Bielra
Kiek sveria šitoji persikiukas suknelė???
http://www.public.fo...picture010.html
AR man pakaks 400g. tiek turiu LILY siūlų 8 kamuoliukus po berods 225 metro bijau sumeluoti..
Ir ar gerai įžlibinu visas jos korpusas yra stulpelis su užmetimu tarkim 4 eiles po to kiauriukai ,po to vėl su užmetimu ?
QUOTE(ingriduska @ 2009 06 01, 17:18)
Bielra
AR man pakaks 400g. tiek turiu LILY siūlų 8 kamuoliukus po berods 225 metro bijau sumeluoti..
Ir ar gerai įžlibinu visas jos korpusas yra stulpelis su užmetimu tarkim 4 eiles po to kiauriukai ,po to vėl su užmetimu ?
Man suejo 500 gr, 10 kamuoliuku po 158m, t.y. - 1580m., pas tave metrazas gaunasi didesnis.., tai gali nert
Aha, gerai izlibini.., tik ne 4 eiles, o 2..
QUOTE(bielra @ 2009 06 01, 18:29)
Man suejo 500 gr, 10 kamuoliuku po 158m, t.y. - 1580m., pas tave metrazas gaunasi didesnis.., tai gali nert
AČIUKĖLIS.
QUOTE(La Perla @ 2009 05 31, 23:57)
prasom pasiziureti, betruksta tik juosteles po krutine
atkreipkit demesi kooookia manekene
tikroji savininke bus zymiai mazesne, suknute bus iki zemes
atkreipkit demesi kooookia manekene
tikroji savininke bus zymiai mazesne, suknute bus iki zemes
o kaj schemute butu galima?
QUOTE(Januse @ 2009 06 02, 06:00)
o kaj schemute butu galima?
sveika, schemutes cia kaip ir nera: neriu pilnavidures rozytes tada jas sujungiu tarpusavyje i juosta ir ant jos neri kilputes is akuciu vis didindama kad gautusi saule kliosas ir vel neri rozytes, vel jungi i juosta, prijungi ir vel is pradziu kilputes
La Perla,labai dailu...Is kur tokia fifa manekene ziebei
QUOTE(La Perla @ 2009 06 02, 07:03)
sveika, schemutes cia kaip ir nera: neriu pilnavidures rozytes tada jas sujungiu tarpusavyje i juosta ir ant jos neri kilputes is akuciu vis didindama kad gautusi saule kliosas ir vel neri rozytes, vel jungi i juosta, prijungi ir vel is pradziu kilputes
O tai gal rozytes schemute galima tada Nu labai grazu...
QUOTE(kacumota @ 2009 06 02, 07:20)
La Perla,labai dailu...Is kur tokia fifa manekene ziebei
aciu, cia drauges mergaite ir mano sunaus drauge jie vieno amziaus ji tokia tikra moteris: pries fotika maivosi nerealiai, o drauge sake kai nori truputi ramybes tai liepia jai eit rengtis, sako kokia valanda ramu buna kol issimatuoja visa spinta
rozytes schemos neturiu o aprasyt gal nemokeciau, bet radau kazka panasaus:
neriau kaip tas D variantas tik vietoj pirmos eiles as darau 4 kilputes po 4 akis ir tada jau antra eile i jas neriu stulpelius su uzmetimais ganasi 4 lapeliai, antroj eilej (po apacia neriu) darau jau 5 kilputes po 4 akutes ir neriu i jas stulpelius su uzmetimais, gaunasi 5 lapeliai
Oi mergaitės
La Perla, nuostabus mažasis ansamblis. tikrai labai originali ne ananasinė krikštyninė manekenę teks rezervuoti "pakazams"
Shangri La, visas grožis paprastume. nors vasarai gal norėtųsi ne juodo daikto, bet tai skonio reikalas
La Perla, nuostabus mažasis ansamblis. tikrai labai originali ne ananasinė krikštyninė manekenę teks rezervuoti "pakazams"
Shangri La, visas grožis paprastume. nors vasarai gal norėtųsi ne juodo daikto, bet tai skonio reikalas
La Perla Labai puiki suknyte , na o modeliukas tai isvis
Prisidedu prie visų pagyrų La Perlos suknelei ir manekenei
Rodaus serafaniuką dukterėčiai. Gaila, kad kolkas me modeliuko, nes ten irgi "strainuška"
Ir iš karto dedu raštą
Dar ir kepurikė bus komplekte, bet nebaigti drugeliai
Rodaus serafaniuką dukterėčiai. Gaila, kad kolkas me modeliuko, nes ten irgi "strainuška"
Ir iš karto dedu raštą
Dar ir kepurikė bus komplekte, bet nebaigti drugeliai
na, mergaitės jūs ir pasistengėt - čia jums
aš ir noriu gražios suknios savo princesei, tik su vašeliu nelabai sutariu - geriau virbalai o gal kas turit gražia schemute? tik būtų gerai kad nebūtų labai kiaura
aš ir noriu gražios suknios savo princesei, tik su vašeliu nelabai sutariu - geriau virbalai o gal kas turit gražia schemute? tik būtų gerai kad nebūtų labai kiaura