Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido, Kaip kovojate su jais?

QUOTE(vaitkute @ 2010 04 12, 11:35)
Turiu ir as uselius, bet nesalinu ju... bijau poto rimta barzda turet  blush2.gif  Tai dabar naudoju toki tepala... raso, kad nuo jo plaukeliai susilpneja, o ilgiau naudojant tai isvis nebeauga, bet ji kaip suprantu maziausiai puse metu reikia naudot  blush2.gif  Visai tikiu, kad gal pades kazkada, nes as nuo pilvo plaukelius salinu, tai kai pradejau ta krema naudot plaukeliai zymiai silpnesni ir zymiai leciau atauga  ax.gif

kas per kremas?
Atsakyti
QUOTE(Ginta. @ 2010 04 12, 12:32)
kas per kremas?

Va sitas http://www.adele.lt/...s...t&Itemid=70
ax.gif
Atsakyti
pas mane ant veido labai padaugejo baltu plaukeliu, ir labai erzina jie mane.
Atsakyti
QUOTE(Ginta. @ 2010 04 12, 12:32)
kas per kremas?

Ačiū, bitinai išbandysiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
kiek yra normalu plaukeliu moteriai ant veido ?
Atsakyti
QUOTE(Ginta. @ 2010 04 15, 20:42)
Ačiū, bitinai išbandysiu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tikiuos ne velu, bet pamirsau pasakyt, kad jis truputi odyte pabalina po kiek laiko, jei kiekviena diena naudojamas blush2.gif

Tai va dabar prisiminiau, kad cia kazkuri skundesi, del tamsesnes odos usiuku vietoj, tai man atrodo ir nuo sito padetu g.gif
Atsakyti
acorelle vaško juostelės-skausminga, bet ilgam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaitkute @ 2010 04 12, 12:55)

kur klaipedoje galima tokio isigyti?? smile.gif
Atsakyti
o ar gali padideti plaukuotumas nuo kontraceptiniu tableciu ? nes va pries 3menesius pradejau gerti, ir sakes plauku tiek ant veido atsirado kad siaubas.
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2010 04 18, 10:00)
kur klaipedoje galima tokio isigyti??  smile.gif

Raso, kad Klaipedoj jo bus galima isigyt 21-25 dienom, parodoj "Statyba" smile.gif Bet siaip as siunciausi, siuntimas 10lt kainavo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 18, 17:05)
o ar gali padideti plaukuotumas nuo kontraceptiniu tableciu ? nes va pries 3menesius pradejau gerti, ir sakes plauku tiek ant veido atsirado kad siaubas.

Va va, man irgi taspats g.gif Man sake, kad negali taip but, nes kt ten kazkokie moteriski hormonai ar kazkas ten (tiksliai neatsimenu kaip ten man sake blush2.gif ) , bet man irgi taspats g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaitkute @ 2010 04 19, 10:11)
Va va, man irgi taspats  g.gif  Man sake, kad negali taip but, nes kt ten kazkokie moteriski hormonai ar kazkas ten (tiksliai neatsimenu kaip ten man sake  blush2.gif  ) , bet man irgi taspats  g.gif

o man kaip tik plaukeliai paryskejo kai as nustojau gerti konraceptikus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sikste @ 2010 04 19, 10:15)
o man kaip tik plaukeliai paryskejo kai as nustojau gerti konraceptikus  doh.gif

man irgi tas pats...kai nustojau gerti, plaukeliu labai ryskiai padaugejo ir jie dar patamsejo
Atsakyti