Ačiukas už atsakymus . Tik, ar teisingai supratau, jog norint tarkuoti kopūstą neužtenka vien tarkos, o reikia papildomai ašmenis nusipirkti ?
QUOTE(Balandė31 @ 2009 05 31, 22:01)
Ačiukas už atsakymus . Tik, ar teisingai supratau, jog norint tarkuoti kopūstą neužtenka vien tarkos, o reikia papildomai ašmenis nusipirkti ?
ne, tie ašmenys yra pagrindiniam komplekte
Gavau silikoninę mentelę tokią siaurą , naudojimo instrukcijos nepridėjo Ką su ja veikti? Atradau tik, kad stiklainiukus su ja gerai pavyksta "išlaižyt", o ką dar?
QUOTE(Sisi @ 2009 05 31, 21:30)
Gavau silikoninę mentelę tokią siaurą , naudojimo instrukcijos nepridėjo Ką su ja veikti? Atradau tik, kad stiklainiukus su ja gerai pavyksta "išlaižyt", o ką dar?
na ji viską išlaižo, ne tik stiklainiukus man dar super su ja tepti pvz majonezą ant bulkos, kai darau sumuštinius karštus...
Aciu visoms uz patarimus del Combi dezuciu Jauciu naudingos jos tik namie ir tai nevisada
Belieka paciai apsispresti
Aciuvisoms uz patarimus del Combi dezuciu Jauciu jos patogios tik namuose, ir tai nevisada reikalingos
Atsiprasau uz du vienodus postus, internetas streikavo
QUOTE(kregzde @ 2009 05 31, 18:08)
Sveikos
Šokoladiniai sausainiai
Šokoladiniai sausainiai
uzseivinta, aciu
QUOTE(zifara @ 2009 05 31, 19:01)
as turiu dviaukste dezute, bet ji man visai nepatinka Taip, del sandarumo tai visai netikusios, lengvai issimauna viena is kitos ir aukstis mazas, kad ka nors idet as sau kitos tikrai nepirkciau
kolkas renkasi vien minusai, bet aš jas vistiek pasiimsiu, kaina labai viliojanti o ir man visai reikia šaldytuve tokios
Papildyta:
QUOTE(julija4ever @ 2009 06 01, 07:28)
nekreipk dėmesio, rytą visada taip būna SM dar miega, o kai pbunda po kelis posmus pakartoja
QUOTE(Sisi @ 2009 05 31, 22:30)
As su ja viska makaluoju-misraines, teslas, ivairius uztepus ant sumustiniu, be jos neissiverciu zele ziede darydama ivairius skanumynus, smulkinu gabaliukais zele...
QUOTE(rasulkadz @ 2009 06 01, 14:11)
Laba diena, kur galima įsigyti šia formelę?
Manau, bet kuri iš šios temelės dalyvių turėtų turėti tokį gėrį Kreipkis į platintoją, kuri yra iš tavo miesto ir netrukus jau džiaugsies ravioli forma
Sveikos,
Assese, kepiau tavo picutę. Išties labai paprasta ir labai skanu Didelis dėkui Tau
Assese, kepiau tavo picutę. Išties labai paprasta ir labai skanu Didelis dėkui Tau
QUOTE(Balandė31 @ 2009 05 31, 22:01)
reikalingi ir papildomi asmenys Ypac ta naudoju, kur susitarkuoja plonais siaudeliais