Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido, Kaip kovojate su jais?

Labai labai nerekomenduoju pešioti pincetu. Reikia labai švariai nebent, kad nepažeisti pačios odos ir kad nesusidirgintų oda. Plius, didesnė tikimybė kad įaugs į odą, susidarys pūlinys.... O toliau ilga procedūra jį gydant, o jei ant veido, tai ir matosi labai.

Aš išbadžiau baisiai daug priemonių. Išvada, geriausia ūseliams karštas vaškas. Salone labai tvarkingai išpeša, sutvarko. ir nebrangu, bent jau man ir mažėja jų, nors mano genai ohoho kokio stiprumo ypač ant plaukų.

Tik va pastebėjau, kad kai nebuvo pinigėlių (na krizė), pradėjau pincetu pešioti, ir pradėjo man ant smakro augti. Ir ant žandų patamsėjo..
O vargeli, pačios plaukai juodi, oda balta.. Tai taip matosi. Nesugalvoju ką man su jais daryti... Galvoju balinti.. Bet baisu kad odos nenudegintų ir po to atauga vis vien, natūraliai gi plaukeliai keičiasi, kad neatrodytų juokingai.

Jau bandžiau su paprastais plaukų blondiniškais dažais nusibalinti plaukelius... gavosi apgailėtinas rezultatas... Plaukai geltoni ryžu atspalviu... teko slėptis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2010 10 17, 21:47)
1. Tik va pastebėjau, kad kai nebuvo pinigėlių (na krizė), pradėjau pincetu pešioti, ir pradėjo man ant smakro augti. Ir ant žandų patamsėjo..

2. Jau bandžiau su paprastais plaukų blondiniškais dažais nusibalinti plaukelius... gavosi apgailėtinas rezultatas... Plaukai geltoni ryžu atspalviu... teko slėptis biggrin.gif

1. Na, kas čia dabar per išvados? Kad patamsėjo plaukai nuo pinceto??? Plaukai nuo šalinimo būdo tikrai nepakeičia savo spalvos ir augimo vietos. Čia kalti hormonai ir kitų organų veikla. Galėtumėt išvis nešalinti plaukų ir jei atsirastų pokyčiai organizme, tai sureaguotų ir plaukai. Neklaidinkit.

2. Aš kartais naudoju BYLY šviesinamąjį kremą veidui, tai gerai suveikia tikrai, tik reikia kartoti tas procedūras. Nežinau ar dar parduodamas, nes pirkau prieš kokių pusantrų metų.
Atsakyti
Čia yra tiesa, kad po kurio laiko plauką pešiojant pincetu jis patamsėja. Aišku ne po men ar dviejų. Plaukas automatiškai tam priešinasi tam.
Kadangi mano yra labai tamsūs bruožai, man greičiau patamsėjo. Aišku būtų naivu galvoti kad šviesiaplaukė išsirovusi plaukelį po mėn, turės ten juodą kietą plaukelį. Pasiskaitykit, daugumai atauga kietesni ir tamsesni, ir kartais nebe vienas, o keli.

Atsakyti
mane irgi nervuoja plaukeliai ant smakro, juos depiliuojuosi karstu vasku. Domejausi del salinimo lazeriu, bet pasiskaiciau, kad nauda bus nedidele, o pinigu kainuos daug, tai su vasku zaidziu.
Papildyta:
QUOTE(Reeeeee @ 2010 10 18, 17:11)
Čia yra tiesa, kad po kurio laiko plauką pešiojant pincetu jis patamsėja. Aišku ne  po men ar dviejų. Plaukas automatiškai tam priešinasi tam.
Kadangi mano yra labai tamsūs bruožai, man greičiau patamsėjo. Aišku būtų naivu galvoti kad šviesiaplaukė išsirovusi plaukelį po mėn, turės ten juodą kietą plaukelį. Pasiskaitykit, daugumai atauga kietesni ir tamsesni, ir kartais nebe vienas, o keli.

