Na parodysiu suknutę savo paničkai
QUOTE(Alacka33 @ 2009 06 22, 13:57)
Daili
Narplioju ir aš dukrai suknelę. Bus pasipuošti rugsėjo 1 ir kt šventėm. Iki pabaigos dar tolokai. Raštas tankus, lėtai juda
Alacka33
ŠAunuolė.
Mergytė kaip kokia manekenka:) Smagu kad ją puoši
ŠAunuolė.
Mergytė kaip kokia manekenka:) Smagu kad ją puoši
Alacka, labai graziai atrodo suknele, ir spalvos labai grazios parinktos
Labai gražu, išbaigta, suderinta, skoninga
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 06 22, 14:43)
Daili
Narplioju ir aš dukrai suknelę. Bus pasipuošti rugsėjo 1 ir kt šventėm. Iki pabaigos dar tolokai. Raštas tankus, lėtai juda
QUOTE(ingriduska @ 2009 06 22, 14:50)
QUOTE(prunskiene @ 2009 06 22, 15:16)
Alacka, labai graziai atrodo suknele, ir spalvos labai grazios parinktos
QUOTE(Sonatuole @ 2009 06 22, 16:02)
Labai gražu, išbaigta, suderinta, skoninga
AČIŪ
ai ai kaip grazu
mergaites..... atsiduriau kryzkelej... arteja grazi svente - tecio 60metis tai noretusi pasipuosti kazkuo savo ranku darbo... tik galvoju kai tokie orai tai gal ilgom rankovem ka nusinarplioti... bet jei bus silta??? tada gal reikia kazko legvo ir grazaus...
pavarazykit kokie orai liepos pirma saviate bus? ka gi man daryti? jau laikas pradet butu, kad tik speciau
QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 06 22, 16:49)
ai ai kaip grazu
mergaites..... atsiduriau kryzkelej... arteja grazi svente - tecio 60metis tai noretusi pasipuosti kazkuo savo ranku darbo... tik galvoju kai tokie orai tai gal ilgom rankovem ka nusinarplioti... bet jei bus silta??? tada gal reikia kazko legvo ir grazaus...
pavarazykit kokie orai liepos pirma saviate bus? ka gi man daryti? jau laikas pradet butu, kad tik speciau
O ar šventė lauke, nes jei viduje, tai nerk/megzk kažką tiesiog prabangiia gražaus, o tam trumpam išėjimui į lauką priderinsi kokį Bolero/Manto....
Aš einu į krikštynas, liepos 19 dieną, eisiu su savo auksinuke. NA net nežinau, gal labai jau neatrodysiu iš konteksto ?
QUOTE(niuma @ 2009 06 22, 09:09)
...
Kokios gražios suknutės
Kažin kada aš nusimegsiu suknutę, vasarą nelabai to laiko yra, o taip noriu rasti kokį nesudėtingą modeliuką ir jį įveikti, achhhhhh
Alacka33
Labai daili, grazi suknyte ir fantastiska panyte
Labai daili, grazi suknyte ir fantastiska panyte
QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 06 22, 16:49)
ai ai kaip grazu
QUOTE(nuosirdi @ 2009 06 22, 18:45)
Kokios gražios suknutės
QUOTE(Jovela @ 2009 06 22, 20:25)
AČIŪ merginos,malonu sulaukti tiek pagyrų ir įpareigoja ir toliau tobulėti
[quote=niuma,2009 06 21, 10:50]
Po Viliuteee šiltosios moheriukės atnešu šį tą vasariško
Džiuvimo stadijoj dar. Ilgis- čiut žemiau kelių.
Puikute, dailute, paprastute, tokia miela, kad net pasimatuot noreciau
Po Viliuteee šiltosios moheriukės atnešu šį tą vasariško
Džiuvimo stadijoj dar. Ilgis- čiut žemiau kelių.
Puikute, dailute, paprastute, tokia miela, kad net pasimatuot noreciau