mergiukai, keliose vietose šiuos kvadratėlius jungt tarpusavyje???
QUOTE(prunskiene @ 2009 06 16, 14:07)
cia yra schemute, tas pilkas siulas, tai paskutines dvi eiles, tos gelytes. cia neriasi paprasta pynute, prikabini viena ziedlapiuka, tada pynele ir vel ziedlapiukas, surenki visus ziedlapius ir apneri dar viena eilute taip pat. Tada nerdama kita gelyte, viena soneli jau prikabinsi, kad paskutine eile sujungtum tas dvi gelytes.
aciu uz pagalba bet vistiek nelabai supratau... reikia gelytes ratu apnerti? Ai bendrai nesvarbu, matau nebus is manes nerejos... net tokiu paprastu dalyku nesuprantu
QUOTE(fishke @ 2009 06 16, 14:11)
Kampuose ir per vidurį.
turiu klausima:neriu dukrai suknele,siulai-medvilne ir viskoze puse ant puses.gaunasi nevienodi stulpeliai ar isskalbus nerinys susivienodina?(stulpeliai turiu omeny) dekui
QUOTE(fishke @ 2009 06 16, 14:11)
fishke, labu, ka neri? as tasiuka neriau is situ, tai as jungiau per visa ilgi, nes man be tarpu reikejo, va kas gavos
Piniuke, paziurek schemute, ar ja supranti, ir pabandyk nunerti pagal ja. viena spalva, tada turesi pavysdeli ir pati suprasi kur ideti pilka spalva, pamatysi- visai nesudetinga
Papildyta:
QUOTE(bukasacka @ 2009 06 16, 14:23)
turiu klausima:neriu dukrai suknele,siulai-medvilne ir viskoze puse ant puses.gaunasi nevienodi stulpeliai ar isskalbus nerinys susivienodina?(stulpeliai turiu omeny) dekui
o labai jie nevienodi? gal foto turi? siaip tai jie ten vos vos nevienodi gal del siulo nelygaus? (kai viskoze apsukta aplink medvilne buna)
nea,tik siek tiek stulpeliai nelygus,vieni laisvesni, kiti tampriau susineria...galvoju gal kai issiskalbs apsivienodins?
QUOTE(prunskiene @ 2009 06 16, 14:35)
fishke, labu, ka neri? as tasiuka neriau is situ, tai as jungiau per visa ilgi, nes man be tarpu reikejo, va kas gavos
Piniuke, paziurek schemute, ar ja supranti, ir pabandyk nunerti pagal ja. viena spalva, tada turesi pavysdeli ir pati suprasi kur ideti pilka spalva, pamatysi- visai nesudetinga
Papildyta:
o labai jie nevienodi? gal foto turi? siaip tai jie ten vos vos nevienodi gal del siulo nelygaus? (kai viskoze apsukta aplink medvilne buna)
Paaliau supratau kaip daryti jetaus kaip man reikai i uzpakali ispirti, tada tik suprantu kaip kas aciuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Papildyta:
QUOTE(panelė Prym @ 2009 06 16, 14:21)
Kampuose ir per vidurį.
aš ir taip maniau, bet nepakanka imu dar per vidurį kur penki stulpeliai
QUOTE(prunskiene @ 2009 06 16, 14:35)
labu labu neriu........žiūrėsiu kas gausis - norėč suknios, bet gal tempsiu tik iki sijono, nžn dar
uij, gerai gavos tavo tašius
QUOTE(fishke @ 2009 06 16, 14:47)
aš ir taip maniau, bet nepakanka imu dar per vidurį kur penki stulpeliai
labu labu neriu........žiūrėsiu kas gausis - norėč suknios, bet gal tempsiu tik iki sijono, nžn dar
daryyyk suknia ir rodykis visiem
man patiko, kai susijunge be tarpu is tu kampu susidare pilni skrituliai tokie, tai kaip paziuresi priklauso, galima du rastus iziuret (gaila mano tasius jau beveik sudevetas- laaabai man patiko.. )
Papildyta:
QUOTE(Piniuke @ 2009 06 16, 14:44)
Paaliau supratau kaip daryti jetaus kaip man reikai i uzpakali ispirti, tada tik suprantu kaip kas aciuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nusvitimas aplanke. sekmes neriant, sakiau, kad ten nesudetinga
Papildyta:
QUOTE(bukasacka @ 2009 06 16, 14:39)
nea,tik siek tiek stulpeliai nelygus,vieni laisvesni, kiti tampriau susineria...galvoju gal kai issiskalbs apsivienodins?
tai gali pabandyti meginuka nusinerti ir ji isskalbk, tada viskas bus aisku man kazkaip tokios bedos nebuvo, as nelabai galiu ka patarti is patirties..
Prunskiene jau gavo spargaliuka tai baltai suknytei nuostabyniskai, sake, pamastys ir ateis u patiooobulintu motyvu.
Nes pati sukne, tegu ir masinine, LABAi dailaus silueto.
QUOTE(bukasacka @ 2009 06 16, 14:39)
šiek tiek tik pasivienodins
QUOTE(gadget3 @ 2009 06 16, 16:02)
Prunskiene jau gavo spargaliuka tai baltai suknytei nuostabyniskai, sake, pamastys ir ateis u patiooobulintu motyvu.
garsiai nesakyk, tada man tikrai nieko gero neiseis..
patobulinimas vyksta regreso keliu kol kas