Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 16 tema

Linutuke, aciu uz "priminima", kad ir as turiu trafaretus 4u.gif Jau buvo pradeje dulketi blush2.gif
Keletas nauju kurinuku:

user posted image

user posted image

user posted image

Liutuka, perdidelio formato nuotraukos bus pašalinamos !
Atsakyti
Liutuka, saunuole, akd darbuojiesi thumbup.gif jei nenori skaityti pastabu tai sia dali praleisk, o as vis tiek parasysiu, gal kitom pades ax.gif

Nr 1. gaivus darbelis, bet..
*man truksta dar vieno kvadrato ar apskritimo (dar geriau dvieju persidengianciu) po apacia, kuris apjungtu visus 3 gabaliukus..
**jei bandai sendinti kazkokia viena detale, tai sendink ir likusias, nes dabar tie skliausteliai atrodo kaip istepti, nes likes darbelis labai sterilus.. bucau papeckiojus ant visu melynu detaliu palei krasta..
*** tas pats ir del apvalinimo, viskas uzapvalinta, o viena detale astriais kampais kazkaip nesiziuri smile.gif

Nr. 2
visos detales lyginiais skaiciais, darbelis kompoziciskai issibalansaves.. nezinai i ka ziureti, nes abi nuotraukos vienodo dydzio ir like detales sugrupuotos po dvi ir apipavidalintos vienodai, butu uzteke vieno zalio remelio ant nuotraukos mirksiukas.gif apacia per sunki, o virsus tuscias.. gal tekstukus apskritimuose sumazinus ir perkelus i virsu butu geriau..

Nr. 3
Geriausias is situ triju, gal nebent norisi paimti nuotraukytes su tekstuku ir patempti siek tiek i apacia, bet tik tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglota: 18 gegužės 2009 - 20:25
QUOTE(Miglota @ 2009 05 18, 21:22)
Liutuka, saunuole, akd darbuojiesi  thumbup.gif  jei nenori skaityti pastabu tai sia dali praleisk, o as vis tiek parasysiu, gal kitom pades  ax.gif

Nr 1. gaivus darbelis, bet.. 
*man truksta dar vieno kvadrato ar apskritimo (dar geriau dvieju persidengianciu) po apacia, kuris apjungtu visus 3 gabaliukus..
**jei bandai sendinti kazkokia viena detale, tai sendink ir likusias, nes dabar tie skliausteliai atrodo kaip istepti, nes likes darbelis labai sterilus.. bucau papeckiojus ant visu melynu detaliu palei krasta..
*** tas pats ir del apvalinimo, viskas uzapvalinta, o viena detale astriais kampais kazkaip nesiziuri  smile.gif

Nr. 2
visos detales lyginiais skaiciais, darbelis kompoziciskai issibalansaves.. nezinai i ka ziureti, nes abi nuotraukos vienodo dydzio ir like detales sugrupuotos po dvi ir apipavidalintos vienodai, butu uzteke vieno zalio remelio ant nuotraukos  mirksiukas.gif apacia per sunki, o virsus tuscias.. gal tekstukus apskritimuose sumazinus ir perkelus i virsu butu geriau..

Nr. 3
Geriausias is situ triju, gal nebent norisi paimti nuotraukytes su tekstuku ir patempti siek tiek i apacia, bet tik tiek  mirksiukas.gif

Labai aciu uz komentarus - man akys vel atsivere bigsmile.gif Kaip as tu astriu kampu nemaciau... kad 1 palikau. Zioplumas cool.gif
Einu taisyt rolleyes.gif
Atsakyti
Liutuka: man Nr. 2 spalvu suzaidimas labiausiai ziurisi thumbup.gif . Per kiek laiko tau uztruko padaryt visus 3?
Atsakyti
Liutuka, nu tu šaunuolė thumbup.gif Kiek prikepei 4u.gif
Spalvomis užbūrė 2 nr., o 3 nr. - priminė man tą periodą, kai dukrytė mėgo kišt rankas į kruopas .... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutuka @ 2009 05 18, 20:45)
Keletas nauju kurinuku:

# 1 patiko tie lasiukai issitaske thumbup.gif

# 2 sitas man labai patinka thumbup.gif , toks linksmas, net nelabai kliuna kad visko po du mirksiukas.gif

# 3 spalvos fainos, nuotraukos thumbup.gif akytes tokios jau selmiskos bigsmile.gif , kaskodel norisi truputi didesnio pavadinimo g.gif ,

o bendrai tai fainiai pasidarbavai thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, nedėkite milžiniškų nuotraukų ! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 05 18, 23:55)
Liutuka: man Nr. 2 spalvu suzaidimas labiausiai ziurisi thumbup.gif . Per kiek laiko tau uztruko padaryt visus 3?

gal 2,5-3 naktis (po kokias 2-3 val) biggrin.gif Man ts zalsvas ir gi kazkaip mieliausiai ziurisi...

