Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido, Kaip kovojate su jais?

QUOTE(Ramiinta @ 2010 10 17, 17:02)
o kaip balintis? tiesiog paprastai pasiimti peroksido ir tepti tuos plaukelius? ar su kažkuo tai reikia maišyti?

Raminta, puikiai suprantu tave. pabandyk su depiliuojamu kremu tik SKIRTU jautrioms vietoms. Tai labai nebrangu ir greita. 5min kas dvi sav. ir viskas wink.gif as 5 metus naudoju, ir geriau nieko neatradau 4u.gif Vien nuo epiliatoriu ir vasko plaukai piestu stojas pagalvojus, nenoriu prisimint is tikro kaip skauda, ir kokiai ''graziai'' reikia vaiksciot kol oda nurims, as ir sunkiai antakius pesiojuosi nes baisiai jauciu skausma veide, tai pries pesiojant privalau ledukus palaikyt, kitaip iki asaru.. doh.gif
o va pvz, po kremuko, galiu iskart rodytis mirksiukas.gif
Jei nezinosi koki pirkt, parasyk i a.z. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2010 10 18, 17:11)
Čia yra tiesa, kad po kurio laiko plauką pešiojant pincetu jis patamsėja. Aišku ne  po men ar dviejų. Plaukas automatiškai tam priešinasi tam.
Kadangi mano yra labai tamsūs bruožai, man greičiau patamsėjo. Aišku būtų naivu galvoti kad šviesiaplaukė išsirovusi plaukelį po mėn, turės ten juodą kietą plaukelį. Pasiskaitykit, daugumai atauga kietesni ir tamsesni, ir kartais nebe vienas, o keli.

QUOTE(laurutexxxx @ 2010 10 19, 14:48)
tamsėja brangiosios ir pešiojant pincetu. mano ūsai balti. Kartais susinervuoju ir kelis išpešu. Tai ir matau, gi neakla, kad nuo to papešiojimo, tie keli plaukeliai po keliu rovimų jau bebe balti atauga....  doh.gif  Galit įrodinėt kaip norit, bet tikrai ir nuo pinceto atauga juodi. Kaip kažkas minėjo, aš irgi laikausi tokios nuomonės, kad plaukas vis stiprėja, taip priešinasi rovimui. Beje kažkur skaičiau (senokai), kad pincetu šalinant plauką, jis neišsipeša(kaip šalinant vašku), o nutrūksta...... va  kame esmė, kad bjaurybė atauga juodas  doh.gif

Esu sviese ode Kada teko siuti barzda po kiek laiko toi vietoi pradejo augti plaukai
Pesioti pradejau pincetu Jau daug metu Jie tikrai atauga tamsesni ir kietesni Tas pat ant usu uzaugo vienas didelis plaukas lotuliukas.gif išpešiau ir jis ataugo kietas ir ryzas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad plaukų ant barzdos su metais atsiranda biggrin.gif Gal čia kokie hormoniniai pokyčiai... Turiu ir aš kelis, kuriuos vis pincetu pešu
Atsakyti
laba 4u.gif

As su antakiais turiu problemyte, pas mane jie tokie sviesus ir ploni. Nuejau pas kosmetologe sakau neiseina man ju ispesiot gal galit nudepiliuot, sako tokie nesidepiliuoja? nesupratau unsure.gif
Atsakyti
Zinau, kad buna depileciniai kremai veidui. Gal galite kas koki parekomenduoti.Nes su pincentu uselius rauti jau darosi per daug skausminga verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2010 12 28, 17:05)
Zinau, kad buna depileciniai kremai veidui. Gal galite kas koki parekomenduoti.Nes su pincentu uselius rauti jau darosi per daug skausminga  verysad.gif

As naudoju BYLY DEPIL ,tik nezinau gal reiketu po depiliacijos,koki krema naudoti, nes atsiranda spuogeliu 4u.gif
Atsakyti
O ant pacio veido neatauga jie "ryskesni"?Kazkaip man baisiai skamba tas ju depiliavimas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 12 28, 21:37)
O ant pacio veido neatauga jie "ryskesni"?Kazkaip man baisiai skamba tas ju depiliavimas unsure.gif

As bent nepastebejau ,kad jie ryskesni ataugtu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle_p @ 2010 12 28, 14:52)
laba  4u.gif

As su antakiais turiu problemyte, pas mane jie tokie sviesus ir ploni. Nuejau pas kosmetologe sakau neiseina man ju ispesiot gal galit nudepiliuot, sako tokie nesidepiliuoja? nesupratau  unsure.gif

nesąmonė biggrin.gif
aišku, kad depiliuoja, vašku žinoma, ne kremu.
bet aš klausiau savo antakių tvarkytojos, tai ji man pasakė, kad neįsivaizduoja, kaip suteikt antakiam formą galima pešant plaukelius vašku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 28, 20:47)
nesąmonė biggrin.gif
aišku, kad depiliuoja, vašku žinoma, ne kremu.
bet aš klausiau savo antakių tvarkytojos, tai ji man pasakė, kad neįsivaizduoja, kaip suteikt antakiam formą galima pešant plaukelius vašku smile.gif

nelabai supratau pabaigos g.gif
Atsakyti
QUOTE(delfinarija @ 2010 12 28, 20:41)
As bent nepastebejau ,kad jie ryskesni ataugtu  smile.gif

Tai va gerai jei jie nepakinta,bet kazkaip man ranka nekyla biggrin.gif
Atsakyti
PAsigirsiu, vat ta pati problema, tamsūs plaukeliai.
Tamsus gymis davė visko.
Nusipirkau Balinomojo kremo
http://www.vup.lt/go...u-ekstraktu.jpg

Galime internetu pirkti, bet pirkau parduotuvėje, kaina litu mažesne.
Na bet likau patenkinta, balinau plaukelius virš antakių, nes tamsesni buvo, o pešioti nesiruošiu, ir truputį ant žandukų, (na jie pas visus yra, tik mano tamsūs o oda balta kaip lavono) nusibalinus, buvo šviesūs ko ne permatomi, kaip turi būti smile.gif
Tad jei kas pan problemų turi, rekomenduoju šitą kremuką jei nenorit, ir nepatariu, šalinti. smile.gif
Atsakyti