jei plaukas yra israunamas SU SAKNIM tai jis gal ir atauga silpnesnis.. as pati raunu, ir tikrai neisraunu su saknim.. gal tai ir yra pagrinde priezastis, del ko jie neatauga silpnesni ir sviesesni.. nors as pati sviesi, o jie atauga dabar jau vietom juodi

reik stengtis israut su saknim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 01 30, 20:13)
reik stengtis israut su saknim  4u.gif

doh.gif lotuliukas.gif eina kaku bet koks skausmas.. lotuliukas.gif cia reik sadistu but.. as suletintu budu raunu.. taip aaaaaaaaaaaaaaaauuuččč biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 01 30, 20:13)
doh.gif  lotuliukas.gif eina kaku bet koks skausmas..  lotuliukas.gif cia reik sadistu but.. as suletintu budu raunu.. taip aaaaaaaaaaaaaaaauuuččč biggrin.gif

as isvis kartais sau su pincetu raunu, kai vaska tingiu kaist.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 01 30, 21:33)
as isvis kartais sau su pincetu raunu, kai vaska tingiu kaist.

As tik pavienius su pincetu kai isauga.. smile.gif
Atsakyti
Merginos, jungiuosi prie jūsų ir aš su šiuo „gėriu“. Man baisiausia, kai ateina vasara, kai saulė veidą nutvieskia ir akis bado tie „ūsai“. Kartais ir MB pasako: reikėtų nusiskusti biggrin.gif Bet labai bijau lysti prie tos vietos, bijau, kad atžels juodesni ir tankesni. Tai vasarą tik lūpų kampučiuose esančius išraunu, tfu tfu tfu tankesni neišdygo biggrin.gif
Atsakyti
PERsiprašau, nežinau kaip ištrinti žinutę kur rašiau apie balinamajį krema "Byly depil" su ramunėlėm. NEPIRKIT JO. jis skatina plaukelių augimą, netgi tamsesnių ;/ ir pasirodo ne pirma pasimoviau ant šios prekės.
Atsakyti
Parašykit ,prašau, kokį kremą naudojate plaukelių šalinimui
Atsakyti
geriau nueik pas kosmetologe su vašku nusidepiliuoti, ilgam, mažiau plaukelių įauga nei po kremo. Nes kremai, tas pats kaip skutimas, pašalini tik viršutinę plauko dalį. Jei esi iš Vilniaus galiu parekomenduoti labai gera kosmetologę, kuri už maža kainą gerai nudepiliuoja.
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2011 02 05, 06:32)
geriau nueik pas kosmetologe su vašku nusidepiliuoti, ilgam, mažiau plaukelių įauga nei po kremo. Nes kremai, tas pats kaip skutimas, pašalini tik viršutinę plauko dalį. Jei esi iš Vilniaus galiu parekomenduoti labai gera kosmetologę, kuri už maža kainą gerai nudepiliuoja.

Esu iš Vilniaus. Parašyk į AŽ. Būsiu labai dėkinga. 4u.gif Tie plaukeliai veda iš proto.
Atsakyti