Labutis auksarankės
prisiduodu su darbo pradžia ir žinau, kad reikės jūsų pagalbos ir palaikymo, o kartais ir spyrio į šikną
Siūlai ir pradžia ...
O tikiuosi tokio rezultato
QUOTE(Vaima @ 2009 06 16, 09:25)
Labutis auksarankės
prisiduodu su darbo pradžia ir žinau, kad reikės jūsų pagalbos ir palaikymo, o kartais ir spyrio į šikną
Kaip mano šokolado siūlai Tik tavieji su blizgučiu Koks raštas įdomus čia iš šono nerta?
O jau spyriais į š.-prašom,padėsim visada
Pradžia-daili,bus dar viena gražuolė šokoladinė suknė.
Pradžia-daili,bus dar viena gražuolė šokoladinė suknė.
QUOTE(Žuvelė @ 2009 06 15, 13:57)
Ačiū už atsakymą, bet aš vis vien nesuprantu, kaip man tada nerti, kai nuneriu tą gėlytę? Į kur man tuos tupelius nerti, nes nėra pynutės?
Stulpelius nerti ten, kur susijungia praeitos eilės stulpeliai. Po to tuos stulpelius sujungti.
Capri, grazus tavo komplektas, spalva laaabai skaniai atrodo, tik kazko orai atsalo..
Merginos, labai reikia pagalbos, ar kas yra mate tokia suknele kur nors? Kokia chema ar bandyma ja nukopijuot? Arba apskritai pasakykit nuomone, ar cia ranku darbas? Gal cia masina pagaminta suku sukiu galva nuo pat ryto..
Merginos, labai reikia pagalbos, ar kas yra mate tokia suknele kur nors? Kokia chema ar bandyma ja nukopijuot? Arba apskritai pasakykit nuomone, ar cia ranku darbas? Gal cia masina pagaminta suku sukiu galva nuo pat ryto..
QUOTE(prunskiene @ 2009 06 16, 12:18)
Capri, grazus tavo komplektas, spalva laaabai skaniai atrodo, tik kazko orai atsalo..
ačiū dar bus tų orų
dėl suknelės-manau čia mašininis darbas
QUOTE(Capricorn @ 2009 06 16, 12:20)
ir as taip manau, bet gal sakau klystu.. uztai noriu suzinot daugiau nuomoniu
jei nesusils, teks tau vaziuot i siltus krastus demonstruotis
QUOTE(prunskiene @ 2009 06 16, 12:24)
ir as taip manau, bet gal sakau klystu.. uztai noriu suzinot daugiau nuomoniu
bus galima ir taip padaryt
QUOTE(Capricorn @ 2009 06 16, 09:50)
Kaip mano šokolado siūlai Tik tavieji su blizgučiu Koks raštas įdomus čia iš šono nerta?
Metai laiko brandinau save suknelės nėrimui
Taip čia ta vieta į kurią veriasi dirželis, rusaitėse nuo jo pradeda šitą suknutę
Fiona, kad tik jūsų žodžiai dvievui į ausį dėl gražios suknelės
Vaima,čia ne dievui į ausį,čia mūsų visų rankelėms į ausis
QUOTE(netikėtai @ 2009 06 05, 22:30)
Labukas, gal kas galite man jaunai ir nepatyrusiai nerejai patarti, kaip ta pirmai grozi nunerti? Suvokiu tiek, kad gelytes neriamos atkirai ir po to suneiamos. Bet jau pusvalandi sedziu ir mastau, kaip jas sunerti tuo pilku siulu nuo kur pradeti nerti pilkai? As taiiiip noriu tokio, o niekaip nesuprantu kaip sunertos tos gelytes plesasseeee padekite!!!
QUOTE(Piniuke @ 2009 06 16, 13:44)
Labukas, gal kas galite man jaunai ir nepatyrusiai nerejai patarti, kaip ta pirmai grozi nunerti? Suvokiu tiek, kad gelytes neriamos atkirai ir po to suneiamos. Bet jau pusvalandi sedziu ir mastau, kaip jas sunerti tuo pilku siulu nuo kur pradeti nerti pilkai? As taiiiip noriu tokio, o niekaip nesuprantu kaip sunertos tos gelytes plesasseeee padekite!!!
cia yra schemute, tas pilkas siulas, tai paskutines dvi eiles, tos gelytes. cia neriasi paprasta pynute, prikabini viena ziedlapiuka, tada pynele ir vel ziedlapiukas, surenki visus ziedlapius ir apneri dar viena eilute taip pat. Tada nerdama kita gelyte, viena soneli jau prikabinsi, kad paskutine eile sujungtum tas dvi gelytes.