O gal receptukų koldūnų formai turit?
QUOTE(simoselis @ 2009 05 29, 18:54)
O gal receptukų koldūnų formai turit?
Plikyta tešla virtinukams, koldūnams
500g miltų, 1 kiaušinis, 1 arbat šaukštelis druskos, 3 šaukštai aliejaus, 250 300 ml vandens, (galima dėti šaukštelį šafrano)
Miltus supilame į dubenį tešlai, dedame druską, aliejų, kiaušinį, viską sumaišome, tada užpilame verdančiu vandeniu ir išmaišome mentele tešlai. Iš tešlos gaminame virtinukus.
Įdaras
Špinatus dedame į verdantį vandenį ir palaikome 1 min, nukošiame, dedame į Quick shef ir sumalame, sutarkuojame citrinos žievelę, sutarkuojame parmezano sūrį ir sumaišome, įdedame 200gr švelniosios varškes. Viską išmaišome.
Darome virtinukus ir verdame 10 min
Padažas
Pakepiname svogūną, išspaustą česnaką, supjaustytus pievagrybius. Įdedam druskos, pipirų, įpilame sultinio, grietinėlės,
Koldūnus dedam į verdantį padažą ir serviruojame
Tešlai reiktų:
1 kg miltų (Nr 505)
5 kiaušinių tryniai
100 ml vandens
3 g druskos
Įdarui su žuvimi:
500 g šviežios lašišos
100 g svogūnų
3 g česnakų
30 ml alyvų aliejaus
150 g duonos skrudinimui
100 ml pieno
druskos, pipirų, krapų
Įdarui su faršu:
0,5 kgveršienos faršo
100 g parmezano
100 g svogūnų
3 g česnako
50 ml raudono vyno
30 ml alyvų aliejaus
100 g duonos skrudinimui
druskos, pipirų
Pomidorų padažui:
100 ml svogūnų
50 g česnakų
30 ml alyvų aliejaus
500 g konservuotų pomidorų
druskos, pipirų
Virti 30 minučių
Neapolio padažui:
150 g pomidorų padažo
50 ml grietinėlės
50 g parmezano
druskos, pipirų
Padažui su jūros gėrybėmis:
100 gjūros gėrybių
3 g česnakų30 g svogūnų
30 ml grietinėlės
200 ml pomidorų padažo
druskos, pipirų
Ypatingi koldūnai
600g miltų,
1 kiaušinio,
1stilinės vandens,
1 šaukštelio druskos
150g alyvuogių
120g migdolų
2 šaukštelius garstyčių 3 šaukštelius alyvų aliejaus
Aš irgi pritariu Ją nešuosi į sporto klubą, man ji super
QUOTE(Miles @ 2009 05 29, 09:20)
as tai manau, kad neatrodys negi jau limonado buteliuka pasistatyti neatrodys, o jau gertuvele ne lygis As tai mielai is jos geriu kartu su vaiku. O siaip ji sandari, uzsidaro, kaip sportine gertuve.
QUOTE(simoselis @ 2009 05 29, 19:54)
O gal receptukų koldūnų formai turit?
jei skaitai rusiškai
kolunų receptai
QUOTE(vixiuke @ 2009 05 29, 20:44)
Plikyta tešla virtinukams, koldūnams
Ačiū
QUOTE(Jurgitak @ 2009 05 29, 21:55)
Neskaitau
QUOTE(Sigute*** @ 2009 05 30, 11:37)
Sveikos mergaitės, vaišinu savo gamybos "ravioli" pyragėliais. kepiau su varškės įdaru, miela, malonu ir greita gaminti, dar maloniau skanauti.
Kas dar neturite ravioli formos tkrai patariu ją isigyti kol pasiūlymas galioja su nuolaida.
Kas dar neturite ravioli formos tkrai patariu ją isigyti kol pasiūlymas galioja su nuolaida.
muuurrr...kaip skaniai atrodo!!!
Sveikutės,
dariau šiandien pagal Vixiukės receptą lydytą sūrelį. Nu labai skanu
Ir dar kepiau šokoladinius sausainius perliukuose, tai kaip gražiai atrodo, tik vienos formelės maža Jei norėsite recepto, galėsiu parašyti
dariau šiandien pagal Vixiukės receptą lydytą sūrelį. Nu labai skanu
Ir dar kepiau šokoladinius sausainius perliukuose, tai kaip gražiai atrodo, tik vienos formelės maža Jei norėsite recepto, galėsiu parašyti
Jau norim recepto
Sveikos, norėčiau įsigyti kelis gaminius, kur galima pažiūrėti nuolaidas .....daug išžiūrėjau temos pradžioje katalogų, o kokios nuolaidos, kam dabar galioja nesupratau...gal galite kas padėti...... Be to, gal turit kontaktus, kas platina Kėdainių m.????
O aš kepiau picą, tokią paprastą, greitą, ne mielinę
Gavosi tikrai skani
Tešlai:
0,5 stiklinės kefyro,
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių,
ketvirtis stiklinės aliejas,
miltų tiek, kad galima būtų minkyti (apie 1,5 stiklinės)
Į dubenį supilam aliejų, kefyrą ir kepimo miltelius. Išmaišom silikonine mentele ir maišydami beriam miltų. Truputį paminkom rankomis.
Silikoninį padėkliuką dedam į skardą, ant jo plonai ištampom tešlą. Tešlos viršų patepam pomidorų padažu ir dedam ko širdis geidžia
Aš dėjau rūkytos mėsytės, dešros, marinuotų agurkiukų, krapų, ant viršaus susmulkinto sūrio.
Kepam 180-200 C
Gavosi tikrai skani
Tešlai:
0,5 stiklinės kefyro,
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių,
ketvirtis stiklinės aliejas,
miltų tiek, kad galima būtų minkyti (apie 1,5 stiklinės)
Į dubenį supilam aliejų, kefyrą ir kepimo miltelius. Išmaišom silikonine mentele ir maišydami beriam miltų. Truputį paminkom rankomis.
Silikoninį padėkliuką dedam į skardą, ant jo plonai ištampom tešlą. Tešlos viršų patepam pomidorų padažu ir dedam ko širdis geidžia
Aš dėjau rūkytos mėsytės, dešros, marinuotų agurkiukų, krapų, ant viršaus susmulkinto sūrio.
Kepam 180-200 C