QUOTE(elvike @ 2009 06 04, 13:28)
Tupperware gaminiai tarnauja visą gyvenimą - indams teikiama 30 metų garantija.
o tos, kurios parduoda čia internete, ar išduoda dokumentą, kuriame parašyta, kad suteikiama garantija ir kas atsakingas už tai, jeigu kažkas daiktui atsitiks (brokas ir pan
TW neturiu nė vieno gaminio
bet gundausi išbandyti, jau vien iš noro pabandyti, o ne dėl reikalo
pati dirbu marketingo srityje jau nemažai metų ir man šiek tiek šypsnį sukėlė tos mėgstamos kažkieno frazės, sakomos klientams ir klaidingas supratimas, kas yra piramidinė prekyba ir kas kam pinigus krauna
bet aš ne apie tai...
savo ar ne savo noru teko man išbandyti šių panašios pardavimo technikos gaminių- eastcon, zepter, oriflame, avon, amway, forever living
yra daug nusivylimų, keletas neblogų atradimų, tad ir TW susidomėjau
ieškau sviestinių, man pasiūlė TW, bet nelabai patiko forma, spalva ir negavau išmatavimų, gal prašviesit, kokių sviestinių turi TW
dėkui
Papildyta:QUOTE(rosee @ 2009 06 04, 21:40)
Tą failą pirmame tėmelės psl. reiktų dėti, tai nebūtų kvailų klausimų "Už ką mokame?"
mano nuomone, tai ne kvailas, o labai protingas klausimas, nes atvirkščiai- tik kvailys perka neklausinėjęs
ir šiaip, pagal pardavimų teoriją, marketingą, negalima šitaip sakyti, kad užduodami klausimai kvaili....
sorry, kad čia apie marketingą kalbu, bet dabar kaip tik užsiėmusi esu kai kokio darbo rašymu, tai kaip tik skyrių rašau apie visą piramidinį, tinklinį marketingą