QUOTE(ingriduska @ 2009 05 23, 16:57)
Siandiena turguje blaskiausi noredama rasti kazkokia tokia spalva ,kaip tavo Ingridos prsikine, matyt ,kad Ingridos tai ir man reikia.
mano broliene is maxi persikiniu nere, bet aisu jie daug sviesesni, bielros tai tokie 'valgomi' vos ne.
QUOTE(ingriduska @ 2009 05 23, 22:22)
Akire,
kurioje auksines vietoje randasiesi?
As ka tik pabaigiau priekiuka, einu bandysiu nugara nerti....
matau jau pabaiga ir kol kas lyg ir pavyksta be dideliu klaidu:)
Kyla tik vienas nervas, kaip paslepti siulo galus. PAts siulas pasitaike 2juose vietose viename kamuoliuke suristas...?
Siulas slidus kaip ji paslepti???
Ir matau kad turiu dar 9 kamuoliukus pilnus ir 1 puse liko tik nugarytes gabaliukas ir rankoves...KAzin ar imanoma bus pasikeisti.Pirkti HAles turguje ???
na iki rytojau
kurioje auksines vietoje randasiesi?
As ka tik pabaigiau priekiuka, einu bandysiu nugara nerti....
matau jau pabaiga ir kol kas lyg ir pavyksta be dideliu klaidu:)
Kyla tik vienas nervas, kaip paslepti siulo galus. PAts siulas pasitaike 2juose vietose viename kamuoliuke suristas...?
Siulas slidus kaip ji paslepti???
Ir matau kad turiu dar 9 kamuoliukus pilnus ir 1 puse liko tik nugarytes gabaliukas ir rankoves...KAzin ar imanoma bus pasikeisti.Pirkti HAles turguje ???
na iki rytojau
na man liko kokia 10 eiluciu nugaros ir rankoves, o tu spartuole...
tuos galus surisk ir suklijuok kokiais klijais, nors nei kart dar taip nedariau, man kol kas uztenka mazgeliu, slepsiu uzkaisiodama, nors kazkiek islenda, bet gal dzin...
siaip kaune tai daug kur keicia, dabar visad pirkdama klausiu...
QUOTE(*coliukeee* @ 2009 05 24, 11:43)
labai rysku ir grazu. as kazkada apie tokia tunika svajojau
QUOTE(nuosirdi @ 2009 05 24, 19:44)
Merginos, ateinu pas jus prašyti patarimo
Pirmą kartą mezgu iš moherio siūlų ir taip norėjau pabandyti šioje temoje nusižiūrėtas bangeles, na ne suknelė čia, bet gal neišvysit, mezgu kažką iš galvos ir dabar sustojau, nesugalvoju kaip toliau daryt...
Gal patarsit ar daryt kažkokia kaip liemenę ant šleikučių, ar kažką kitką su rankovytėm, nebesumąstau...gal kokių idėjų pametėsit...čia pabandžiau kažkokį vaizdą sudaryt
Pirmą kartą mezgu iš moherio siūlų ir taip norėjau pabandyti šioje temoje nusižiūrėtas bangeles, na ne suknelė čia, bet gal neišvysit, mezgu kažką iš galvos ir dabar sustojau, nesugalvoju kaip toliau daryt...
Gal patarsit ar daryt kažkokia kaip liemenę ant šleikučių, ar kažką kitką su rankovytėm, nebesumąstau...gal kokių idėjų pametėsit...čia pabandžiau kažkokį vaizdą sudaryt
gal grazu butu kokios turmpos pusto rankovytes...