pagal idėją bet kaip manai ar tai duoda pirkėjui, na tarkim didesnę garantiją? Vis tiek tą gaminį, jei jis su broku pakeis ar turi kokį čekį ar ne. O jei sugadins pirkėjas ir čekis negelbės Čia gal kiek svarbiau įmonėms ir t.t. kažkokiai buhalterijai
Bent jau as kiek nesiau keisti, tai man viska pakeite, net ir Ultra pliusa, kuris atrode tragiskai Man net paciai sirdis skaudejo Bet jauciu atsakomybe, jei zmogui pardaviau
O naujoji svietine man labai nepatinka vien todel, kad ji nepersisviecia Kokia cia nesamone sugalvojo, man tai didziausias trukumas
O naujoji svietine man labai nepatinka vien todel, kad ji nepersisviecia Kokia cia nesamone sugalvojo, man tai didziausias trukumas
QUOTE(elvike @ 2009 06 05, 15:52)
pagal idėją bet kaip manai ar tai duoda pirkėjui, na tarkim didesnę garantiją? Vis tiek tą gaminį, jei jis su broku pakeis ar turi kokį čekį ar ne. O jei sugadins pirkėjas ir čekis negelbės Čia gal kiek svarbiau įmonėms ir t.t. kažkokiai buhalterijai
Kiekvienas fizinis asmuo gaunantis pajamas iš savo veiklos turi turėti bent jau verlos liudijimą ir tai yra faktas. Tad jei pirkėjas Cikadelė paprašys jūsų pardavimo čekio, ji bus visiškai teisi .Neužmirškit, kad tokais pirkėjais gali tapti ir vmi darbuotojai
Aišku, gaminio pakeitimui kvito nereikia, tačiau yra pirkėjų , kuriems jis reikalingas.
QUOTE(spiglys @ 2009 06 05, 16:09)
Kiekvienas fizinis asmuo gaunantis pajamas iš savo veiklos turi turėti bent jau verlos liudijimą ir tai yra faktas. Tad jei pirkėjas Cikadelė paprašys jūsų pardavimo čekio, ji bus visiškai teisi .Neužmirškit, kad tokais pirkėjais gali tapti ir vmi darbuotojai
Aišku, gaminio pakeitimui kvito nereikia, tačiau yra pirkėjų , kuriems jis reikalingas.
Šitą tai aš puikiai žinau, nes kur jau kur, o prekyboje gyvenu nuo paauglystės bei specialybė su tuo susijusi tik turėjau omeny, kad čekis neduoda jokios garantijos per tiek laiko pas mane tik vienas žmogus jo paprašė, nes jis buvo juridinės įmonės darbuotojas. O kad mes privalom jį išrašyti paprašius pirkėjui tai tiesa
QUOTE(spiglys @ 2009 06 05, 16:37)
Taip, pagal idėją, demonstruotoja turi jums išrašyti prekių pardavimo kvitą arba sąskaitą-faktūrą., nes kiekviena turi turėti kaip minimum verslo liudijimą. Tačiau...
o kas čia juokingo?
QUOTE(spiglys @ 2009 06 05, 17:09)
Tad jei pirkėjas Cikadelė paprašys jūsų pardavimo čekio, ji bus visiškai teisi .Neužmirškit, kad tokais pirkėjais gali tapti ir vmi darbuotojai
VMI nedirbu , tačiau girdėjau atvejų, kad internete pardavinėjančioms moterims parašė vmi darbuotojai, apsimetę pirkėjais o ir šiaip, šiais laikais- kai neišduodamas čekis, visada žmonėms viskas pradeda asocijuotis su nešvariais reikalais, tad, aš bent jau mąstau, jeigu TW rūpi reputacija, tikrai išduotų orderiuką
dar norėjau paklausti- pusseserė minėjo, kad yra kažkoks vaikiškas rinkinukas įrankių- kokie atsiliepimai?
QUOTE(Cikadelė @ 2009 06 05, 17:38)
o kas čia juokingo?
VMI nedirbu ,
VMI nedirbu ,
Oi, aš neturėjau mintyse, kad jūs dirbat vmi.
QUOTE(Cikadelė @ 2009 06 05, 17:38)
o ir šiaip, šiais laikais- kai neišduodamas čekis, visada žmonėms viskas pradeda asocijuotis su nešvariais reikalais, tad, aš bent jau mąstau, jeigu TW rūpi reputacija, tikrai išduotų orderiuką
dar norėjau paklausti- pusseserė minėjo, kad yra kažkoks vaikiškas rinkinukas įrankių- kokie atsiliepimai?
Kad žmonės taip galvoja bet manau, kad TW kompanijai tie mūsų pardavimo čekiai nesvarbu, nes tai tik mūsų demonstruotojų reikalas, juk nekompanija juos rašo. Abejoju, kad kitur kitokia sistema
Okokius įrankius turite omeny: tą šakutę su šaukšteliu? Jei taip, tai jie sukurti taip, kad vaikučiui labai patogu laikyti rankutėje
QUOTE(Cikadelė @ 2009 06 05, 17:56)
lyg ir kažkoks indelis matavimui, kočėlas, dar kažkas
Čia gal kepimo rinkinys
QUOTE(Cikadelė @ 2009 06 05, 17:56)
lyg ir kažkoks indelis matavimui, kočėlas, dar kažkas
Buvo toks mini rinkinukas "kepimas su mama" ar kažkaip panašiai vadinos
O aš kokias geras dėžutes nusipirkau daržovėms Su akytėm Dabar jau penkta diena kai sudėjau pomidorus, krapus ir salotas; nevysta Kas neturit, tikrai rekomenduoju
QUOTE(laurindre @ 2009 06 05, 15:58)
Bent jau as kiek nesiau keisti, tai man viska pakeite, net ir Ultra pliusa, kuris atrode tragiskai Man net paciai sirdis skaudejo Bet jauciu atsakomybe, jei zmogui pardaviau
na, bet dažniausiai sviestinėje ir laikome sviestą nebent matyti, kiek ten jo kilo...