o as pradejau nerti sia Lelu suknele jau apacios nemazai nuneriau, bet pabandziau nunerti viena virsutines dalies kvadratuka ir gaunasi labai jau mazas gal mano siulai plonesni, gal kuri turit didesnio kvadratuko schemute ar kitoki virsu daryti
Kristinakristina labai dekoju uz gelyte schemute net seile nutyso pamacius koks grozis is tokiu gelyciu gaunasi
QUOTE(saulxx @ 2009 06 14, 13:45)
o as pradejau nerti sia Lelu suknele jau apacios nemazai nuneriau, bet pabandziau nunerti viena virsutines dalies kvadratuka ir gaunasi labai jau mazas gal mano siulai plonesni, gal kuri turit didesnio kvadratuko schemute ar kitoki virsu daryti
O gal turi to kvadračiuko schemutę? Aš neberandu kur išsisaugojus turėjau.... O pas mane jau pernai metais nugaros pusę padaryta.... Šiemet panorau ją dabaigt
Fiona - ačiū
QUOTE(fiona35 @ 2009 06 14, 16:26)
as pagal sita neriau tai gavosi toks mazas kvadratukas, gal pabadyti is storesniu siulu
QUOTE(saulxx @ 2009 06 14, 18:15)
va kaip man gaunasi pas Lelu kvadratukas telpa 5juostelese, o pas mane 3juostelese, tai tu kvadratuku reikes dvigubai daugiau
Bet tai gal nieko blogo, žiūrėsis tikrai gražiai Tik kad darbo dvigubai daugiau
Sveikutes, gal kas iziurit kaip nusinert sita grozi, ar bent kazkokia panasaus.
[quote=Jovela,2009 06 14, 20:11]
labas, neturiu schemu sitokio grozio, bet manau nerimo principas panasaus i sios sukneles , paziurek pas rusaites siame psl http://club.osinka.r...-56530?&start=0
t.y nuneriamas apskritas ornamentas ir jungiamas su keturkampiu, gaunasi a lia rombas (pati dabar neriu , aisku su ivairiais pakoregavimais pgl. figura )
labas, neturiu schemu sitokio grozio, bet manau nerimo principas panasaus i sios sukneles , paziurek pas rusaites siame psl http://club.osinka.r...-56530?&start=0
t.y nuneriamas apskritas ornamentas ir jungiamas su keturkampiu, gaunasi a lia rombas (pati dabar neriu , aisku su ivairiais pakoregavimais pgl. figura )
QUOTE(neramuole @ 2009 06 12, 12:59)
.
mergaites visgi bandysiu si grozi nert, dabar prasau patarti kiek man gali prireikti siuliuku, mano ugis 177, jos noreciau truputi auksciau keliu kazi kiek kamuoliuku pirktis? aciu uz patarimus
mergaites visgi bandysiu si grozi nert, dabar prasau patarti kiek man gali prireikti siuliuku, mano ugis 177, jos noreciau truputi auksciau keliu kazi kiek kamuoliuku pirktis? aciu uz patarimus
Kur gauti tos sukneles schema?