Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido, Kaip kovojate su jais?

QUOTE(ievag @ 2009 05 25, 20:00)
tik nepamiršk, kad ir nubalinti ūsai lieka ūsais wink.gif rauk negailėdama, ataugs vėl išrausi, kam reik su tokai "puošmena" vaikščiot?  g.gif

Tai jeigu nera jie tamsus tai kam rauti smile.gif
Pas mane irgi yra virs lupos,bet vos matosi,is arciau gal siek tiek daugiau,bet niekas ten taip neina ir nestovi prie pat mano nosies lotuliukas.gif o man tinginyste butu visus plaukus nuo viso kuno salint.Pas mane pastebejau visur plauku yra-veidas plaukuotas koks,vient pukeliai balti (gyvaplaukiai) biggrin.gif
Atsakyti
Visiškai sutinku, jei baltas pūkelis, tai kam jį šalinti.
Visas mūsų kūnas padengtas mažiukais plaukiukais, tai ką, juos visus raus?biggrin.gif

Manau užtenka nubalinti, nes jei pradedi šalinti, taj turėk ilgam bėdą.

O jei šalini, tai patariu vašką.

wink.gif
Atsakyti
Mamos, aš taip pat turėjau ūselių problemą, ir ilgai nesiryžau su jais kovoti. paskaiciau forumus, ir supratau, jog skausmingos procedūros nenoriu. Tačiau kartą Eurokos parduotuvėj nusipirkau depiliuojantį veido kremą jautriai odai, vokiskas, vadinasi SNA EPIL, mokėjau apie 10 Lt. Ir ką gi, problemos kaip nebūta. Štai jau du kartus depiliavausi, užtrunka iki 10 min, jokio skausmo, jokio bėrimo ar paraudimo, ir neatauga kokias 3 savaites clap.gif Tikrai siūlau pamėginti.
Atsakyti
merginos,narsydama internete,del tos pacios problemos blush2.gif radau stai toki dalyka KREMAS
Plaukų augimą mažinanti priemonė veidu pasižymi didesne veiklosios medžiagos ekstrakto koncentracija. Akivaizdžiai sumažina plaukelių kiekį veido srityje.
Plaukų augimą mažinanti priemonė su patentuota formulė ESSENTIEL EPILTM, kurio veiklioji medžiaga - juodųjų triufelių ekstraktas. Priemonės aktyvieji proteinų enzimai regeneruoja odos ląsteles ir neleidžia ataugti naujiems plaukams. Oda tampa pastebimai švelnesnė, lygesnė, palaikomas odos drėgnumas. ESSENTIEL EPILTM efektyvumas įrodytas: 88% moterų, dalyvavusių išbandant šią priemonę, pastebėjo plaukų tankumo sumažėjimą, 85% - plaukų ataugimo sulėtėjimą. Tyrime dalyvavo 60 moterų, rezultatai buvo akivaizdūs po dviejų depiliacijų. ESSENTIEL EPILTM veikia po plaukų depiliacijos vašku, kremu ar net po skutimosi.
Naudokite užtepdami mažą kiekį ESSENTIEL EPILTM ant depiliuotos kūno vietos, ištrinkite. Šią procedūrą kartokite kas dieną bent savaitę po depiliacijos.
ESSENTIEL EPILTM-ekologiška formulė, sertifikuota ECOCERT. Be parabenų, phenoxyethanolių, dažiklių.

99,74% ingridientų natūralios kilmės
75,93% ingridientų ekologiškos kilmės

Gamintojas ACORELLE (Prancūzija)

gal kuri esate isbandziusi?ka manote? jei jau jis is tikruju toks veiksmingas,idomu kokie butu rezultatai nustojus naudoti?ar nebutu dar blogiau nei pries tai doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrike: 24 sausio 2011 - 13:38
sveiki as ir turiu beda ant smakro auga plaukeliai kas antra diena ispesu net nezinau ka bedaryti
Atsakyti
kazi depiliuojantis paskui stagarai neatauga ? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skujiene @ 2011 01 29, 03:00)
kazi depiliuojantis paskui stagarai neatauga ? g.gif biggrin.gif

stagarai atauga skutant.
Raunant atauga naujas plonas plaukelis, kurio pradzioj net nelabai matosi.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 01 29, 10:02)
stagarai atauga skutant.
Raunant atauga naujas plonas plaukelis, kurio pradzioj net nelabai matosi.

Nežinau, man tai labai matosi tie ataugantys smile.gif Depiliuoju jau keli metai, visada vašku. Kai pradėjau, tikrai tokie juodi nebuvo... Dabar tai neišvengiama procedūra. Kietesni, gana matomi. Nežinau, ar jie būtų tokie tapę ir be depiliacijos, bet kad nesusilpnėjo depiliuojant - tai tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Pink Martini @ 2011 01 29, 23:12)
Nežinau, man tai labai matosi tie ataugantys smile.gif Depiliuoju jau keli metai, visada vašku. Kai pradėjau, tikrai tokie juodi nebuvo... Dabar tai neišvengiama procedūra. Kietesni, gana matomi. Nežinau, ar jie būtų tokie tapę ir be depiliacijos, bet kad nesusilpnėjo depiliuojant - tai tikrai.

100% pritariu.. as pati depiliuoju ir tikrai po keliu metu atauga ,,stagarai'' ir tamsus.. gal kad nepilnai israunu su saknim.. nzn.. bet tikrai nei plonesni, nei ka.. atauga ir zymiai daugiau.. verysad.gif bet depiliuoju ir tiek.. jei jau pradejau niekur nedingsiu.. bet po ilgo laiko tikrai ne tik kad jie neisnyks, bet ataugs storesni ir tamsesni.. nzn nuo ko cia priklauso, bet man taip yra unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 29 sausio 2011 - 22:41
QUOTE(amber123 @ 2011 01 29, 22:39)
100% pritariu.. as pati depiliuoju ir tikrai po keliu metu atauga ,,stagarai'' ir tamsus.. gal kad nepilnai israunu su saknim.. nzn.. bet tikrai nei plonesni, nei ka.. atauga ir zymiai daugiau..  verysad.gif bet depiliuoju ir tiek.. jei jau pradejau niekur nedingsiu.. bet po ilgo laiko tikrai ne tik kad jie neisnyks, bet ataugs storesni ir tamsesni.. nzn nuo ko cia priklauso, bet man taip yra  unsure.gif

Tai jau tikrai, kad dabar nebeišeis nedepiliuot, su kailiuku vaikščiot nežadu doh.gif Galvojau ir apie lazerį, bet kad atsiliepimai nekokie. Taip ir vargstu kas mėnesį...
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 01 29, 23:39)
100% pritariu.. as pati depiliuoju ir tikrai po keliu metu atauga ,,stagarai'' ir tamsus.. gal kad nepilnai israunu su saknim.. nzn.. bet tikrai nei plonesni, nei ka.. atauga ir zymiai daugiau..  verysad.gif bet depiliuoju ir tiek.. jei jau pradejau niekur nedingsiu.. bet po ilgo laiko tikrai ne tik kad jie neisnyks, bet ataugs storesni ir tamsesni.. nzn nuo ko cia priklauso, bet man taip yra  unsure.gif

Nesutinku, man ant koju po ,,rovimo" pradejo augti labai silpnuciai plaukeliai, jokio ,,kailio" nepastebejau.
Atsakyti
Gal galėtuėt parašyti, kokį kremą perkate veido depiliavimui. Kažkur buvo rašyta, bet nerandu 4u.gif
Atsakyti