Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELĖS

QUOTE(Aruna @ 2009 06 10, 07:50)
Enenes- puiku


QUOTE(isdykelee_ @ 2009 06 10, 08:16)
Enenes--ruzava suknute labai ,niu labai daili thumbup.gif


QUOTE(ingriduska @ 2009 06 10, 08:27)
KOKS DIDELIS PROJEKTAS, KIEK DARBO.
LABAI JAU IŠKILMINGA SUKNELĖ


QUOTE(Vaima @ 2009 06 10, 10:57)
Nu jūs duotat vaizdų, na ir rankų gabumai pas jus


QUOTE(Žana B @ 2009 06 10, 11:00)
kokia suknele  bigsmile.gif  thumbup.gif
o koks cia rastas, gal shemute galima  blush2.gif


QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 06 10, 11:24)
na jo... toks vaizdas kad prasidejo konkursas "kieno suknute grazesne" super - kaip is pelenes pasakos, kai kukli mergina virsta i gulbe  wub.gif labai dailu wub.gif


QUOTE(mileta4 @ 2009 06 10, 11:39)



QUOTE(desrele-lt @ 2009 06 10, 12:01)



QUOTE(Jovela @ 2009 06 10, 14:39)
Labai labai  grazi suknute wub.gif  wub.gif  wub.gif  ir kiek darbo daug ideta. Saunuole ENESES  thumbup.gif

oj kaip fainai kad visoms taip patiko.Tikrai ačiū už pagyras visoms. Tik laurų negaliu sau prisiimti, nes tą suknelę mezgė močiutė (77metų ax.gif ) mano sesei išleistuvėms, tai žinokit mokykloj tikrai vienintelė buvo thumbup.gif
O schemutės deja negaliu jokios įdėti nes močiutė sakė kad mezga "iš galvos" na sena kažkur matytus ir t.t. raštus
Atsakyti
MOČIUTEI prašom perduoti LABŲ DIENŲ, DAUG ENERGIJOS...
ir kad ji mieliausia močiutė kokią gali turėti anūkėliai:)
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2009 06 10, 11:35)
Vienžo, štai ir mano suknia atsigulus biggrin.gif , pašvysčiosiu šeštadienį aš su ja, mažum ir nuotraukų bus (vyriškis daba nefotyja, nes įsižeidė, kad paburbėjau apie nekokybiškas foto, kur fono laaaaabai daug).

Suderinau sukniai du variantus: vienas su diržu ir šviesiu pasijoniu


as dar kart savo snapa ikisu... nu tas variantas su korsetu ir juodu pasijoniu tai isvis fantastiskai beprotiskas thumbup.gif o schema savo suknytes pasidalinsi? blush2.gif
Atsakyti
Zuviukas:), kai taip beprotiškai fantastiškai pakalbini, tai ir atsakau (ak, einu gi girtis šaliu int šalių temą ir atėjau čia, nes ČIA yra laaaabai mieeela): nėr schemų.

Aš šiaip mezgu kaip nors iš fuotuo (juoda nertiniukė, bet ten intvarijavo ažūras link juosmens), iš kelių numatytų idėjų - vieną savo subudavoju, ir mezgimo metu ji dar kinta, o va ši tai buvo :

aha, noriu tokios, juodos (paskui pagalvojau, kad užsiknisiu numegzt, ir ši violetiškai mėlynai neaiški spalva labai miela, o siūlas - dieviško malonumo itališka plona vilna). Paėmiau MĖNULIO KANDIES (LUNA MOTH smile.gif ) šalio, kurį irgi mezgiau, raštą, ir po stulpelio ilgo (liemuo) dėjau tą raštą (dvipusis, kairė ir dešinė skiriasi) šešiais žiedlapiais k/d, k/d, k/d, ir vainiklapius tiesiog suiminėjau, kad būtų gražu. Asimetrija natūraliai išeina: trys labiau prasikišę kampukai, trys - mažiau. O prinėriau palmytėmis (viena eilutė x..I.I..x, kita - x\\I//x) - labai dėkingas raštas apykaklės formavimui. Apnerta vėžliuku.

Galll rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif jai mane įkvėpė McQueen suknia tokia servetėlinė? Bet norėjau įdomesnio sijono, ir tokio tai mažiau, tai daugiau vakarinio varianto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 10 birželio 2009 - 16:30
QUOTE(ingriduska @ 2009 06 10, 16:49)
MOČIUTEI prašom perduoti LABŲ DIENŲ, DAUG ENERGIJOS...
ir kad ji mieliausia močiutė kokią gali turėti anūkėliai:)

aga būtinai.Ale iš tikro ji paaaati mieliausia bigsmile.gif
pasiknisusi tarp foto kada nors imesiu ir daugiau pavyzdėlų, ne tokių prabangių lotuliukas.gif
Atsakyti
tikrai griūk negyvas thumbup.gif
merginos pas jus superinis kruopštumas ir kūryba be trūkumų bigsmile.gif clap.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2009 06 10, 17:26)
Zuviukas:), kai taip beprotiškai fantastiškai pakalbini, tai ir atsakau (ak, einu gi girtis šaliu int šalių temą ir atėjau čia, nes ČIA yra laaaabai mieeela): nėr schemų.

