QUOTE(Vita @ 2009 05 27, 09:31)
Gaila, nerandu lietuviško sūrinės naudojimo išsamaus aprašymo,
As turiu toki, gal kam pravers
CHEESMART sūrines buvo sukurtos tam, kad išspręstu sūrių kondensacijos problemą. Patentuotas mikroporinis filtras reguliuoja drėgmės santykį sūrinėje, bet neleidžia nei kvapams, nei mikrobams nei įeiti, nei išeiti.
CondensControl sistema iki minimumo sumažina drėgmės susidarymą, todėl susidaro pačios palankiausios sąlygos laikyti įvairiausių rūšių ir tipų sūrius ir netgi dešras bei įvairius rūkytus, keptus ir virtus mėsos gaminius.
Indas yra skirtas laikyti jame sūrį ir dešras šaldytuve, tačiau puikiausiai tinka ir patiekti juos ant stalo, ant apatinio padėkliuko galima patogiai pjaustyti sūrį.
Patarimai, naudojantiems sūrinę CHEESMART:
Indą reikia reguliariai atidarinėti,
laikyti viduryje šaldytuvo, tai yra ten, kur temperatūra yra maždaug 4 laipsniai C,
minimalus kiekis natūraliai susidarančių garų visada liks inde, tad jei pamatysite, kad sūris pradeda džiūti, indą reikia perkelti į tą šaldytuvo vietą, kur temperatūra yra žemesnė,
ant indo nereikėtų dėti kitų indų arba gaminių - tai gali pakenkti indui arba trukdyti normaliai veikti CondensControl sistemai,
CondensControl sistemos filtro nereikėtų valyti ar liesti aštriais daiktais, nes tai jam gali pakenkti,
Sūrinę galima plauti indaplovėje, tik šiuo atveju CondensControl filtrą reikia nuimti - į indaplovę jo dėti negalima,
Dedant maisto produktus į Cheesmart juos reikia išimti iš popietinės ar vakuuminės pakuotės,
jeigu sūris padengtas vaško ar kokiu nors kitokiu sluoksniu, jos nulupti nereikia,
jei CheeSmart sūrinėje atsirastų pelėsis, sūrinę reikia kruopščiai išplauti su sodos tirpalu, sausai iššluostyti ir išdžiovinti,
patariama bent karta į savaitę sūrinę praplauti sodos tirpalu, ypač prieš dedant šviežius produktus.