va va, tai mane irgi domintų
Jei teisingai suprantu, tai čia tęsinys ką tik baigtos temos?
Šalinant vašku juk oda lieka tokia pat švelni, ar ne?..
Bet ką daryti, mergaitės, jei aš alergiška vaškui (ar ten kažkokiom sudedamom dalim, bet nežinau kuriom.. ). Kokią alternatyvą pasirinkti naikinant plaukelius?
Šalinant vašku juk oda lieka tokia pat švelni, ar ne?..
Bet ką daryti, mergaitės, jei aš alergiška vaškui (ar ten kažkokiom sudedamom dalim, bet nežinau kuriom.. ). Kokią alternatyvą pasirinkti naikinant plaukelius?
taip, oda lieka švelni, bet kai plaukeliai pradeda atauginėti..
Sveikos. Norejau jusu paklausti kaip pasviesinti uselius. Jie pas mane labai nedidukai, todel nenoriu depiliuti, ar visai salinti, kad dar labiau neuzderetu taigi noreciau kokios nors priemones kuri juos tik pasviesintu ir nesuaktyvintu ju augimo. girdejau galima su peroksidu lygtais, bet kaip su juo elgtis? ten su dazais lyg m,aisyti reikia, ir beje kur jo issigyti, nes vaistinese pardavineja tik 3 procentu, o man regis reikia stipresnio.
tai prasau patarkit, bet tik tokias priemones, jei esat issitikinusios, kad jos nesuaktyvins ju augimo dar labiau. is anksto dekui.
tai prasau patarkit, bet tik tokias priemones, jei esat issitikinusios, kad jos nesuaktyvins ju augimo dar labiau. is anksto dekui.
tik nepamiršk, kad ir nubalinti ūsai lieka ūsais rauk negailėdama, ataugs vėl išrausi, kam reik su tokai "puošmena" vaikščiot?
Sviesinimuisi yra specialiu priemoniu(t.y veido plaukams)Bet as pvz sviesinaus su perioksidiniais dazais, ir su balta chna... Rezultatas- siaubingas- balti, zvilgantys is tolo, ilgoki useliai (long&strong )... man atrodo, jie paaugejo nuo tokio dazymo, pailgejo
QUOTE(AnX @ 2009 06 02, 21:58)
man patinka salinti veido plaukelius su depil. kremuku ataugineja letai, tampa plonesni, bei neskauda
O kokį naudoji?
QUOTE(AnX @ 2009 06 02, 23:58)
man patinka salinti veido plaukelius su depil. kremuku ataugineja letai, tampa plonesni, bei neskauda
Kokį kremą naudiji, nes aš vieną kartą kaip pasišalinau su kremu, tai ataugi storesni ir tamsesni. Gal koks specialus yra