Aš šiaip mezgu kaip nors iš fuotuo (juoda nertiniukė, bet ten intvarijavo ažūras link juosmens), iš kelių numatytų idėjų - vieną savo subudavoju, ir mezgimo metu ji dar kinta, o va ši tai buvo :

aha, noriu tokios, juodos (paskui pagalvojau, kad užsiknisiu numegzt, ir ši violetiškai mėlynai neaiški spalva labai miela, o siūlas - dieviško malonumo itališka plona vilna). Paėmiau MĖNULIO KANDIES (LUNA MOTH smile.gif ) šalio, kurį irgi mezgiau, raštą, ir po stulpelio  ilgo (liemuo) dėjau tą raštą (dvipusis, kairė ir dešinė skiriasi) šešiais žiedlapiais k/d, k/d, k/d, ir vainiklapius tiesiog suiminėjau, kad būtų gražu. Asimetrija natūraliai išeina: trys labiau prasikišę kampukai, trys - mažiau. O prinėriau palmytėmis (viena eilutė  x..I.I..x, kita - x\\I//x) - labai dėkingas raštas apykaklės formavimui. Apnerta vėžliuku.

Galll rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif jai mane įkvėpė McQueen suknia tokia servetėlinė? Bet norėjau įdomesnio sijono, ir tokio tai mažiau, tai daugiau vakarinio varianto.

na jo... as galvojau kad apie mezgima jau nusimanau neblogai, bet tu mane pritreinkei... suprantu kad nieko nesuoprantu... unsure.gif ir dabar jau zinau kaip jauciasi mano vyras kai atsiduria mano ir bendradarbiu pokalbyje.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (as beje informatike... kompai ir pan...)
na menulio kandi jau girdejau ir maciau, bet visa kita kaip japonu kalba doh.gif

o vat sijonukas tai labiausiai ir suintiguoja... taip dailu ir kaip sakai pagal serveteliu ideja, bet ne taip.... idomiau. zodziu va sita suknia yra sukniu suknia!
kaip mano drauge viena pasake apie sia suknyte.... "paziuri, pasvajoji... ir vel grizti i realu gyvenima..."

Nuo Bielros kurybos jau man zalia akyse buvo, bet sis darbas dar labiau smoge i pasirdzius. zodziu nuokautas. dabra turiu 2 suknias, kurios turbut bus amzinos mano muzos... tai Bielros juodai baltoji ir si violetinuke wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 10 birželio 2009 - 21:59
Neiskenciu nepaaikciojusi blink.gif
Zodziu sunku rast, ansciau vis atsidarau, pasiziuriu, zaviuosi... dabar jau rekt norisi, KOKIUS STEBUKLUS CIA KURIAT !!! As kol kas ziuriu...copy....paste....archyvuoju. Kai laiko turesiu nebezinosiu kurios noriu, nes visooos grazios BE PROTO. doh.gif 4u.gif
Issikalbejau smile.gif
Atsakyti
Žuviukas, tu manęs negirk už tai, kad aš neaiškiai aiškinu cool.gif

Nors VISA tavo žinutė - toks kibiras gero, šviežio medaus. Uuuužžžžt taip malioniai maliooniai biggrin.gif

Sėdžiu pateeeenkinta. Nu beveik toookia user posted image, tik dar neguliu.

Mislinu, kokią čia DABAR suknią sumislyt cool.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif ilendu i jusu linksma temele pasirodyt sijona, bet gal kazkas susigundys tokia suknele panarpliot, nes tikrai grazu sukne gautusi rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,merginos.
Na ir prikūrėt grožių jūs čia. bigsmile.gif Nespėjau aikčiot.
O mane kažkokia kūrybinė apatija apėmus.Noriu ir nert,ir megzt,tik nerandu tos pačios-pačiausios.Tik savo "ale auksinei" sugebėjau rankoves danert,nes pernai nešiojau be rankovių(nespėjau su vasara) ax.gif
Bet dabar reik patarimo.Nusižiūrėjau šias dvi.Tik nežinau iš kokių siūlų geriau būtų? g.gif tai juodai kaip ir Java 164 Linie tiktų,bet ar juoda vasarai?
O šviesiai ar Maxi ne per ploni?
user posted image
user posted image
Atsakyti
gadget3,

nu garbes zodis nuo kedes vos nenukritau ... blink.gif blink.gif toki grozi sukurt virbalais... thumbup.gif WAU! wub.gif nu sitoks fantazijos turtingumas! Eina sau, negaliu atsipeiket...Saunuole! Saunuole!
...ale paskutiniu laiku visos pasiuto...ir kas bus toliau...
Atsakyti