QUOTE(davija @ 2009 05 24, 21:57)
dęl šaltibarkščių, tai nežinau kaip jūs, bet aš skirtumą didelį jaučiu tarp laikomų TW inde ir paprastam bliūde, net nežinau kaip nupasakot, bet aš seniau niekad antros dienos šaltibarkščių nevalgydavau, man skonis žiauriai pakitęs būdavo, o dabar ir trečią valgau
jo man saltibarsciai sambe irgi ilgai sviezi islieka
seima musu nemaza irgi padarau daugiau,o kai nesuvalgo nepilu gi is karto lauk...palieku kitai dienai,jei kita nesuvalgo o as pamirstu juos saldytuve tai dar diena pastovi
o kai prisimenu kad ju dar ten yra po keliu dienu ir atidarius sambuka pamatau kad jie kaip sviezi tai ir ispilt gaila buna
o balta misraine isliko kaip zviezia visa savaite
Papildyta:
[quote=gwidita,2009 05 25, 09:22]
jo man saltibarsciai sambe irgi ilgai sviezi islieka
seima musu nemaza irgi padarau daugiau,o kai nesuvalgo nepilu gi is karto lauk...palieku kitai dienai,jei kita nesuvalgo o as pamirstu juos saldytuve tai dar diena pastovi
o kai prisimenu kad ju dar ten yra po keliu dienu ir atidarius sambuka pamatau kad jie kaip sviezi tai ir ispilt gaila buna
o balta misraine isliko kaip zviezia visa savaite
[/quot norejau parasyt kad sambe ir balta misraine ilgai sviezia islieka