Butinai gaudysim ir kaupsim informacija.
Ale Ulitka kad pasikeistusi. Pamasciau kad nauja ligone , o cia Ulitka fotkina
..... Tikrai ačiū už išsamią informaciją, o jei dar apie tai parašysite- išvis gerai...... Aš tik pasidomėjau, kas, kaip ir kodėl...juk kiekvienam įdomu, už ką moka pinigus...TW naudoju keletą metų, ir , kol kas, neturiu nusiskundimų tuo, kuo naudojuosi...ir tikrai nenusidėvėjo - dar dabar atrodo kaip nauji
QUOTE(JuokInga @ 2009 06 04, 15:37)
Šitie gaminiai ilgalaikiai, nekenksmingi (galiu visą paskaitą pagal specialybę perskaityti apie prekybos centruose parduodamų vienkartinių arba plastikinių indų kenksmingumą, vežio sukėlėjus, chemines formules ir t.t ), patogūs, praktiški, gražūs. Ir pabaigai mano mėgstamiausia frazė "
JuokInga, o gal ir turi kokių cheminių tyrimų rezultatų, kad būtų įtikinamiau.
Na man vadovė yra atsiuntusi tokį failiuką "Už ką mokame", bet jį čia įkėlus, tai lb daug vietos užimtų ir be to numanau, kad visos demonstruotojos jį turi.
Dar nebuvau TW platintoja, jį kai paskaičiau, gailestis pinigų TW žaisliukams iš karto pranyko. Geriau mažiau ir geras patikimas, be to man tie jų indai lb gražūs, patogūs. Štai, kad ir kotletus susidėjau į Trio, o dangtis tiko nuo "Visada šviežia". Suprantama, kad galima buvo į TupperFlexsą dėti, bet anas dar nepradėtas naudoti, tai gailinu
Dar nebuvau TW platintoja, jį kai paskaičiau, gailestis pinigų TW žaisliukams iš karto pranyko. Geriau mažiau ir geras patikimas, be to man tie jų indai lb gražūs, patogūs. Štai, kad ir kotletus susidėjau į Trio, o dangtis tiko nuo "Visada šviežia". Suprantama, kad galima buvo į TupperFlexsą dėti, bet anas dar nepradėtas naudoti, tai gailinu
QUOTE(ruzilona @ 2009 06 04, 18:01)
Greitai islempam
Man tie pirktiniai dabar visi neskanus. Net rankos nekyla pirkti kazko gatavo
QUOTE(laurindre @ 2009 06 04, 19:59)
Greitai islempam
Va, va būtent kažkada, kai TW neturėjau, tai viską pirkau iš parduotuvės, o dabar juk ir mielinę tešlą greitai pasigamini, ir silikono formos ką išsikepti, na ir "ant greitųjų" kokį desertą žele žiede susipilti
QUOTE(rosee @ 2009 06 04, 20:25)
Na man vadovė yra atsiuntusi tokį failiuką "Už ką mokame", bet jį čia įkėlus, tai lb daug vietos užimtų ir be to numanau, kad visos demonstruotojos jį turi.
Gal nebūtų gaila pasidalinti?
QUOTE(ADA @ 2009 06 04, 20:34)
Gal nebūtų gaila pasidalinti?
Negaila, bet jis darbiniame kompe likęs, teks iki pirmadienio pakentėt, nebent kuri anksčiau įkels.
Tą failą pirmame tėmelės psl. reiktų dėti, tai nebūtų kvailų klausimų "Už ką mokame?"
mergaiciukes turiu vel klausimuka kazkur jau raset bet nezinau kur apie ta 2l.gertuve su kostuveliu ar y ja galima pilti verdanty vandeny ???na plikyti arbata ar pan....???
QUOTE(gwidita @ 2009 06 04, 21:45)
mergaiciukes turiu vel klausimuka kazkur jau raset bet nezinau kur apie ta 2l.gertuve su kostuveliu ar y ja galima pilti verdanty vandeny ???na plikyti arbata ar pan....???
Manau kad galima, tik nereiktų uždengti iš karto