Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware naudotojų pašnekesiai ...

QUOTE(Varpelis @ 2009 06 05, 11:04)
Man tw sviestinė yra vienas iš nedaugelio tw gaminių, kuriais nesu labai patenkinta. Musu tradiciniams sviesto pakučiams ji siauroka, dugnas nera visai lygus (su idubimu per viduri), išplovus indaplovėj (45 laipsnių temp.), dangtukas sunkiai užsidaro, šoną visad reikia pataisyt, kitaip neužeina ant padėkliuko:(

Nu nezinau, naudoju jau 10 metu ir nieko nereikia taisyti unsure.gif puikiausiai telpa net ir didesnes 250 g pakauotes cool.gif na o del stebuklo, kad nesusala, tai galiu drasiai gincytis, tikras sviesta, isimtas is saldytuvo, buna kietas kaip kaulas ir sioj viestinej smile.gif beje ir po 10 metu atrodo puikiai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asio: 05 birželio 2009 - 11:40
QUOTE(spiglys @ 2009 06 05, 10:15)
Tai, kad visi sviesto pakeliai kuo puikiausiai telpa.  g.gif

drinks_cheers.gif man nėra patogesnės sviestinės. Patinka, kad padėkliuką gali naudoti iš abiejų pusių ir telpa šaldytuvo durelėse, patogu išimti, tikrai elegantiška smagi sviestinė. Pas mane daug kas pirkosi dovanoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 04, 20:40)
Negaila, bet jis darbiniame kompe likęs, teks iki pirmadienio pakentėt, nebent kuri anksčiau įkels.
Tą failą pirmame tėmelės psl. reiktų dėti, tai nebūtų kvailų klausimų "Už ką mokame?"

Tai va tema eina kaip ir į pabaigą, tuoj ją užbaigsime, kelias naujas temas atidarinėjau aš, o dabar matau pūstelėjo nauji vėjai, naujų idėjų atsirado, esate šaunios mergaitės, tad Rosee būtinai pradėk jau daryti juodraštuką naujai temai, medžiagėlės kaip matau turi. mirksiukas.gif

O aš išvažiuoju atostogauti... tourist5.gif vacation1.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 05 birželio 2009 - 12:27
QUOTE(Sigute*** @ 2009 06 05, 12:26)
Tai va tema eina kaip ir į pabaigą, tuoj ją užbaigsime, kelias naujas temas atidarinėjau aš, o dabar matau pūstelėjo nauji vėjai, naujų idėjų atsirado, esate šaunios mergaitės, tad Rosee būtinai pradėk jau daryti juodraštuką naujai temai, medžiagėlės kaip matau turi. mirksiukas.gif

O aš išvažiuoju atostogauti... tourist5.gif  vacation1.gif  thumbup.gif

Sigute, tai Jūs galit mums paruošti puslapiuką, o panos, jūs nebandykit ten lysti, kol čia neišplepėsim mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Aš tai tikrai neužvesiu, man lb dešinę ranką skauda, net spausdint sunku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Varpelis @ 2009 06 05, 10:04)
Man tw sviestinė yra vienas iš nedaugelio tw gaminių, kuriais nesu labai patenkinta. Musu tradiciniams sviesto pakučiams ji siauroka, dugnas nera visai lygus (su idubimu per viduri), išplovus indaplovėj (45 laipsnių temp.), dangtukas sunkiai užsidaro, šoną visad reikia pataisyt, kitaip neužeina ant padėkliuko:(

va čia tai aš nesutiksiu schmoll.gif turiu sviestinę, aišku jokio didelio stebūklo nėra, bet tikrai nieko blogo indaplovėje išplovus nėr ir planu tikrai ne 45 laipsnių temperatūroje, o 65 ar 70. Ir dangtukas thumbup.gif užsidaro ir nieko blogo jai neatsitiko.
O kas dėl sviesto laikymosi, tai mergaitės jau parašė... mes sviesto kaip tik labai mažai valgom (tik vaikui sumuštinį kartais užtepu ar pati užsidedu retais atvejais), tai jis man ir 3 savaites išssilaiko net nepageltonavęs ax.gif
gal visgi ką nors ne taip darote, nors sunkiai įsivaizduočiau ką galima ne taip daryti unsure.gif o gal tiesiog pas jus brokas? pabandykite sandėlyje pasiteirauti 4u.gif
beje naudoju savo sviestinę antrus metus ir beveik be darbo nebūna...
galiu prisipažinti, kad esu skeptikė stebūklams, bet kolkas mažai produktų esu nusivylusi TW mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burbuliuks: 05 birželio 2009 - 12:51
Man irgi absoliuti tw gaminių yra super, o kad sviestinėj matau jau išvardytus trūkumus, nereikia manęs pult, nesumąstysiu gi iš lubų, kad kažkas negerai, jei viskas tobula g.gif ...net neįsivaizduoju, ką ne taip galėčiau daryti (indaplovėj nebeplaunu, beje), naudoju lyg ir pagal paskirtį...
Atsakyti
QUOTE(Varpelis @ 2009 06 05, 12:54)
Man irgi absoliuti tw gaminių yra super, o kad sviestinėj matau jau išvardytus trūkumus, nereikia manęs pult, nesumąstysiu gi iš lubų, kad kažkas negerai, jei viskas tobula g.gif ...net neįsivaizduoju, ką ne taip galėčiau daryti (indaplovėj nebeplaunu, beje), naudoju lyg ir pagal paskirtį...

