Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware naudotojų pašnekesiai ...

drinks_cheers.gif pagal idėją smile.gif bet kaip manai ar tai duoda pirkėjui, na tarkim didesnę garantiją? Vis tiek tą gaminį, jei jis su broku pakeis ar turi kokį čekį ar ne. O jei sugadins pirkėjas ir čekis negelbės mirksiukas.gif Čia gal kiek svarbiau įmonėms ir t.t. kažkokiai buhalterijai
Atsakyti
Bent jau as kiek nesiau keisti, tai man viska pakeite, net ir Ultra pliusa, kuris atrode tragiskai doh.gif Man net paciai sirdis skaudejo blush2.gif Bet jauciu atsakomybe, jei zmogui pardaviau g.gif

O naujoji svietine man labai nepatinka vien todel, kad ji nepersisviecia doh.gif Kokia cia nesamone sugalvojo, man tai didziausias trukumas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 06 05, 15:52)
drinks_cheers.gif  pagal idėją  smile.gif bet kaip manai ar tai duoda pirkėjui, na tarkim didesnę garantiją? Vis tiek tą gaminį, jei jis su broku pakeis ar turi kokį čekį ar ne. O jei sugadins pirkėjas ir čekis negelbės  mirksiukas.gif Čia gal kiek svarbiau įmonėms ir t.t. kažkokiai buhalterijai

Kiekvienas fizinis asmuo gaunantis pajamas iš savo veiklos turi turėti bent jau verlos liudijimą ir tai yra faktas. Tad jei pirkėjas Cikadelė paprašys jūsų pardavimo čekio, ji bus visiškai teisi .Neužmirškit, kad tokais pirkėjais gali tapti ir vmi darbuotojai wink.gif
Aišku, gaminio pakeitimui kvito nereikia, tačiau yra pirkėjų , kuriems jis reikalingas.
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 06 05, 16:09)
Kiekvienas fizinis asmuo gaunantis pajamas iš savo veiklos turi turėti bent jau verlos liudijimą ir tai yra faktas. Tad jei pirkėjas Cikadelė paprašys jūsų pardavimo čekio, ji bus visiškai teisi .Neužmirškit, kad tokais pirkėjais gali tapti ir vmi darbuotojai wink.gif
Aišku, gaminio pakeitimui kvito nereikia, tačiau yra pirkėjų , kuriems jis reikalingas.

Šitą tai aš puikiai žinau, nes kur jau kur, o prekyboje gyvenu nuo paauglystės bei specialybė su tuo susijusi mirksiukas.gif tik turėjau omeny, kad čekis neduoda jokios garantijos mirksiukas.gif per tiek laiko pas mane tik vienas žmogus jo paprašė, nes jis buvo juridinės įmonės darbuotojas. O kad mes privalom jį išrašyti paprašius pirkėjui tai tiesa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 06 05, 16:37)
Taip, pagal idėją, demonstruotoja turi jums išrašyti prekių pardavimo kvitą arba sąskaitą-faktūrą., nes kiekviena turi turėti kaip minimum verslo liudijimą. Tačiau... hihihi.gif

o kas čia juokingo? biggrin.gif
QUOTE(spiglys @ 2009 06 05, 17:09)
Tad jei pirkėjas Cikadelė paprašys jūsų pardavimo čekio, ji bus visiškai teisi .Neužmirškit, kad tokais pirkėjais gali tapti ir vmi darbuotojai wink.gif
VMI nedirbu lotuliukas.gif , tačiau girdėjau atvejų, kad internete pardavinėjančioms moterims parašė vmi darbuotojai, apsimetę pirkėjais rolleyes.gif
o ir šiaip, šiais laikais- kai neišduodamas čekis, visada žmonėms viskas pradeda asocijuotis su nešvariais reikalais, tad, aš bent jau mąstau, jeigu TW rūpi reputacija, tikrai išduotų orderiuką mirksiukas.gif

dar norėjau paklausti- pusseserė minėjo, kad yra kažkoks vaikiškas rinkinukas įrankių- kokie atsiliepimai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2009 06 05, 17:38)
o kas čia juokingo? biggrin.gif
VMI nedirbu lotuliukas.gif ,

Oi, aš neturėjau mintyse, kad jūs dirbat vmi. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2009 06 05, 17:38)
o ir šiaip, šiais laikais- kai neišduodamas čekis, visada žmonėms viskas pradeda asocijuotis su nešvariais reikalais, tad, aš bent jau mąstau, jeigu TW rūpi reputacija, tikrai išduotų orderiuką mirksiukas.gif

dar norėjau paklausti- pusseserė minėjo, kad yra kažkoks vaikiškas rinkinukas įrankių- kokie atsiliepimai?  g.gif

Kad žmonės taip galvoja drinks_cheers.gif bet manau, kad TW kompanijai tie mūsų pardavimo čekiai nesvarbu, nes tai tik mūsų demonstruotojų reikalas, juk nekompanija juos rašo. Abejoju, kad kitur kitokia sistema g.gif
Okokius įrankius turite omeny: tą šakutę su šaukšteliu? Jei taip, tai jie sukurti taip, kad vaikučiui labai patogu laikyti rankutėje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 06 05, 18:52)
Okokius įrankius turite omeny: tą šakutę su šaukšteliu? Jei taip, tai jie sukurti taip, kad vaikučiui labai patogu laikyti rankutėje  thumbup.gif
lyg ir kažkoks indelis matavimui, kočėlas, dar kažkas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2009 06 05, 17:56)

Čia gal kepimo rinkinys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2009 06 05, 17:56)

Buvo toks mini rinkinukas "kepimas su mama" ar kažkaip panašiai vadinos
Atsakyti
O aš kokias geras dėžutes nusipirkau daržovėms thumbup.gif Su akytėm cool.gif Dabar jau penkta diena kai sudėjau pomidorus, krapus ir salotas; nevysta thumbup.gif thumbup.gif Kas neturit, tikrai rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 06 05, 15:58)
Bent jau as kiek nesiau keisti, tai man viska pakeite, net ir Ultra pliusa, kuris atrode tragiskai doh.gif Man net paciai sirdis skaudejo blush2.gif Bet jauciu atsakomybe, jei zmogui pardaviau g.gif

O naujoji svietine man labai nepatinka vien todel, kad ji nepersisviecia doh.gif Kokia cia nesamone sugalvojo, man tai didziausias trukumas blink.gif

na, bet dažniausiai sviestinėje ir laikome sviestą mirksiukas.gif nebent matyti, kiek ten jo kilo...
Atsakyti