Mergaites,gal kuri norite pasikeisti nauja silikonine forma "KARUNA" i "PRINCESE"? gaila guli nenaudojama,o as labai noreciau "PRINCESES"
QUOTE(rosee @ 2009 05 22, 12:30)
Gundausi įsigyti "Triaukštę dėžutę "Kombi" 700ml (3), mokymuose čiupinėjau, tai lb prireikė , tik suprantama, kad lauksiu akcijų-atrakcijų
O gal kuri jau užsidirbot ar gavot dovanų, kažin ar bus praktiška ir ką ten gero laikot
O gal kuri jau užsidirbot ar gavot dovanų, kažin ar bus praktiška ir ką ten gero laikot
Turiu aš ją nuo senų laikų ir naudoju gan retokai, bet pvz.: į kokią nedidelę iškylą apačioje kokie sumuštinukai, viršuje daržovytės... viskas vienoje vietoje
Dėl sūrinių, tai patariu visoms klientėms rinktis mažąją, nes kaip merginos minėjo gali viską sukraut ir per pusryčius viską vienu ypu pastatai ant stalo. Patys pradžioj turėjom mini, bet po to pasikeitėm į mažąją o anyta turi per pietūs visą šeimyną subėgusią, tai jai ta dar didesnė pailga universaliausia taip kad kiekvienam savo, pagal poreikius
O dėl peilių.... turiu rinkinį tų, kur su metaline rankena, net pavadinimo nežinau tai jie man labai greit atšimpa, plaunu rankomis, bet vistiek.... jau nusibosta galąsti o vienas pats mažiausias kataloginis, tai jau metai pjauna viską iš eilės ir nei karto negaląstas
sakykit, tai kaip suprast su tais peiliais? gal tai brokas, kai greitai atšimpa? Galandu su TW galąstuvu, bet vistiek trumpam užtenka
O dėl peilių.... turiu rinkinį tų, kur su metaline rankena, net pavadinimo nežinau tai jie man labai greit atšimpa, plaunu rankomis, bet vistiek.... jau nusibosta galąsti o vienas pats mažiausias kataloginis, tai jau metai pjauna viską iš eilės ir nei karto negaląstas
sakykit, tai kaip suprast su tais peiliais? gal tai brokas, kai greitai atšimpa? Galandu su TW galąstuvu, bet vistiek trumpam užtenka
QUOTE(geisha @ 2009 05 22, 14:40)
Mergaites,gal kuri norite pasikeisti nauja silikonine forma "KARUNA" i "PRINCESE"? gaila guli nenaudojama,o as labai noreciau "PRINCESES"
Kiek suprantu, tu nori tokios:
?
QUOTE(Likka @ 2009 05 22, 15:17)
aš turiu tokius M-Chef bet aš jais džiaugiuosi kartais reikia pagaląst, bet laikau normaliu dalyku
O čia mano varškės pyragas Karūnoj keptas
QUOTE(Asese @ 2009 05 22, 15:18)
O čia mano varškės pyragas Karūnoj keptas
o receptukas?
Noriu ir aš pasakyti savo nuomonę dėl sūrinės:
Man jos nelabai patogios, bet vat čia SM nusipirkau tokią dviejų aukštų dėžutę su sūrinės filtru Senąją sūrinę iškart atidaviau į kaimą mamai. Mano buvo tokia didelė, nepatogi šaldytuve.
Naujosios privalumai: dėžutės permatomos, daug kompaktiškiau pasideda, yra grotelės, ant kurių pasideda sūris ir dešra
Vat apie tokią kalbu:
Na, nevisai tokia, manosios aukštai du
Man jos nelabai patogios, bet vat čia SM nusipirkau tokią dviejų aukštų dėžutę su sūrinės filtru Senąją sūrinę iškart atidaviau į kaimą mamai. Mano buvo tokia didelė, nepatogi šaldytuve.
Naujosios privalumai: dėžutės permatomos, daug kompaktiškiau pasideda, yra grotelės, ant kurių pasideda sūris ir dešra
Vat apie tokią kalbu:
QUOTE(Oliukas31 @ 2009 05 22, 15:27)
Vat apie tokią kalbu:
Vat apie tokią kalbu:
va į tokią aš senai seilę varvinu... ale jas tik užsidirbti galima buvo... pirkti nėr dar
QUOTE(Burbuliuks @ 2009 05 22, 16:25)
o receptukas?
Mano varškės pyragas
Labai tinkamas receptas toms, kurios turi kaimą, iš kurio parsiveža varškės, o jos niekas nebenori
800 g. varškės sutrinti su 0,5 stiklinės cukraus, 1 kiaušiniu, 0,5 stiklinės pieno (geriausia, jei turim kaimiško pieno, nupilti nuo viršaus grietinėlę), įdedam 3 šaukštus krakmolo (galima sutrinti Quick Chefu, aš tryniau kombainu).
Pusę varškės masės dedam į silikoninę formą (aš ją patepiau truputį aliejum).
Vieną pakelį paprastų Selgos sausainių sutrinam į miltus (aš tai padariau kombainu, bet galima ir Quick Chefu), supilam į sausainių masę 200 g mikrobangėje ištirpinto sviesto ir išmaišom silikonine mentele.
Sausainių masę sudedam į formą. Tada uždedam tirštos uogienės kokią stiklinę ant sausainių masės, taip, kad nesiliestų prie formos (aš dėjau obuolienę) ir sudedam likusią varškės masę. Silikonine mentele švariai švariai išvalom dubenį - krizė nebaisi, kai turim ją
Viską kepame 180 C orkaitėje 45 min. Išverčiame iš formos, kai atvėsta .
QUOTE(Oliukas31 @ 2009 05 22, 16:27)
Vat apie tokią kalbu:
Vat apie tokią kalbu:
O šita man irgi atrodo labai patogios formos ir, svarbiausia, permatoma Nes anose sūrinėse mano vyras neranda
Aš irgi turiu ta mini sūrinę, bet nenaudoju...
O ką reikia daryti, kad šitą parodytą užsidirbti?
Patarkit: labai noriu/reikia kombaino daržovėms nusausinti... ar pirkti, ar yra šansų, kad greitai bus nuolada
O ką reikia daryti, kad šitą parodytą užsidirbti?
Patarkit: labai noriu/reikia kombaino daržovėms nusausinti... ar pirkti, ar yra šansų, kad greitai bus nuolada