Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido, Kaip kovojate su jais?

su pincetu nenoriu prasidėti, nes skaičiau, kad po to plaukeliai atauga storesni ir juodesni. O dėl depiliacijos vašku, tai ar namie bandyt darytis ar eiti pas kosmetologę? ir ar kai plaukeliai tik pradės lįsti juos vėl iškart bus galima pašalinti? ta prasme ar nereikės laukt kol jie užaugs iki tinkamo ilgio?
Atsakyti
QUOTE(Ramiinta @ 2010 10 16, 01:56)
su pincetu nenoriu prasidėti, nes skaičiau, kad po to plaukeliai atauga storesni ir juodesni. O dėl depiliacijos vašku, tai ar namie bandyt darytis ar eiti pas kosmetologę? ir ar kai plaukeliai tik pradės lįsti juos vėl iškart bus galima pašalinti? ta prasme ar nereikės laukt kol jie užaugs iki tinkamo ilgio?

Na, taip, su pincetu geriau išrauti tik pavienius plaukelius, kai jų yra nedaug, o jei nemažai tai geriau eiti pas kosmetologę, kuri nudepiliuotų vašku. Pati geriau to nebandyk daryti, nes reikia tikrai viską mokėti taisyklingai daryti, kitaip gali labai sujautrinti savo veido odą. Patariu iš patirties smile.gif Aš taip pat darausi ūselių depiliacija, tik seniau eidavau pas kosmetologę, bet išeinu visa baisi ir dar kokia savaitę būdavau baisi kol viskas užgydavo, nes po depiliacijos baisiai išberdavo, kad ir ką būčiau darius. Tai atradau naują būdą, nusipirkau depiliacinį kremą veidui (neprisimenu dabar pavadinimo) ir jis ištikrųjų puikiai pašalina plaukelius ir oda išlieka tokia pat kaip ir buvus. Aišku, galbūt tokią procedūrą reiktų atlikti dažniau nei pas kosmetologę, bet bent jau yra neskausminga ir nereikia vaikščiot savaitę kaip zombiui smile.gif Tai va, pasirink sau priimtiniausią variantą smile.gif
Atsakyti
hm, aš ūselus tai supincetu visad pašalinu.Kažkaip man jie neatauga storesni>kaip tik pastebėjau, kad mažiau jų būna dabar g.gif
Atsakyti
sunshine_ as depiliuoju vasku salone, ir man nieko nebesimato jau po puses val, o pavienius plaukelius ispesu pincetu, neatauga juodesni.
Atsakyti
QUOTE(Ramiinta @ 2010 10 15, 22:23)
sveikos, labai reikėtų pagalbos. Esu paauglė, turiu ūselius. Begalo dėl to kompleksuoju, bet kažką daryti bijau, kad po to nepradėtų augti dar tankesni ir juodesni plaukeliai. ką patartumėte?

Patarčiau eiti pas kosmetologę - ir profesionaliai nudepiliuos, ir brangiai nekainuos. Be to, depiliuojant vašku, plaukeliai atauga silpnesni. Tik jokiu būdu neskusk! Pavienius ataugusius galėsi pati pincetu išrauti.

P.S. Ir tikrai nebūtina vaikščioti su ūseliais, jei artimieji sako, kad čia "nieko tokio". Mano draugė turėjo ūsiukus, tai už jos akių daug kas iš to pasišaipydavo. Po kurio laiko susiprotėjo ir pradėjo depiliuoti. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(murrrr @ 2010 06 16, 23:05)
va, man tyre echoskopu skydliauke, sake yra kazkokiu darinuku (sake nereiksmingi jie ar kazkaip ten, zodziu, kad neturi itakos), hormonu tyrimas normoj, tai atmeciau sita. daugiau jokiu nusiskundimu neturiu, kazin ka dar galima butu issitirti siuo klausimu..  g.gif

Man tas pats, yra darinukų, bet skydliaukė normali, hormonai taip pat. Gal paveldėjai? Nes mano mamai ant smakro irgi auga plaukeliai, o tėtis labai gauruotas. biggrin.gif Tai aš dar plaukuotesnė nei mama... Endokrinologė sakė, jog paprasčiausiai tai yra paveldėjimas arba plauko folikulas per daug jautrus vyriškam hormonui, nors jo kiekis ir normalus kraujyje. Ir nieko čia nepadarysi... Reikia su tuo susitaikyti ir gyventi. Ir depiliuoti. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 16 spalio 2010 - 11:30
Israuti plaukeliai paprastai neatauga storesni. Tik nuskusti stipreja. Savo veido nepageidaujamus plaukelius salinuosi vasku.
Atsakyti
O kokias būtent priemones perkat depiliavimui vašku? g.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 10 16, 18:11)
O kokias būtent priemones perkat depiliavimui vašku? g.gif

profesionalias is Proco, as perku darbui vaska ir pati nusidepiliuoju su juo. Perku karsta vaska veidui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 16 spalio 2010 - 18:03
o kaip balintis? tiesiog paprastai pasiimti peroksido ir tepti tuos plaukelius? ar su kažkuo tai reikia maišyti?
Atsakyti
QUOTE(Ramiinta @ 2010 10 17, 18:02)
o kaip balintis? tiesiog paprastai pasiimti peroksido ir tepti tuos plaukelius? ar su kažkuo tai reikia maišyti?

paprastai, nereikia skeisti... bet nelabai ką balina verysad.gif
Atsakyti
O išsipešioti visus ūselius su pincetu nebūtų blogai? g.gif
Atsakyti
su pincetu išpešti galima smile.gif
Atsakyti