Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido, Kaip kovojate su jais?

QUOTE(Sikste @ 2010 04 19, 11:15)
o man kaip tik plaukeliai paryskejo kai as nustojau gerti konraceptikus  doh.gif

As kai vienus geriau, tai man ju buvo apmazeja, o kai nutraukiau padaugejo.. o dabar kaip kitus pradejau naudot tai dar labiau isryskejo verysad.gif cia matyt priklauso ir nuo organaizmo reakcijos i kt g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaitkute @ 2010 04 19, 09:11)

Va va, man irgi taspats  g.gif  Man sake, kad negali taip but, nes kt ten kazkokie moteriski hormonai ar kazkas ten (tiksliai neatsimenu kaip ten man sake  blush2.gif  ) , bet man irgi taspats  g.gif

as radau internete parasyta kad gali padideti plaukuotumas nuo kt. kai anksciau geriau tai viskas ok buvo, o po metu pertraukos va 3menesi geriu ir plaukeliu sakes kiek atsirado visa veido uzdenge, gerai kad balti,bet vistiek nemalonu. jauciu mesiu as laukt tas kt
Atsakyti
Aš kovoju su ūsiukais verysad.gif kol kas geresnio būdo kaip su vašku pašalint neradau. Bet kaip man jie nusibodo!! Ir net tiksliai negaliu prisiminti kada jie man patamsėjo g.gif Pireš kokius 4 metus gėriau KT bet kad nepasakyčiau kad nuo jų unsure.gif O gal?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_mamumte: 20 balandžio 2010 - 08:35
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 19, 18:23)
as radau internete parasyta kad gali padideti plaukuotumas nuo kt. kai anksciau geriau tai viskas ok buvo, o po metu pertraukos va 3menesi geriu ir plaukeliu sakes kiek atsirado visa veido uzdenge, gerai kad balti,bet vistiek nemalonu. jauciu mesiu as laukt tas kt

As jauciu grisiu prie senuju, nes tie usiukai tai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(mama_mamumte @ 2010 04 20, 09:35)
Aš kovoju su ūsiukais  verysad.gif  kol kas geresnio būdo kaip su vašku pašalint neradau. Bet kaip man jie nusibodo!! Ir net tiksliai negaliu prisiminti kada jie man patamsėjo  g.gif  Pireš kokius 4 metus gėriau KT bet kad nepasakyčiau kad nuo jų  unsure.gif  O gal?

Gali buti, kad metus patamsejo doh.gif
Atsakyti
gal kuri galit rekomenduoti gera kosmetologe Kaune,salinimui vasku? smile.gif labai reikia blush2.gif
Atsakyti
Nutraukus gerti kontraceptikus iskyla daug problemu - pradeda berti ir labiau auga plaukeliai. Kazkada geriau, susiduriau su tuo
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 04 24, 13:16)
Nutraukus gerti kontraceptikus iskyla daug problemu - pradeda berti ir labiau auga plaukeliai. Kazkada geriau, susiduriau su tuo

na taip konstatuoti negalite, nes kiekvieno organizmas skirtingas, pvz man pradejus vartoti kontraceptines plaukeliu padaugejo. taip kad visiem skirtingai
Atsakyti
QUOTE(vaitkute @ 2010 04 12, 12:55)

Gavau siandien as ta krema, badysiu tepliotis, gal pades, bet dabar dar klausimas, ar nustojus ji tepti neprades dar storesni plaukai augti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginta. @ 2010 04 24, 15:25)
Gavau siandien as ta krema, badysiu tepliotis, gal pades, bet dabar dar klausimas, ar nustojus ji tepti neprades dar storesni plaukai augti g.gif

Kol nepasaket net nebuvau pagalvojus biggrin.gif bet manau kad neturetu, visgi naturalus produktas g.gif
Atsakyti
Labas visoms biggrin.gif as ta pacia problema turiu,kaip ir visos cia pasireiskusios moterys. pas mane tai visu gimines moteru problema yra tokia. Nors mano plaukiukai yra sviesus ant veido visur, taciau ant virsutines lupos ju yra labai daug ir ilgi. jau seniai trokstu ju atsikratyti taciau bijau, kad nebutu,kaip mano mamai,kai su pincetu vis pesioja juodus plaukus. blink.gif nuo kiek metu patartina depiliuotis usiukus? ir ar tikrai jei pries tai plaukas buvo sviesus po depiliacijos neataugs tamsus? po kiek laiko atauga plaukeliai po depilecijos vasku ar juostelemis? ax.gif g.gif 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(simpled @ 2009 05 25, 17:47)
Sveikos. Norejau jusu paklausti kaip pasviesinti uselius. Jie pas mane labai nedidukai, todel nenoriu depiliuti, ar visai salinti, kad dar labiau neuzderetu  biggrin.gif  taigi noreciau kokios nors priemones kuri juos tik pasviesintu ir nesuaktyvintu ju augimo. girdejau galima su peroksidu lygtais, bet kaip su juo elgtis? ten su dazais lyg m,aisyti reikia, ir beje kur jo issigyti, nes vaistinese pardavineja tik 3 procentu, o man regis reikia stipresnio.
tai prasau patarkit, bet tik tokias priemones, jei esat issitikinusios, kad jos nesuaktyvins ju augimo dar labiau. is anksto dekui. blush2.gif

as irgi apie tai galvoju

QUOTE(LapeUrsa @ 2009 05 26, 00:28)
Sviesinimuisi yra specialiu priemoniu(t.y veido plaukams)Bet as pvz sviesinaus su perioksidiniais dazais, ir su balta chna... Rezultatas- siaubingas- balti, zvilgantys is tolo, ilgoki useliai (long&strong lotuliukas.gif )... man atrodo, jie paaugejo nuo tokio dazymo, pailgejo unsure.gif

o die, tai gal jau susilaikysiu
QUOTE(Sagittarius @ 2010 04 19, 15:55)
man irgi tas pats...kai nustojau gerti, plaukeliu labai ryskiai padaugejo ir jie dar patamsejo

man irgi

QUOTE(mama_mamumte @ 2010 04 20, 10:35)
Aš kovoju su ūsiukais  verysad.gif  kol kas geresnio būdo kaip su vašku pašalint neradau. Bet kaip man jie nusibodo!! Ir net tiksliai negaliu prisiminti kada jie man patamsėjo  g.gif  Pireš kokius 4 metus gėriau KT bet kad nepasakyčiau kad nuo jų  unsure.gif  O gal?

o ar bandei kazkokia procedura ne lazeriu, bet kazkuo pan?kaip kitos?oi nepamenu pavadinomo, jei prisiminsiu parasysiu
Atsakyti
Nikeo visiskai nesupratau ka norejai tuo pasakyti nukopijuodama kitu pasisakymus ax.gif isvada tokia,kad jei jau pradesi depiliuotis sviesius plaukelius jie prades augti tamsus.taip? blink.gif 4u.gif
Atsakyti