Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 16 tema

QUOTE(Liutuka @ 2009 05 20, 12:56)
Net keista  blush2.gif Man juos palyginus, tai pirmas tikrai baisus - misraine visko. Na, nesiziurejo ir tiek. Sito bent jau artimiausius 3m netaisysiu  bigsmile.gif
Siandien dar viena padariau ... per valanda... Ale net nezinau ar rodyt  ax.gif Nes nieko ten ypatinga. Paprastas ir neobulas.

o gal aplamai visai netaisyk LO???
...kiekvienas sau aisku, bet jei as dabar sugrizciau "pataisyti" ta ar ana is pirmuju mano scrp'o metu tai reiketu visa albuma perdaryti, o juk gyvenimas nesustoja- jei praleidi tiek daug laiko prie senesniu foto ir LO "taisydama", tai reiskia kad neiamzini dabartiniu momentu. Kuo daugiau patirties gausi scrapindama tuo sparciau tobulesi; Uz pora metu jei dar scrapinsi galesi sugrizti prie pirmuju darbeliu ir pamatyti ant kiek istikruju istobulejai; Jeigu nuvertinsi savo dabartinius LO ir sugebejimus tai bus tavo muzai kaip ir kirvis...mano sios dienos perliukai mirksiukas.gif
Atsakyti
Vis planuoju surasti gerą valandėlę ir nuoširdžiai peržiūrėti visų darbus plius nuorodas su kalnais darbų bei puikių pamokėlių LINUTUKO biggrin.gif
Bet to laiko kaip neatsiranda daugiau taip neatsiranda doh.gif
Taigi vėl prabėgom...

aasta, puikūs albumai. Aš dabar darau jau trečia statybų albumą, plius dar keturios temos laukia išsišiepę - albumai man super dalykas, ypač scrapiniai drinks_cheers.gif Visoms, kurios dar neišdrįso pasidaryti albumų rekomenduoju nieko nelaukti, nes tai tikrai super užsiėmimas biggrin.gif

Konkursinį ne tik kad pražiopsojau, bet net ir pabalsuoti nespėjau doh.gif Todėl tiesiog sveikinu nugalėtoją ir visas kitas - darbai pasakiškais greičiais tobulėja, o šie apskritai buvo nenusakomai malonūs akiai drinks_cheers.gif thumbup.gif

LINUTUK, nu tu su savo suvalkietiškom idėjom doh.gif nuvarysi visas firmas į bankrotus lotuliukas.gif thumbup.gif

LINUTUK, Laura, Liutuka, Agnėja ir atleiskit jei dar ką pamiršau - tiesiog šaunuolės.
O Agnėją atskirai noriu pagirti už puikius tinklaraščio namų sienų dekorus - puikiai įsikūrei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 05 20, 23:22)
o gal aplamai visai netaisyk LO???
...kiekvienas sau aisku, bet jei as dabar sugrizciau "pataisyti" ta ar ana is pirmuju mano scrp'o metu tai reiketu visa albuma perdaryti, o juk gyvenimas nesustoja- jei praleidi tiek daug laiko prie senesniu foto ir LO "taisydama", tai reiskia kad neiamzini dabartiniu momentu. Kuo daugiau patirties gausi scrapindama tuo sparciau tobulesi; Uz pora metu jei dar scrapinsi galesi sugrizti prie pirmuju darbeliu ir pamatyti ant kiek istikruju istobulejai; Jeigu nuvertinsi savo dabartinius LO ir sugebejimus tai bus tavo muzai kaip ir kirvis...mano sios dienos perliukai mirksiukas.gif

Na taip, tu teisi. As "trinu" istorija. Tiek, kad juos turiu nufotografavus... Tikiuosi, dar pora metu scrapinti; tikiuosi skirtumas bus didesnis tarp darbeliu, nei dabar... g.gif
Bet paskui man bus geda senesnius rodyt (jei tikrai patobulesiu) blush2.gif
Aciu uz pastebejimus. Saunuole tu (visom prasmem thumbup.gif ) !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutuka: 21 gegužės 2009 - 11:03
O aš Nauju Blynu galiu pasigirti ax.gif nail.gif ...naują techniką išbandžiau ir svarbiausia man buvo labai smagu daryti šį LO'liuką
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 22 gegužės 2009 - 07:29
..scrapuke, teisinga tendencija smile.gif man labai grazus tokie LO - pataskyti smile.gif super pasidarbavai 4u.gif o gal gali ymesti nuorodele, kokiam blog'e yra tavo konkursinis???
Atsakyti
QUOTE(Lawrute @ 2009 05 22, 01:02)
..scrapuke, teisinga tendencija smile.gif man labai grazus tokie LO - pataskyti smile.gif super pasidarbavai 4u.gif o gal gali ymesti nuorodele, kokiam blog'e yra tavo konkursinis???

