TUSINA labukas)))
Kur tu??Kaip tu???
QUOTE(Asio @ 2009 06 05, 20:20)
Tikiuosi pomodorus ne saldytuve laikot
Bet tu pabandyk Gal naminiams pomidorams šaldytuve ir negerai, bet parduotuviniai FridgeSmart (arrodo taip vadinasi ) indelyje laikosi Tokie šviežučiai, aprasoję
Labai geri indai daržovėms
QUOTE(Ulitka @ 2009 06 06, 11:17)
Labas. Dar vis LT. Ketvirtadieni isskrendu.
Bobulei Ultrapliusa "prakaliau" nes labai jau susizavejo jo galimybemis. Teks Dubline isigyti kita Ir dar visus Cosmo irankius, nes jie po 7-8eurus tekainuoja
Štai ką rašo TW "FrigeSmart" indų aprašyme:
- Nokimas sustoja, kai neprinokę vaisiai laikomi šaltai, todėl nelaikykite neprinokusių vaisių šaldytuve.
- Svogūnus, česnakus ir bulves reikia laikyti sausoje, tamsioje ir vėsioje vietoje, bet ne šaldytuve.
- Sunokę vaisiai šaltai laikomi ne ilgiau kaip 3-4 dienas, nes greitai genda.
Na čia senos, iki skausmo visoms pažįstamos tiesos.
Mano šeimyna su tais keksais mane užkankins , šiandien vėl keksą ruošiu, tik šį pagal SM receptą "Negriukas", kur Davija užrodė, juk ryt TĖVO diena , nepamirškit pasveikinti savo SuperTėvelius
- Nokimas sustoja, kai neprinokę vaisiai laikomi šaltai, todėl nelaikykite neprinokusių vaisių šaldytuve.
- Svogūnus, česnakus ir bulves reikia laikyti sausoje, tamsioje ir vėsioje vietoje, bet ne šaldytuve.
- Sunokę vaisiai šaltai laikomi ne ilgiau kaip 3-4 dienas, nes greitai genda.
Na čia senos, iki skausmo visoms pažįstamos tiesos.
Mano šeimyna su tais keksais mane užkankins , šiandien vėl keksą ruošiu, tik šį pagal SM receptą "Negriukas", kur Davija užrodė, juk ryt TĖVO diena , nepamirškit pasveikinti savo SuperTėvelius
QUOTE(simre @ 2009 06 06, 09:17)
Labas rytas
nelabai suprantu: 500g stiklines miltu ???
Ir dar: 150 g sviesto suminkyt iš karto, ir tik 50 g pasilikt tepimui tarp sluoksnių?
nelabai suprantu: 500g stiklines miltu ???
Ir dar: 150 g sviesto suminkyt iš karto, ir tik 50 g pasilikt tepimui tarp sluoksnių?
Tai turbut gramais reiketu sverti, receptas ne mano as tik nukopinau ir nedariau Visi klausimai Sigutei
QUOTE(laurindre @ 2009 06 06, 16:27)
Tai turbut gramais reiketu sverti, receptas ne mano as tik nukopinau ir nedariau Visi klausimai Sigutei
Tai, kad nos nėra...
QUOTE(simre @ 2009 06 06, 16:34)
Tai, kad nos nėra...
O tai kas neaisku, del sviesto? 50 gr istirpinsi ir pertepinesi Ar manai, kad mazai Uzteks
Jau ir Sigute pasirode, tuoj pasakys viska
QUOTE(simre @ 2009 06 06, 15:34)
Tai, kad nos nėra...
Ten Sigutės recepte bus 500gr miltų, reikia sverti , o žodį "stiklines"- ištrinti.
QUOTE(laurindre @ 2009 06 06, 15:40)
Jau ir Sigute pasirode, tuoj pasakys viska
Taip, pasirodžiau bet tik labai trumpam, žiauriai laiko neturiu...
Taip 500g miltų, o tas žodelis "stiklinė" nė prie ko, suklysta mano buvo berašant ir laiku nepataisyta.
O sviestuko tikrai užteks pertepinėti sluoksniukus lankstant ir kočiojant ir tt.
Sėkmytės margaitės!
Gal kas bandėt šitą pyragą ? Ar verta bandyti ?
KOKYBĖS SAVAIČIŲ MIELINIS PYRAGAS
Užminkome mielinę tešlą ir pasirenkama įdarui mėgstamus ingredientus.Prieš kepant, pyragą pabarstome fermentiniu sūriu.
Paruoškite mielinę tešlą
Iškočioję tešlą, patepkite ją mėgstamu padažu (pomidorų ar majonezu).
Sudėkite įdarą.
Susukite tešlą į ritinėlį.
Nupjaukite 2 tešlos gabalėlius, padaryti Q raidei (Quality - išvertus iš anglų kalbos - kokybė).
Paruoškite pyragą kepimui.
Pabarstykite pyragą sūriu.
Skanaus!
KOKYBĖS SAVAIČIŲ MIELINIS PYRAGAS
Užminkome mielinę tešlą ir pasirenkama įdarui mėgstamus ingredientus.Prieš kepant, pyragą pabarstome fermentiniu sūriu.
Paruoškite mielinę tešlą
Iškočioję tešlą, patepkite ją mėgstamu padažu (pomidorų ar majonezu).
Sudėkite įdarą.
Susukite tešlą į ritinėlį.
Nupjaukite 2 tešlos gabalėlius, padaryti Q raidei (Quality - išvertus iš anglų kalbos - kokybė).
Paruoškite pyragą kepimui.
Pabarstykite pyragą sūriu.
Skanaus!
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.