Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido, Kaip kovojate su jais?

Vat ir man toks klausimas kilo, ar pas kosmetologę tas vaškas kitoks ar toks pat kaip parduotuvėse? Nes nuo to parduotuvinio mane klaikiai beria. blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(ErikaI @ 2010 01 22, 12:35)
Vat ir man toks klausimas kilo, ar pas kosmetologę tas vaškas kitoks ar toks pat kaip parduotuvėse? Nes nuo to parduotuvinio mane klaikiai beria.  blush2.gif

manau kad toks pat vaskas.. na gal buna kokiu isskirtiniu, bet manau, kad esme ta pati.... o del berimo, tai beria siaip ar tiesiog buna paraudimai po depiliacijos israutose vietose?

Dar buna cukraus pagrindu vaskai - gal tie naturalesni ir nebertu..
Atsakyti
QUOTE(ErikaI @ 2010 01 22, 12:35)
Vat ir man toks klausimas kilo, ar pas kosmetologę tas vaškas kitoks ar toks pat kaip parduotuvėse? Nes nuo to parduotuvinio mane klaikiai beria.  blush2.gif

Jusu,turbut,odele jautresne,nes,kai kurios moterys,po iv depiliaciju turi kuo greiciau eit namo ir maziausiai per nakti niekam nesirodyti,cia jau pasiplanuot reiketu,o vaskai panasus,bet kosmetologes oda paruosia pries depiliuodamos,kaip ir po depiliacijos patepa raminamaisiais losjonais,gal todel kartais gali pasirodyti,kad ten procedura malonesne ir maziau nesmagumu
Atsakyti
o as anksciau su tom juostelem uselius plesdavau ir visai man patiko,bet jos perkamos buvo UK,tai gal ir kokybe geresne buvo nei cia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wai2te_m @ 2010 01 21, 19:47)
Sveikos  smile.gif  kaip naudojat vasko juosteles? nesuprantu, parasyta patrinti tarp ranku, uzsiklijuoti ir nuplesti, padarau taip, bet nuplesiant nieko neisrauna ir dar virs lupos vasko lieka, poto tik daug darbo ji nuplauti, o rezultato nulis  doh.gif  ka darau ne taip? gal ji pasildyt reikia mikrobangei ar kaip?

plaukeliai per trumpi.. nepamenu kokio tiksliai ilgio turi būt.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaI @ 2010 01 22, 11:35)

Na, save ir savo klientus gerbiancios kosmetologes prekybcentriuose vasko tikrai neperka...
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 01 21, 16:29)
Tai kad veido plaukeliai su amzium atsiranda ir visai nereiskia, kad jie auga del to, kad buvo pradeti depiliuoti per anksti. Cia hormoninis dalykas. Kazkada nebuvo, o senstant vis daugeja ir nieko nepadarysi. Arba visai isnaikint galima lazeriais, elektra.

Su lazeriu irgi ne visoms pasinaikina. As pati jau 4 proceduras turejau ir labai mazas skirtumas. Taip, kad nera dar ir siais laikais israsto budo visiskai atsikratyti siu nepageidaujamu plaukeliu. Ech... Kaip man jei atsibodo. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rutike@@@ @ 2010 01 22, 22:51)
Su lazeriu irgi ne visoms pasinaikina. As pati jau 4 proceduras turejau ir labai mazas skirtumas. Taip, kad nera dar ir siais laikais israsto budo visiskai atsikratyti siu nepageidaujamu plaukeliu. Ech... Kaip man jei atsibodo. verysad.gif

Tada belieka rovinetis, tik patinkama ir tinkama buda reik pasirinkt
Atsakyti
Sveikutes, mergaites, sakykit, o kokias priemones jus naudojat po plaukeliu nurovimo? As naudoju vasko juosteles ir mane isberia, bei atsiranda mazi pulinukai po kuriu lieka randeliai, oda atrodo tragiska, nors po proceduros oda nuvalau, dezinfekuoju peroksidu ir nedirginu jos, dar vaistineje man pasiule bephanten ir tas jokio efekto neduoda. Gal yra kokiu efektyviu priemoniu tiems paraudimams isnaikinti? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Turiu aš tokį klausimėlį. Pas mane visas (na beveik visas) veidukas pasidengęs tokiais mažyčiais šviesiais vos matomais plaukeliais. Iš tiesų aš galvoju, kad taip ir turi būti, vistiek čia vadinamoji veido apsauga nuo aplingos dirgiklių ir t.t. Bet jie mane vistiek erzina. Sakykite ar tai yra normalu ir ar galima su tuo pakovoti?
Atsakyti
QUOTE(liusijana @ 2010 02 08, 14:37)
Sveikos  4u.gif
Turiu aš tokį klausimėlį. Pas mane visas (na beveik visas) veidukas pasidengęs tokiais mažyčiais šviesiais vos matomais plaukeliais. Iš tiesų aš galvoju, kad taip ir turi būti, vistiek čia vadinamoji veido apsauga nuo aplingos dirgiklių ir t.t. Bet jie mane vistiek erzina. Sakykite ar tai yra normalu ir ar galima su tuo pakovoti?

Tai visiskai normalu, visi turi plaukeliu, vieni ilgesnius iki trumpesnius, neturetum del to sukti sau galvos. Jei skaitei tema nuo pradziu, tai turejai pastebeti kad yra daug merginu,kurios vargsta su juodais plaukeliais ant veido (usiukais ar pavieniais plaukais) ir jos perskaiciusios tavo posta tik nusijuoktu ir pasakytu kad tu esi laiminga turedama tik vos matomus mazycius plaukucius. Taip kad nekreipk demesio i tuos plaukelius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sikste @ 2010 02 08, 16:30)
Tai visiskai normalu, visi turi plaukeliu, vieni ilgesnius iki trumpesnius, neturetum del to sukti sau galvos. Jei skaitei tema nuo pradziu, tai turejai pastebeti kad yra daug merginu,kurios vargsta su juodais plaukeliais ant veido (usiukais ar pavieniais plaukais) ir jos perskaiciusios tavo posta tik nusijuoktu ir pasakytu kad tu esi laiminga turedama tik vos matomus mazycius plaukucius. Taip kad nekreipk demesio i tuos plaukelius 4u.gif

Labai ačiū už pasisakymą 4u.gif matyt aš pučiu dramblį iš musės, juk kiekvienai moteriai tobulybei ribų nėra... blush2.gif
Atsakyti