Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido, Kaip kovojate su jais?

As irgi turiu siokia tokia problema...
Ant smakro augo 1 plaukelis...aisku as ji ispesiau su pincetu unsure.gif bet tada vietoj jo isaugo du... ir t.t. dabar auga 5 stori juodi plaukai...

Taigi:
pasiskaicius dauguma forumu paaiskeja vienas dalykas...
Depiliacinis kremas: vieniems jis padeda, kitiems (pvz man) ne velnio doh.gif nenuima tu plaukeliu...
Vaškas: vieniems po jo susilpnėja, kitiems atvirkščiai pastoreja plaukai...
Apie pinceta irgi viskas taip pat kaip su vasku.
Epiliacija lazeriu, fotoepiliacija ir panasiai- dauguma atsiliepimu nieko gero... Daugumai atauga plaukeliai, kitom ir dar didesni...pazystu net tokiu kurioms barzda isaugo...

Taip kad cia man atrodo labai daug priklauso nuo genu, plauko strukturos ir pan. Kol ant savo kailio neisbandei ko nors tol nieko negali zinot kaip ir kas doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Merginos,
o apskritai yra to karšto vaško juostelių pirkti?
Ar čia tik pas kosmetologes šalinat? Aš daugiau pripratus pati tvarkytis.
Atsakyti
o jus cia salinat juodus plaukelius, ar is baltus, sviesius ?
Atsakyti
pas mane ir panasi problemele,tik ne ant veido,o ant kaklo.Aisku ne visas kaklas tu plaukeliu,bet man uztektinai,jie yra gan ilgoki,ir dar tamsus,tai as vis juos apkarpau kad nesimatytu,bet istikruju labai del to kompleksuoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 05 10, 09:02)
o jus cia salinat juodus plaukelius, ar is baltus, sviesius ?

Pas mane sviesus,tokie net pukeliai sakyciau,bet tarp ju yra ir vos vos tamsesniu.
Erzina,noriu nusidepiliuoti vasku,bet bijau,kad ataugs juodesni doh.gif Net baisu apie tai pagalvoti. Siaip niekas nera nei sakes,kad to man reiketu ar pan. bet as pati juos matau,tokie sviesus ir negraziai isryskeja pudra uztepus ar saules sviesoje intensyvioje, spindi siek tiek biggrin.gif

Pasakykit merginos,is savo patirties,tai kaip su atauginejimu,atauga tokie pat ar sviesesni/tamsesni? smile.gif
Atsakyti
na, galiu pasakyt kaip pas mane buvo. pradzioj tik virs lupos augo.. aisku, su pincetu visus naikint pradejau. cia gal pries kokius 6 metus.. dabar galiu pasakyt, kad isauga zymiai retesni, bet storesni ir juodesni. bet juos lengva israuti ir ju yra maziau. o va, pries pora metu pradejo ir ant smakro augt.. aisku pradejau raut lauk.. ir per pora metu ju tik daugeja, ir as nebezinau ka daryt, kas 3-4 dienas apsiziuriu, kad nebutu islinde nieko, bet tai taip vargina! ir vistiek, isrovus lieka paraudimai, iskilimai, oda sudirgusi. tai reik visokiu priemoniu imtis, kad nesimatytu. siaip buvau issitirti hormonus, ar viskas gerai, nes nu tikrai jei nieko nedaryciau, tai beveik kaip vyras buciau unsure.gif bet su hormonais viskas tvarkoj. taiva, dabar kankinuosi kaip nezinau kas, prisigalvojus visokiu kompleksu esu. pavyzdziui, jei pradeda vos vos listi po smakru plaukeliai, ir ju dar neimanoma pasalint, nes per trumpi, bet vistiek jei jauciasi, tai net neleidziu vaikinui buciuot kaklo (aisku, nesakau jam kodel), apsimetu kad kutena ir pan, o is tikro tiesiog siaubingai geda..
tiesa, bandziau kazkada viska pasalinus dar uzsidet su ilgu kaklu megztuka, kad nesimatytu iskilimu tik po isrovimo, tai dar labiau sudirgo oda! paraudo siaubingai, plius pulinukai pradejo formuotis. zodziu, turiu tiek rupesciu, nes apalamai, kazkokia padidinto plaukuotumo esu, ir svarbiausia, kad pas kosmetologes irgi geda eiti, tai viska pati bandau. ir dabar galvoju, jei buciau palikus ta viena plaukeli po smakru, gal nebutu pradeje dauget.. o gal ir butu.. ner kaip suzinot..
Atsakyti
QUOTE(murrrr @ 2010 06 16, 18:55)
ir dabar galvoju, jei buciau palikus ta viena plaukeli po smakru, gal nebutu pradeje dauget.. o gal ir butu.. ner kaip suzinot..

Vis tiek jie augtų... pas mane jie pradėjo augti netgi neraunami... Čia kažkoks sutrikimas kažkur, tik neaišku kur... Manau, gal skydliaukė čia kalta bus
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2010 06 16, 22:10)
Vis tiek jie augtų... pas mane jie pradėjo augti netgi neraunami... Čia kažkoks sutrikimas kažkur, tik neaišku kur... Manau, gal skydliaukė čia kalta bus

va, man tyre echoskopu skydliauke, sake yra kazkokiu darinuku (sake nereiksmingi jie ar kazkaip ten, zodziu, kad neturi itakos), hormonu tyrimas normoj, tai atmeciau sita. daugiau jokiu nusiskundimu neturiu, kazin ka dar galima butu issitirti siuo klausimu.. g.gif
Atsakyti
Pavienius pincetu,pukeli virs lupos juostelemis
Atsakyti
QUOTE(murrrr @ 2010 06 16, 22:05)
va, man tyre echoskopu skydliauke, sake yra kazkokiu darinuku (sake nereiksmingi jie ar kazkaip ten, zodziu, kad neturi itakos), hormonu tyrimas normoj, tai atmeciau sita. daugiau jokiu nusiskundimu neturiu, kazin ka dar galima butu issitirti siuo klausimu..  g.gif

Aš irgi neįsivaizduoju kur ieškoti atsakymo... O taip norėtųsi aiškumo
Atsakyti
sveikos, labai reikėtų pagalbos. Esu paauglė, turiu ūselius. Begalo dėl to kompleksuoju, bet kažką daryti bijau, kad po to nepradėtų augti dar tankesni ir juodesni plaukeliai. ką patartumėte?
Atsakyti
QUOTE(Ramiinta @ 2010 10 15, 23:23)
sveikos, labai reikėtų pagalbos. Esu paauglė, turiu ūselius. Begalo dėl to kompleksuoju, bet kažką daryti bijau, kad po to nepradėtų augti dar tankesni ir juodesni plaukeliai. ką patartumėte?

depiliuoti su vasku, arba su pincetu ispesti galima.
Atsakyti