ar tikrai Jums taip yra, kad nuo pesiojimo jie stipreja? Kiek zinau - stipreja nuo skutimo plaukelis, o nuo rovimo silpneja. man po rovimo keliose vietose visai neatauga.
Atsakyti
Tai kur logika,jei ar vasku ar pincetu israunant su saknim, vienu atveju jie silpneja,o kitu dar kaip tik juodesni atauga? suprasciiau jei butu skutimas vs. depiliacija vasku...
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 10 18, 20:54)
Tai kur logika,jei ar vasku ar pincetu israunant su saknim, vienu atveju jie silpneja,o kitu dar kaip tik juodesni atauga? suprasciiau jei butu skutimas vs. depiliacija vasku...

man irgi cia kazkas neaisku. Rovimas yra rovimas, visai nesvarbu su kuo. Tik su vasku patogiau, kai ju daugiau. ir santykinai su vasku maziau skauda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 18 spalio 2010 - 21:16
QUOTE(Reeeeee @ 2010 10 18, 16:11)
Čia yra tiesa, kad po kurio laiko plauką pešiojant pincetu jis patamsėja. Aišku ne  po men ar dviejų. Plaukas automatiškai tam priešinasi tam.

Jeigu nėra problemų su palukuotumu, tai žmonės jų nepešioja ir jie netamsėja. Man pavyzdžiui ant veido patamsėjo, nors nieko su jais išvis nedariau, tada jau teko imtis kokių nors priemonių. O jei jau yra problemų, tai su laiku jos vis intensyvėja ir šalinimo priemonės čia nekaltos.
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2010 10 18, 16:11)

nemanau,kad čia tiesa.. NA gal kažkam taip atsitiko.. Bet pešioju ne vienerius metus..Nutikrai nepriaugo juodų plaukelių ar tamsesnių.. Vis jų mažiau ir silpnesi jie..
Atsakyti
tamsėja brangiosios ir pešiojant pincetu. mano ūsai balti. Kartais susinervuoju ir kelis išpešu. Tai ir matau, gi neakla, kad nuo to papešiojimo, tie keli plaukeliai po keliu rovimų jau bebe balti atauga.... doh.gif Galit įrodinėt kaip norit, bet tikrai ir nuo pinceto atauga juodi. Kaip kažkas minėjo, aš irgi laikausi tokios nuomonės, kad plaukas vis stiprėja, taip priešinasi rovimui. Beje kažkur skaičiau (senokai), kad pincetu šalinant plauką, jis neišsipeša(kaip šalinant vašku), o nutrūksta...... va kame esmė, kad bjaurybė atauga juodas doh.gif
Atsakyti
As bent jau kai israunu pincetu,matau visa plauka,sakni,ir zinau,kaip nutrukes atrodo..Na,vistiek nesuprantu...
Atsakyti
Jei pincetas lievas ar pešti nemokat, tai ir nutraukiat tą plauką jo neišrovę. O šiaip išsirauna lygiai taip pat kaip ir su vašku su visom šaknim.
Atsakyti
QUOTE(laurutexxxx @ 2010 10 19, 14:48)
tamsėja brangiosios ir pešiojant pincetu. mano ūsai balti. Kartais susinervuoju ir kelis išpešu. Tai ir matau, gi neakla, kad nuo to papešiojimo, tie keli plaukeliai po keliu rovimų jau bebe balti atauga....  doh.gif  Galit įrodinėt kaip norit, bet tikrai ir nuo pinceto atauga juodi. Kaip kažkas minėjo, aš irgi laikausi tokios nuomonės, kad plaukas vis stiprėja, taip priešinasi rovimui. Beje kažkur skaičiau (senokai), kad pincetu šalinant plauką, jis neišsipeša(kaip šalinant vašku), o nutrūksta...... va  kame esmė, kad bjaurybė atauga juodas  doh.gif

QUOTE(micefee @ 2010 10 19, 16:43)
Jei pincetas lievas ar pešti nemokat, tai ir nutraukiat tą plauką jo neišrovę. O šiaip išsirauna lygiai taip pat kaip ir su vašku su visom šaknim.

jeigu raunama su blogu pincetu, plaukas nutruksta ar nugnybiamas, tai aisku, kad plaukelis storeja ir stipreja, cia tas pats kaip skust.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 19 spalio 2010 - 17:08