QUOTE(Sanrita @ 2009 05 19, 09:05)
Liutuka, nu tu šaunuolė  thumbup.gif Kiek prikepei  4u.gif
Spalvomis užbūrė 2 nr., o 3 nr. - priminė man tą periodą, kai dukrytė mėgo kišt rankas į kruopas ....  wub.gif

Aciu wub.gif

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 05 19, 09:22)
# 1 patiko tie lasiukai issitaske  thumbup.gif

# 2 sitas man labai patinka  thumbup.gif , toks linksmas, net nelabai kliuna kad visko po du mirksiukas.gif

# 3 spalvos fainos, nuotraukos  thumbup.gif  akytes tokios jau selmiskos  bigsmile.gif , kaskodel norisi truputi didesnio pavadinimo  g.gif ,

o bendrai tai fainiai pasidarbavai  thumbup.gif

Aciu wub.gif thumbup.gif

Pamenat viena mano laaaaabai nevykusi darba apie maitinima... Jei nepamenat, imesiu (bet jau kaip geeeeda blush2.gif , baisus toks). Tai as ji perdariau... zinau, kad nera ir sis variantas geras. Bet geresnis, uz pirma , ane g.gif ? Nors ta pirmaji dariau kokias 6 val, o sita apie 2 doh.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti
Miglota sveikinu pavėluotai su 1 nugalėta vieta
Linutuk, agnėja, lauramama puikūs darbeliai tiesiog iš susižavėjimo neturiu daugiau ką ir pridurti wub.gif wub.gif wub.gif
Liutuka puoikūs pirmi blynai. Kaip tu sugebi tiek prikepti. thumbup.gif
Atsakyti
Senokai čia buvau užsukus, bet kai užsukau, tai ir atsisėdau nuo vaizdelių !!!

Negana, kad konkursiniam nerealūs darbai padaryti, o ir čia jų - tik spėk seiles valyti.. blink.gif

Konkurso nugalėtoja, taip pat visoms dalyvavusios, lauramma, lawrute, Linutukas, Liutuka - jūs šaunuolės ir įkvėpėjos ! 4u.gif
Atsakyti
Pamenat viena mano laaaaabai nevykusi darba apie maitinima... Jei nepamenat, imesiu (bet jau kaip geeeeda blush2.gif , baisus toks). Tai as ji perdariau... zinau, kad nera ir sis variantas geras. Bet geresnis, uz pirma , ane g.gif ? Nors ta pirmaji dariau kokias 6 val, o sita apie 2 doh.gif

tiesmukiškai pasakysiu ax.gif man tas pirmas nebuvo jau toks 'siaubingas', o ir antras nėra akivaizdžiai tobulesnis...abu man vienodi visumoj 4u.gif
Pirmam labiau patinka natūralesnės spalvos, antram labai įdomu tas seilinukas ir puikiausiai atspindi parinktą temą.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 05 20, 08:08)
tiesmukiškai pasakysiu ax.gif  man tas pirmas nebuvo jau toks 'siaubingas', o ir antras nėra akivaizdžiai tobulesnis...abu man vienodi visumoj  4u.gif
Pirmam labiau patinka natūralesnės spalvos, antram labai įdomu tas seilinukas ir puikiausiai atspindi parinktą temą.

Net keista blush2.gif Man juos palyginus, tai pirmas tikrai baisus - misraine visko. Na, nesiziurejo ir tiek. Sito bent jau artimiausius 3m netaisysiu bigsmile.gif
Siandien dar viena padariau ... per valanda... Ale net nezinau ar rodyt ax.gif Nes nieko ten ypatinga. Paprastas ir neobulas.
Atsakyti