redagavau mirksiukas.gif OLW konkursas biggrin.gif Mėgstu tenai dalyvauti, nors niekad nieko nelaimiu lotuliukas.gif tongue.gif bet patinka man scrapinti pagal tik vieną žodį...išprovokuoja iš manęs kūrybingus LO'liukus ir šiap tokius kurių nebūčiau sugalvojus be užduoties...nu aplamai, man visi konkursai patinka kadangi tai spyris kažką kitokio padaryti ar išbandyti.
Atsakyti
Scrapuke, šitas nerealiai man patinka thumbup.gif Koloritas superinis - įspūdis lyg būtų labai karštą diena, kada nuo karščio net spalvos pablukę atrodo...
Na apie technikas tai jau viskas pasakyta - puiku, kad daliniesi tuo ką atrandi thumbup.gif , nes dabar aš visai nebeturiu laiko naršyti po ineto platybes, jokių madų tendencijų nepastebiu doh.gif
Nors man mada nėra svarbu, tačiau kiekviena nauja mada atneša ką nors naujo ir galima apie tai pasižymėti ir naudoti net madai pasibaigus drinks_cheers.gif
Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 22 gegužės 2009 - 12:23
QUOTE(relija @ 2009 05 22, 05:18)
Scrapuke, šitas nerealiai man patinka  thumbup.gif Koloritas superinis - įspūdis lyg būtų labai karštą diena, kada nuo karščio net spalvos pablukę atrodo...
Na apie technikas tai jau viskas pasakyta - puiku, kad daliniesi tuo ką atrandi  thumbup.gif , nes dabar aš visai nebeturiu laiko naršyti po ineto platybes, jokių madų tendencijų nepastebiu  doh.gif
Nors man mada nėra svarbu, tačiau kiekviena nauja mada atneša ką nors naujo ir galima apie tai pasižymėti ir naudoti net madai pasibaigus  drinks_cheers.gif
Ačiū

dėkui labai 4u.gif
Dar vieną techniką noriu išbandyti...Nusipirkau tą Suze Weinberg 'Melting Pot' ir bičių vaško,
user posted image
pažiūrėjau jų video ir užsimaniau daryti tokį scrapintą dekupažintą paveikslą tirpintu vašku su mano viena vaikystės foto.
gal dar muiliukus pradėsiu daryti jame bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 22 gegužės 2009 - 15:23
SCRAPUKE, paziurejau ir as video tongue.gif , fantastika, tikrai labai fainas dalykas thumbup.gif . o kokia ten medziaga pasidaro, kai sustingsta?? ar ten kaip plastmase?
Atsakyti
QUOTE(gaga* @ 2009 05 22, 10:31)
SCRAPUKE, paziurejau ir as video  tongue.gif , fantastika, tikrai labai fainas dalykas  thumbup.gif . o kokia ten medziaga pasidaro, kai sustingsta?? ar ten kaip plastmase?

aga, ten gaunasi kaip plastmase...UTEE (Ultra Thick Embossing Enamel)- ju yra ivairiu: skaidriu ir metalo atspalviu. Taip pat siame "puode" gali tirpinti vaska, muila, sokolada, ir t.t. Kaip isbandysiu pasidalinsiu ispudziais mirksiukas.gif
Bandau vis ka naujo ismokti ir nesustoti savoj komforto zonoj ...patinka man eksperimentuot skirtingu SB stilium bei technikom.
Dar SM konkursiniui krapstau galva...turiu kelias mintis bet neapsisprendziu doh.gif
Galbut kas nors jau darbuojasi prie "doodling" temos- o gal jau baige?
Atsakyti
ir man labai rupi visur viska isbandyti yahoo.gif nenustygstu vietoje, net vyras jau nebeburba, priprato biggrin.gif
as bandau darbuotis "doodle" konkursui ax.gif, tik labai jau nedrasu blush2.gif, kadangi neturiu jokiu stampuku, spalvu, tai pamaniau, kad si uzduotis kaip tik man thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaga*: 23 gegužės 2009 - 13:41
QUOTE(Scrap8 @ 2009 05 23, 05:15)
Galbut kas nors jau darbuojasi prie "doodling" temos- o gal jau baige?

Nesu tikra ar teisingai supratau, kas tai yra tas "doodling".
Paišau, bet ar į temą ... nežinau blush2.gif
Atsakyti