Ačiū dėl ąsotėlių
O dabar patarkit dėl kompaktinių dėžučių ir Spacemaker - kur patogiau birius produktus laikyti? Ar kompaktinės susideda viena ant kitos?
QUOTE(julija4ever @ 2009 05 15, 11:13)
Man idomu, ar melynas Azur asotis, kuris bus birzelio menesi kaip dovana seimininkei, vertas demesio? Gal kas turit, pasidalinkit info.
Aš turiu šį ąsotį galvoju ką čia apie jį pasakyti, na šiaip tai man labiau patinka Preliudijos ir Sambos ąsočiai dėl dangtelio. Pirmiausiai šio ąsočio dangtelis geriau su indaplove išsiplauna, nes tarpus sunkoka išplauti rankomis, o antra man jis sunkokai darinėjasi nors naudoju ir taip, nes turiu ir 2l, ir 1l l
Kaip tik dukriukui gimtadienio proga darau su arbūzais aviečių skonio želę . Čia jos mėgstamiausias (visada truputuką tepu aliejuku, kad gražiai blizgėtų)
QUOTE(simoselis @ 2009 05 15, 03:32)
Tai kad as su bulviu kose bandziau netepus, tai isejo kazkokia katastrofa, o ne grazus ziedas Abejoju, ar kas pasikeistu, jei ir buciau patepusi Tiesiog to daikto paskirtis jau pavadinime nusakyta: zele ziedas
Nesutiksiu su jumis Nes patepus, tikrai viskas gerai issiima. Neseniai dariau tipo zemaitiskus blynus jame. Ingridientai tie patys kaip ir zemaiciu blynams, tik dejau viska sluoksniais i zele zieda, apverciau ant silikoninio padeklo (kuo puikiausiai issieme), ir kepiau orkaiteje. Skonis toks pat kaip zemaiciu blynu, tik sveikiau, nes keptas ne riebaluose, o orkaitej
Tikrai jo paskirtis ne vien zele tortai, nes turiu knygute 150 receptu siam daiktui: zuvies, mesos ir dar visokio velnio patiekalai
Papildyta:
QUOTE(elvike @ 2009 05 15, 03:41)
Aš turiu šį ąsotį galvoju ką čia apie jį pasakyti, na šiaip tai man labiau patinka Preliudijos ir Sambos ąsočiai dėl dangtelio. Pirmiausiai šio ąsočio dangtelis geriau su indaplove išsiplauna, nes tarpus sunkoka išplauti rankomis, o antra man jis sunkokai darinėjasi nors naudoju ir taip, nes turiu ir 2l, ir 1l l
Supratau
Papildyta:
QUOTE(Žuvelė @ 2009 05 15, 03:34)
O dabar patarkit dėl kompaktinių dėžučių ir Spacemaker - kur patogiau birius produktus laikyti? Ar kompaktinės susideda viena ant kitos?
Man asmeniskai Space maker patogesni kai reikia laikyti smulkius birius produktus (miltai, kruopos ir pan), nes galima lengvai paimti su saukstu pilnai atidarius dangteli; kompaktineje dezuteje man patogiau laikyti nedidelius makaronus, zirnius, lesius ir pan., nes patogiau iskratyti pro didesne ar mazesne skylute. Ir aisku Space maker patogiausi yra spinteleje,o ne stalciuje jos visos susideda viena ant kitos.
QUOTE(julija4ever @ 2009 05 15, 08:22)
30 cm * 23 cm.
Ačiū
QUOTE(Žuvelė @ 2009 05 15, 11:34)
O dabar patarkit dėl kompaktinių dėžučių ir Spacemaker - kur patogiau birius produktus laikyti?
Aš už Spacemakerius ir dar laukiu Optimos naujos serijos dežučių, jos siauros ir aukštos, o man į stalčius idealiai tinkamos, nes jų dangtelis permatomas
QUOTE(Likka @ 2009 05 15, 12:01)
Ačiū
Aš už Spacemakerius ir dar laukiu Optimos naujos serijos dežučių, jos siauros ir aukštos, o man į stalčius idealiai tinkamos, nes jų dangtelis permatomas
Visiškai aš irgi nors turiu keletą ir kompaktinių, bet Spacemaker man labiau patinka
Jeigu reiketu rinktis tarp Space maker, Optimum dezuciu ir kompaktiniu dezuciu, be jokiu abejoniu pasirinkciau Space maker ir optimum serija. Nes man vien siauru deziu biriems neuztenka, megstu ir platesnes dezutes
Papildyta:
Kad jos i stalciu labai patogios, tai faktas Tik nera jos labai aukstos (auksciausia dezute 19 cm, o visu plotis 7 cm) Gavau dovanu visa serija
Papildyta:
QUOTE(Likka @ 2009 05 15, 04:01)
ir dar laukiu Optimos naujos serijos dežučių, jos siauros ir aukštos, o man į stalčius idealiai tinkamos, nes jų dangtelis permatomas
Kad jos i stalciu labai patogios, tai faktas Tik nera jos labai aukstos (auksciausia dezute 19 cm, o visu plotis 7 cm) Gavau dovanu visa serija
Sakykit ar yra platinančių Tuperware Trakuose
Želė žiede nebandžiau košės formuoti, tai nė nežian uar išsiima... o žemaičių masė manau yra ne tokia kibi kaip paprasta bulvių košė gal dėl to gražiai išpuola. na nebent nedėjot ten kiaušinių, krakmolo ar miltų. Na čia mano nuomonė
Dėl birių produktų laikymo, man optimum pas mane jau kiek tilpo spintelėse tiek prisikroviau... sutiksiu, jie sunkiau užsidaro, bet man labai patogūs ir kompaktiški (bent mano spintelėm labai tinka). Susidėjau beveik į visus semtuvėlius ir
Dėl birių produktų laikymo, man optimum pas mane jau kiek tilpo spintelėse tiek prisikroviau... sutiksiu, jie sunkiau užsidaro, bet man labai patogūs ir kompaktiški (bent mano spintelėm labai tinka). Susidėjau beveik į visus semtuvėlius ir
QUOTE(molli @ 2009 05 15, 13:39)
Sakykit ar yra platinančių Tuperware Trakuose
Parašiau až
QUOTE(ADA @ 2009 05 15, 12:06)
Nors pati jo neturiu - bet kiek pasakojo - tikrai ne visada reikia tepti aliejum... Tas priklauso nuo to ką gamini
Taip, pilnai sutinku, kad darant paprasčiausią želė, užtenka tik šaltu vandeniu perskalauti, aliejum reikia tepti tik tada, kai daroma varškės, sūrio, jogurto, ar pan. tirštos konsistencijos masė.