Pazistama kosmetologe dirbanti Londone sake, kad ten musulmones depiliuojasi visa veida...
QUOTE(Lyanna @ 2010 01 22, 13:01)
Tai aišku, kad reikia mokėt Šiap tai man veidą nuo vaško išvis beria, netgi pas kosmetologę, tai anksčiau kažkurį laiką su cukraus vašku (naminėmis sąlygomis gaminamu) depiliavau, bet atsibodo terliotis ir dabar tiesiog šviesinu, o pavienius storesnius ištraukiu pincetu
Su kuom ir kaip šviesinat?
QUOTE(Penktadienis @ 2010 02 09, 09:49)
Su kuom ir kaip šviesinat?
Pirkau tokį BYLY Depil plaukučių šviesinimo kremuką kosmetikos parduotuvėje MADOJE, tai ir naudoju jau ilgoką laiką
Visiska nesamone, kad po depiliacijos isauga silpnesni plaukai ir .tt bent jau man tas nepasitvirtino.. pati depiliuoju su pleistriukais, ir pask metu is vis atauga juodi plaukiukai ir ne ka silpnesni.. ir nebe sviesus, kokie buvo nors ta darau senai ir tik dabar butent juodi pradejo atauginet.. galvoju gal kazkaip susije su hormonais
Papildyta:
Taip, nes musulmonu kulturoje moteris su gyvaplaukiais ir plaukais kur nereikia, laikoma nesvari.. todel jos visa kuna ir veida depiliuoja..
Papildyta:
Nekaltinkit juosteliu, jei nemokat jomis naudotis s jau nzn kelinti metai naudoju Joanna Sensual comfort juosteles ir jokiu problemu ner.. va tik ka nusidepiliavau, ne 1 plaukelio nelieka.. tik reik gal 10 sek palaukt uzdejus juostele ir tada GREITU mostu nuplest su jom buna kartu aliejukas, kuriuo suvilgius vatos diskeli vasko likuciai kuo puikiausiai nusiima
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2010 02 08, 23:35)
Pazistama kosmetologe dirbanti Londone sake, kad ten musulmones depiliuojasi visa veida...
Taip, nes musulmonu kulturoje moteris su gyvaplaukiais ir plaukais kur nereikia, laikoma nesvari.. todel jos visa kuna ir veida depiliuoja..
Papildyta:
QUOTE(Lyanna @ 2010 01 22, 09:38)
Aš su tomis juostelėmis iš parduotuvių irgi niekada jokio rezultato nematau, tik vaškas ant plaukų lieka, o ne plaukai ant jo ir viskas... Nesąmonė jos, nevertos pinigų mėtymo, geriausia arba pirkti profesionalų šildomą vašką, arba nueiti pas kosmetologę
Nekaltinkit juosteliu, jei nemokat jomis naudotis s jau nzn kelinti metai naudoju Joanna Sensual comfort juosteles ir jokiu problemu ner.. va tik ka nusidepiliavau, ne 1 plaukelio nelieka.. tik reik gal 10 sek palaukt uzdejus juostele ir tada GREITU mostu nuplest su jom buna kartu aliejukas, kuriuo suvilgius vatos diskeli vasko likuciai kuo puikiausiai nusiima
QUOTE(Aidutea @ 2010 02 08, 14:04)
Sveikutes, mergaites, sakykit, o kokias priemones jus naudojat po plaukeliu nurovimo? As naudoju vasko juosteles ir mane isberia, bei atsiranda mazi pulinukai po kuriu lieka randeliai, oda atrodo tragiska, nors po proceduros oda nuvalau, dezinfekuoju peroksidu ir nedirginu jos, dar vaistineje man pasiule bephanten ir tas jokio efekto neduoda. Gal yra kokiu efektyviu priemoniu tiems paraudimams isnaikinti?
Na mano patarimas- nezinau is kokio jus miesto, bet geriau pasieskokite firmos, kuri prekiauja profesionaliom depiliacijos priemonem - ten kur priemones perka kosmetologes. Yra zele pries depiliacija - kuri dezinfekuoja ir nuvalo oda, o taip pat aliejus nuvalyti vasko likucius ir kremukas naudojamas po depiliacijos odos nuraminimui. Jei turesite visus siuos dalykus tikrai bedu neturesite. As perku depileve firmos priemones, nekainuoja jie taip brangiai ir uztenka ilgam - ir turesite priemones skirtas depiliacijai.
o peroksida palikite ZAIZDU, o ne veido dezinfekcijai- tikiu kad veido oda buna po to suerzinta. O bepanthen irgi nelabai tinka sakyciau po depiliacijos.
Mano patarimas- nusipirkite priemones, kurios SKIRTOS PO DEPILIACIJOS ir viskas bus
Aš taip pat kovoju jau kurį laiką su šia bėda virš lūpų...plaukelius visada šalinu pas kosmetologę su karštu vašku. Pradžioje net gi pati kosmentologė buvo sakiusi, kad gali pakakti kokių 3-4 kartų ir tų plaukelių gali išvis nebelikti...bet...deja, man liko...turbūt tų hormonų per daug pas mane. Tačiau vistiek galiu pasidžiaugti, kad tų plaukelių tikrai kiekvieną kartą atauga vis mažiau, ne tokie tamsūs ir stori. Tad man šalinimas vašku tikrai patinka, nors tai ir pakankamai skausminga procedūra. Tik nežinau nei ko griebtis kaskart atlikus tą depiliaciją, nes jau taip išberia smulkiais spuogeliais, kad baisu būna žiūrėt...ir porą dienų su tokia "gražia" išvaizda tenka kentėti... patarė kosmetologė patepti su arbatmedžio aliejumi, tai gal šiek tiek ir padeda, bet vistiek nėra taip, kad išvis neišbertų...nežinau nei ko čia griebtis.. ar išvis pakeisti depiliavimą karštu vašku į depiliavimą kremu?
na aš tai depiliuoju tuos pačius ilgiausius ūsus ir pan... radau Acorelle eko juosteles, tai ir naudoju...ale skauda
GALIMASU PINCETU ISTRAUKT...TADA NEI BERS NEI KA
QUOTE(GABRIIELA @ 2010 03 10, 08:54)
GALIMASU PINCETU ISTRAUKT...TADA NEI BERS NEI KA
As pincetu ir traukiu skauda,kad ji kur ,tuos plaukelius
Sveikos, pas mane useliai yra, nera jau jie labai super pastebimi, bet jau jauciuosi nesmagiai, netepu pudros ant tos vietos, bet tada virs lupos lieka balta ir negraziai atrodo sumasciau depiliuotis tom vasko juostelem, bet bijau, kad paskui dar daugiau ju ataugs tai va noriu paklausti ar paskui tu useliu nepadaugeja ir kokias geras juosteles patartumete?
Aš jau gal metus su pincetu pešioju
Turiu ir as uselius, bet nesalinu ju... bijau poto rimta barzda turet Tai dabar naudoju toki tepala... raso, kad nuo jo plaukeliai susilpneja, o ilgiau naudojant tai isvis nebeauga, bet ji kaip suprantu maziausiai puse metu reikia naudot Visai tikiu, kad gal pades kazkada, nes as nuo pilvo plaukelius salinu, tai kai pradejau ta krema naudot plaukeliai zymiai silpnesni ir zymiai leciau atauga