QUOTE(Cikadelė @ 2009 06 05, 15:19)
Susidariau daugmaž vaizdą, dėkui
bet su garantija neaišku man, juk jei legaliai perkamas produktas (o tikriausiai taip ir yra, ar aš klystu
turi būti gaunamas čekis, gaminio dokumentas su naudojimosi taisyklėmis ir pan...ypač jeigu suteikiama tokia ilga garantija
tai kokia čia sistema?
yra tekę pirkti gaminių iš Eastcon irgi kalnai auksinių pažadų- garantija, kreipkitės bet kada ir pan., o kai kreipėmis visas reikalas nusitęsė iki kokybės inspekcijos
Na, prieš pietus buvau surašius savo mintis, bet per skubėjimą ištryniau
tai dabar galiu šiek tiek papaišyti
Naudojimo taisykles šiaip jau turi duoti, gal kartais ir kur nors nusimėto, bet manau pas ką įsigysite ta ir jums jas duos
Dabar kas link tos garantijos: aš jau dirbu Tupperware kompanijoje apie 10 metų ir buvo per juos visko
Kaip Jurgitak rašė, kad gaminio keitimas priklauso nuo demonstruotojos geranoriškumo ji kažkiek teisi, nes tikrai žinau, kad tokių yra. Kad pirkėjas vežtų savo prekę keisti to nežinau, nes niekada pas mane taip nebuvo, nes jaučiu atsakomybę už tą gaminį, kurį pardaviau. Nesuprantu tų demonstruotojų, kurios pardavė, uždarė duris ir viskas dzin...
Be to esu pakeitusi ir ne pas mane pirktų gaminių, nes kiek žinau mes tai privalome. Dar anksčiau buvo ir taip, kad gali būti gaminys pirktas ir ne Lietuvoje ir jei išryškėjo brokas naudojant jį turi pakeisti pas mus. Šį atvejį irgi turėjau
Man net pakeitė gaminį, kurį pirkėja pati sugadino, bet tai irgi nuo mūsų sandėlio geranoriškumo
Ir tikri nesvarbu kur įsigysite TW gaminius ar per vakarėlį, ar čia internete, ar dar kur.
Net nežinau ką dar pridurti, gal kuri mergina ką pataisys