Daug daug spalvotų idėjų, gražių suknių...
Daug daug spalvotų idėjų, gražių suknių...
QUOTE(fiona35 @ 2009 05 13, 14:32)
Ačiū,coliukeee,už naują temą.Kol priprašiau savo fotografės nufotkint,žiūriu,jau ir tema pasibaigus.Tai rodausi naujoj su sena suknia ,ant modelio(ech nemokam mes fotkint dailiai)
DAILU
O man kazkas pasidare Jau kelinta suknia nemoku apsiskaiciuot akiu Nu toooookiu dydzius mezgu Kad ner tokiu nesiotoju
fiona35 - gražu.., labai..
O kaip kaspiną darei? Kilputės yra šone?
Man labai gražu dar, kad pasuknelė dviejų spalvų.., maniškė dėjosi visą juodą.., neklausė ji mano patarimo daryt ją dvispalvę..
Žiūrint į Tavo suknelę ir į savo, tai manoji nublanksta labai, labai...
Man labai gražu dar, kad pasuknelė dviejų spalvų.., maniškė dėjosi visą juodą.., neklausė ji mano patarimo daryt ją dvispalvę..
sveikos visos naujoj temoj, uzbegau padekoti uz visus pagyrimus mano suknutei praeitoj temoj ir, prasiusioms rastelio pazadu ryt paieskoti nes dabar tai galeciau tik zodziu aprasyti kadangi keitem kompiuteri ir is senojo viska sukeliau i diskus, kai kas ir dingo bet blogiausiu atveju tada surasysiu jei nerasiu. dar karteli aciu visoms labai
fiona35-pritariu,suknia ir ant modeliuko graziai atrodo
QUOTE(bielra @ 2009 05 13, 16:44)
fiona35 - gražu.., labai..
Bielra,niekas čia nenublanksta .Čia man slėptis su savo tempais,o dar nusinėriau su toookiu kliošu,kad tik vestuvėse užsidėjau,ir viskas Kasdien neužsidėsiu.
Diržą siuvo siuvėja,užsegimą padarė po kaspinu su knopkytėm(labai patogu)ir nesimato,gaunas toks ištisinis.
Ir pamušalą siuvo siuvėja,(darė tokius volanus ,kad pasipūstų sijonas)
Na,suknelė gavosi~350lt. (čia be mano darbo)
QUOTE(fiona35 @ 2009 05 13, 15:32)
Ačiū,coliukeee,už naują temą.Kol priprašiau savo fotografės nufotkint,žiūriu,jau ir tema pasibaigus.Tai rodausi naujoj su sena suknia ,ant modelio(ech nemokam mes fotkint dailiai)
labai grazu ir dailu, SUPER
QUOTE(*coliukeee* @ 2009 05 13, 15:34)
O man kazkas pasidare Jau kelinta suknia nemoku apsiskaiciuot akiu Nu toooookiu dydzius mezgu Kad ner tokiu nesiotoju
tai gal koses privalgyk ir tiks tos tavo sukneles, arba matematikos vadoveli ciupk ir mokykis skaiciuot per nauja.
o as mergytes su naujom idejom. zino maniskiai kad neriu, tai viena kai idejo nuoroda taip ir uzsimaniau rudos suknios, tuoj parodysiu
http://www.mosaic-fa...ty-comfort.html
ir paprasta ir grazu ir jauciu greit nusinertu jei krutines dalis nestabdytu viso reikalo...aisku pabaigsiu dar auksine, bet kazko tokio irgi noresiu...
VALIOOO:)
KAip smagu nauja tema. Ačiukas
FIONA grožis
KAip smagu nauja tema. Ačiukas
FIONA grožis
QUOTE(fiona35 @ 2009 05 13, 13:32)
labai grazu
registruojuos ir as naujoj temoj, aciu *coliukeee* uz naujus namucius su tulpem
Registruojuos ir aš naujoj temukėj. Ar pastebėjot, kad jau jubiliejinė 20 - oji? Sėkmės visoms, gražių idėjų. Kaip smagu ir jauku šitoj temukėj. Nors suknelės dabar nemezgu, ir greit nenusimato, nors noriu labai labai, kiekvieną dieną aš čia užsuku pasiskaitinėt.
fiona35, laaaaaaaaaaaaaaaaabai grazi suknele . Begu, dari ana pabaigt dairytis