QUOTE(jurgičiukas @ 2009 06 04, 14:28)
Prašau pagalbos
Neriu tą visiems žinomą auksinę kur Akire3 ir Ingriduska neria, daėjau iki tos vietos kur priekis dalinamas į 2 dalis ir vienoje pusėje nuimam vieną akį, kitoje pridedu ir taip kol nuneriu 5 cm. O kaip ten toliau kai prasideda kaklo iškirptė? Kaip suprantu kaklui reik nuimt po vieną, o kaip daryt šonuose? Nuimt ar nieko nebenuiminėt kol daeisiu iki pažastų išlinkio?
stai ir as tik dabar prisiruosiau ta "auksine" megzti,tik, aisku, man iki to dalinamo priekio dar laaabai toli
Kol kas turiu tik apacios nerini...O kol viskas aisku, tai ir snypsciu viena sau tyliai, bet tuoj, itariu, ir man jusu visu,mezgejeles, konsultaciju prireiks...nes virbalus ir vaseli po 7eriu metu pertraukos pasiemiau! Tai man tiek klausimu kyla! O igudzius gaivinti pradejau nuo pacios maziausios seimos nares-spiciukes Mises
Kai nunarpliojau jai megztinuka, treniruotes tesiau su dukra-mezgiau ta izymuji pilka sarafana...O kai pavyko ir ji siaip taip uzbaigti-ryzausi"auksinei"... Tikiuosi, nors kol kas ir pati paskutine, bet jusu kantrybes nepristigs ir mane mokant