nieks jūsų nepuola mirksiukas.gif 4u.gif
gal visgi nulėkite iki sandėlio, gal tikrai brokas unsure.gif o plauti ją indaplovėje galima, tikrai mano patarimas, jei gamintojas nurodo, kad galima tai atlikti, tai neatsisakyti šio privalumo 4u.gif juk kaip suprantu jūs indaplovę pirkot, kad sau palengvintį buitį, kaip ir TW mirksiukas.gif o, ne tam, kad nusipirkę prekę, nenaudotumėt jos schmoll.gif
man su sūrio peliu irgi buvo, kad lėkiau į sandėlį, nes rūdyti pradėjo.. aišku buvau apkaltinta, kad nemoku naudotis ir specialiai sugadinau peilį doh.gif jau tikrai buvau užpykus ant sandėlio darbuotojų ir dabar galėčiau jiems pasiūlyti pasimokyti bendravimo su klientais ypatumų blush2.gif bet po ilgų ginčių pakeitė peilį ir šitas bent jau 4 mėnesius dar nesurūdyjo cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burbuliuks: 05 birželio 2009 - 12:59
QUOTE(Burbuliuks @ 2009 06 05, 12:58)
man su sūrio peliu irgi buvo, kad lėkiau į sandėlį, nes rūdyti pradėjo.. aišku buvau apkaltinta, kad nemoku naudotis ir specialiai sugadinau peilį  doh.gif jau tikrai buvau užpykus ant sandėlio darbuotojų ir dabar galėčiau jiems pasiūlyti pasimokyti bendravimo su klientais ypatumų  blush2.gif  bet po ilgų ginčių pakeitė peilį ir šitas bent jau 4 mėnesius dar nesurūdyjo  cool.gif [/color]

O blink.gif apakus, kad tokių dalykų būna. Aš naudoju jau kokie 7 metai ir thumbup.gif Įdomu, kuris čia sandėlininkas čia toks rolleyes.gif įtariu, bet vis tiek įdomu smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamos. Kiek žmonių tiek nuomonių. Man sviestinė labai patinka. Parduotuvės sviestas telpa puikiai. Aš jį dedu ant tos lygios pusės, super. Jei perkam naminį, tuomet atsipjaunu tiek, kiek reikia. Žodžiu, esu patenkinta pirkiniu ir jokių trūkumų nematau.
Atsakyti
Susidariau daugmaž vaizdą, dėkui 4u.gif
bet su garantija neaišku man, juk jei legaliai perkamas produktas (o tikriausiai taip ir yra, ar aš klystu g.gif turi būti gaunamas čekis, gaminio dokumentas su naudojimosi taisyklėmis ir pan...ypač jeigu suteikiama tokia ilga garantija 4u.gif tai kokia čia sistema?
yra tekę pirkti gaminių iš Eastcon irgi kalnai auksinių pažadų- garantija, kreipkitės bet kada ir pan., o kai kreipėmis visas reikalas nusitęsė iki kokybės inspekcijos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2009 06 05, 15:19)
bet su garantija neaišku man, juk jei legaliai perkamas produktas (o tikriausiai taip ir yra, ar aš klystu g.gif turi būti gaunamas čekis, gaminio dokumentas su naudojimosi taisyklėmis ir pan...ypač jeigu suteikiama tokia ilga garantija 4u.gif tai kokia čia sistema?
yra tekę pirkti gaminių iš Eastcon irgi kalnai auksinių pažadų- garantija, kreipkitės bet kada ir pan., o kai kreipėmis visas reikalas nusitęsė iki kokybės inspekcijos rolleyes.gif

Na, prieš pietus buvau surašius savo mintis, bet per skubėjimą ištryniau blush2.gif tai dabar galiu šiek tiek papaišyti ax.gif Naudojimo taisykles šiaip jau turi duoti, gal kartais ir kur nors nusimėto, bet manau pas ką įsigysite ta ir jums jas duos mirksiukas.gif Dabar kas link tos garantijos: aš jau dirbu Tupperware kompanijoje apie 10 metų ir buvo per juos visko smile.gif Kaip Jurgitak rašė, kad gaminio keitimas priklauso nuo demonstruotojos geranoriškumo ji kažkiek teisi, nes tikrai žinau, kad tokių yra. Kad pirkėjas vežtų savo prekę keisti to nežinau, nes niekada pas mane taip nebuvo, nes jaučiu atsakomybę už tą gaminį, kurį pardaviau. Nesuprantu tų demonstruotojų, kurios pardavė, uždarė duris ir viskas dzin... doh.gif Be to esu pakeitusi ir ne pas mane pirktų gaminių, nes kiek žinau mes tai privalome. Dar anksčiau buvo ir taip, kad gali būti gaminys pirktas ir ne Lietuvoje ir jei išryškėjo brokas naudojant jį turi pakeisti pas mus. Šį atvejį irgi turėjau ax.gif Man net pakeitė gaminį, kurį pirkėja pati sugadino, bet tai irgi nuo mūsų sandėlio geranoriškumo thumbup.gif Ir tikri nesvarbu kur įsigysite TW gaminius ar per vakarėlį, ar čia internete, ar dar kur. mirksiukas.gif Net nežinau ką dar pridurti, gal kuri mergina ką pataisys ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elvike: 05 birželio 2009 - 15:39
QUOTE(Cikadelė @ 2009 06 05, 15:19)

Taip, pagal idėją, demonstruotoja turi jums išrašyti prekių pardavimo kvitą arba sąskaitą-faktūrą., nes kiekviena turi turėti kaip minimum verslo liudijimą. Tačiau... hihihi.gif
Na, o dėl gaminio dokumento, tai mes tokių neturim. Kažkada paprašiau ultrapliusui kokio nors dokumento , tipo sertifikato, tai nieko negavau iš ofiso schmoll.gif
Atsakyti