Merginos, gal žinot kuri nors, kokie išmatavimai pjaustymo lentutės, kuri dabar atskirai nuo duoninės parduodama?
QUOTE(simoselis @ 2009 05 14, 20:15)
biski nelabai gerai Niekaip nesudarau uzsakymo - yra uzsakyta dubuo is ispardavimo ir koldunu forma is 17-21 savaites Visai noreciau dar sambuku prisijungt, bet kad negalima
aš kai nesurenku užsakymo, bet turiu pagaeidavimų, tai visad kooperuojuosi su vadovyte, kitą kart dar geriau būna, nereikia už atvežimą mokėt, nes pas ją užsakymai, kur vežimas jau nemokamas Simoseli, žodžiu, matai, kur Šiaulių chebra ir junkis, o del koldunines ir to dubens dar galima papildyma daryt
rosee, aš tai pastebėjau, kad skalbimo milteliai arba padarėliai kalorijos rūbus truputį sutraukia
nepergyvenk dėl želė žiedo, jei pateps aliejum želiukas pats iš žiedo išslinks
QUOTE(gwidita @ 2009 05 15, 00:08)
sveikutes o tai jus nusipirkusios 1l.pieno y ta asotely persipilat nes as tai su pokiuku ystatau y asotely gal as blogai darau?ar nera jokio skirtumo?
Zinoma, kad reikia perpilti Kam tada is vis asotelis reikalingas. Nusiperkat ekologiska preke (asoteli), o jame laikot chemini pakeli. Dar ir pienas asotelyje ilgiau islieka sviezias. Nedarykit tokiu klaidu ateityje, sekmes naudojant asoti
Papildyta:
QUOTE(Likka @ 2009 05 15, 00:12)
Merginos, gal žinot kuri nors, kokie išmatavimai pjaustymo lentutės, kuri dabar atskirai nuo duoninės parduodama?
30 cm * 23 cm.
[quote=julija4ever,2009 05 15, 09:22]
Zinoma, kad reikia perpilti Kam tada is vis asotelis reikalingas. Nusiperkat ekologiska preke (asoteli), o jame laikot chemini pakeli. Dar ir pienas asotelyje ilgiau islieka sviezias. Nedarykit tokiu klaidu ateityje, sekmes naudojant asoti
nu jau as visai
aciu kad pasakete
Zinoma, kad reikia perpilti Kam tada is vis asotelis reikalingas. Nusiperkat ekologiska preke (asoteli), o jame laikot chemini pakeli. Dar ir pienas asotelyje ilgiau islieka sviezias. Nedarykit tokiu klaidu ateityje, sekmes naudojant asoti
nu jau as visai
aciu kad pasakete
QUOTE(rosee @ 2009 05 15, 08:15)
Išdalinau Želė Žiedus, rodos viską panoms išaiškinau, bet kažkaip vistiek dar dreba kinkos, kad joms sėkmingai pavyktų tuos savo želiukus iš to žiedo iškrapštyti..
noriu daugiau info apie šiuo žiedus
QUOTE(Kristiniux @ 2009 05 15, 10:24)
noriu daugiau info apie šiuo žiedus
Želė žiedo forma - tai klasikinė Tupperware banguota forma su dangteliu ir viršuje, ir apačioje.
Naudokite želė žiedo formą, norėdami paruošti: ledų desertą, pudingą, vaisių arba vyno drebučius, patiekalus su ryžiais, žuvį drebučiuose.
Ypatingi pranašumai:
Jei norite paruošti mažesnę porciją, nepripildykite viso indo. Nepamirškite, jog prieš ataušinimą arba šaldymą formą reikia padėti taip, kad viršutinis dangtelis būtų apačioje.
Naudojimas (10 žingsnių):
1.Uždėkite ant formos viršutinį dangtelį.
2.Išplaukite formą šaltu vandeniu arba patepkite ją nedideliu kiekiu aliejaus.
3.Užpildykite formą Jūsų mėgstamu patiekalu.
4.Uždenkite apatinį dangtelį ir ir išleiskite iš indo orą, viena ranka spausdami dagtelio vidurį, o kita truputį keldami dangtelio kraštą.
5.Padėkite formą ataušinti arba sušaldyti.
6.Prieš patiekiant patiekalą, palaikykite formą 10 min. kambario temperatūroje.
7.Nuimkite didelį (apatinį) dangtelį.
8.Padėkite serviravimo lėkštę (tai galėtų būti 2.4 l "Elegancija" serviravimo lėkštė, "Samba" pyraginė ar "Prabangos" 2 l serijos serviravimo lėkštė).
9.Labai lėtai nuimkite viršutinį formos dangtelį, įleisdami orą, kad patiekalas lengvai išslystų iš formos.
Aš žele žiedo formą visada truputį patepu aliejumi . Į karštą vandenį formos kišti nereikia
Turi papildomą dangtelį, taigi galima padaryti tuščiavidurę ir pilnavidurę .
ir daug visokių pavyzdžių ir idėjų galima pasižvalgyti čia:
http://www.supermama...howtopic=442701
http://www.supermama...howtopic=442701
QUOTE(rosee @ 2009 05 15, 08:15)
Išdalinau Želė Žiedus, rodos viską panoms išaiškinau, bet kažkaip vistiek dar dreba kinkos, kad joms sėkmingai pavyktų tuos savo želiukus iš to žiedo iškrapštyti..
Manau, kad pavyks nes jeigu man pavyko, tai ir kitom pavyks, nes aš tai labiausiai nesugebu visko gerai padaryti bet va dariau paprastą jogurto ir želė desertą, ir vakar labai puikiai viskas išsiėmė O irgi taip bijojau, kad neišsiims
QUOTE(Alatėja @ 2009 05 15, 02:48)
O irgi taip bijojau, kad neišsiims
Is sios formos neimanoma neissimti, nebent netepat pries tai aliejumi. Nors as karta pamirsau, ir vistiek isiiemiau graziai
QUOTE(julija4ever @ 2009 05 15, 11:57)
Is sios formos neimanoma neissimti, nebent netepat pries tai aliejumi. Nors as karta pamirsau, ir vistiek isiiemiau graziai
Nors pati jo neturiu - bet kiek pasakojo - tikrai ne visada reikia tepti aliejum... Tas priklauso nuo to ką gamini
QUOTE(ADA @ 2009 05 15, 03:06)
Nors pati jo neturiu - bet kiek pasakojo - tikrai ne visada reikia tepti aliejum... Tas priklauso nuo to ką gamini
Jeigu pvz. formuojat graziai bulviu kose ar ryzius, tai galima ir netept. Bet jeigu darot zele, grietineles tortus, saltiena ir pan. rekomenduojama patepti. Nereikia bijoti aliejaus, darant zele torta, nes aliejus neisigeria i pati torta, o lieka ant formos sieneliu (tik aisku to aliejaus nereikia daug pilti)
Man idomu, ar melynas Azur asotis, kuris bus birzelio menesi kaip dovana seimininkei, vertas demesio? Gal kas turit, pasidalinkit info.
QUOTE(julija4ever @ 2009 05 15, 12:13)
Jeigu pvz. formuojat graziai bulviu kose ar ryzius, tai galima ir netept.
Tai kad as su bulviu kose bandziau netepus, tai isejo kazkokia katastrofa, o ne grazus ziedas Abejoju, ar kas pasikeistu, jei ir buciau patepusi Tiesiog to daikto paskirtis jau pavadinime nusakyta: zele ziedas