Linutuke, aciu uz "priminima", kad ir as turiu trafaretus Jau buvo pradeje dulketi
Keletas nauju kurinuku:
Liutuka, perdidelio formato nuotraukos bus pašalinamos !
Liutuka, saunuole, akd darbuojiesi jei nenori skaityti pastabu tai sia dali praleisk, o as vis tiek parasysiu, gal kitom pades
Nr 1. gaivus darbelis, bet..
*man truksta dar vieno kvadrato ar apskritimo (dar geriau dvieju persidengianciu) po apacia, kuris apjungtu visus 3 gabaliukus..
**jei bandai sendinti kazkokia viena detale, tai sendink ir likusias, nes dabar tie skliausteliai atrodo kaip istepti, nes likes darbelis labai sterilus.. bucau papeckiojus ant visu melynu detaliu palei krasta..
*** tas pats ir del apvalinimo, viskas uzapvalinta, o viena detale astriais kampais kazkaip nesiziuri
Nr. 2
visos detales lyginiais skaiciais, darbelis kompoziciskai issibalansaves.. nezinai i ka ziureti, nes abi nuotraukos vienodo dydzio ir like detales sugrupuotos po dvi ir apipavidalintos vienodai, butu uzteke vieno zalio remelio ant nuotraukos apacia per sunki, o virsus tuscias.. gal tekstukus apskritimuose sumazinus ir perkelus i virsu butu geriau..
Nr. 3
Geriausias is situ triju, gal nebent norisi paimti nuotraukytes su tekstuku ir patempti siek tiek i apacia, bet tik tiek
*man truksta dar vieno kvadrato ar apskritimo (dar geriau dvieju persidengianciu) po apacia, kuris apjungtu visus 3 gabaliukus..
**jei bandai sendinti kazkokia viena detale, tai sendink ir likusias, nes dabar tie skliausteliai atrodo kaip istepti, nes likes darbelis labai sterilus.. bucau papeckiojus ant visu melynu detaliu palei krasta..
*** tas pats ir del apvalinimo, viskas uzapvalinta, o viena detale astriais kampais kazkaip nesiziuri
Nr. 2
visos detales lyginiais skaiciais, darbelis kompoziciskai issibalansaves.. nezinai i ka ziureti, nes abi nuotraukos vienodo dydzio ir like detales sugrupuotos po dvi ir apipavidalintos vienodai, butu uzteke vieno zalio remelio ant nuotraukos apacia per sunki, o virsus tuscias.. gal tekstukus apskritimuose sumazinus ir perkelus i virsu butu geriau..
Nr. 3
Geriausias is situ triju, gal nebent norisi paimti nuotraukytes su tekstuku ir patempti siek tiek i apacia, bet tik tiek
QUOTE(Miglota @ 2009 05 18, 21:22)
Liutuka, saunuole, akd darbuojiesi jei nenori skaityti pastabu tai sia dali praleisk, o as vis tiek parasysiu, gal kitom pades
Nr. 2
Nr. 3
Nr. 2
Nr. 3
Labai aciu uz komentarus - man akys vel atsivere Kaip as tu astriu kampu nemaciau... kad 1 palikau. Zioplumas
Einu taisyt
Liutuka: man Nr. 2 spalvu suzaidimas labiausiai ziurisi . Per kiek laiko tau uztruko padaryt visus 3?
Liutuka, nu tu šaunuolė Kiek prikepei
Spalvomis užbūrė 2 nr., o 3 nr. - priminė man tą periodą, kai dukrytė mėgo kišt rankas į kruopas ....
Spalvomis užbūrė 2 nr., o 3 nr. - priminė man tą periodą, kai dukrytė mėgo kišt rankas į kruopas ....
QUOTE(Liutuka @ 2009 05 18, 20:45)
Keletas nauju kurinuku:
# 1 patiko tie lasiukai issitaske
# 2 sitas man labai patinka , toks linksmas, net nelabai kliuna kad visko po du
# 3 spalvos fainos, nuotraukos akytes tokios jau selmiskos , kaskodel norisi truputi didesnio pavadinimo ,
o bendrai tai fainiai pasidarbavai
Merginos, nedėkite milžiniškų nuotraukų !
QUOTE(Scrap8 @ 2009 05 18, 23:55)
Liutuka: man Nr. 2 spalvu suzaidimas labiausiai ziurisi . Per kiek laiko tau uztruko padaryt visus 3?
gal 2,5-3 naktis (po kokias 2-3 val) Man ts zalsvas ir gi kazkaip mieliausiai ziurisi...
QUOTE(Sanrita @ 2009 05 19, 09:05)
Liutuka, nu tu šaunuolė Kiek prikepei
Aciu
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 05 19, 09:22)
# 1 patiko tie lasiukai issitaske
# 3 spalvos fainos, nuotraukos akytes tokios jau selmiskos , kaskodel norisi truputi didesnio pavadinimo ,
Aciu
Pamenat viena mano laaaaabai nevykusi darba apie maitinima... Jei nepamenat, imesiu (bet jau kaip geeeeda , baisus toks). Tai as ji perdariau... zinau, kad nera ir sis variantas geras. Bet geresnis, uz pirma , ane ? Nors ta pirmaji dariau kokias 6 val, o sita apie 2
Miglota sveikinu pavėluotai su 1 nugalėta vieta
Linutuk, agnėja, lauramama puikūs darbeliai tiesiog iš susižavėjimo neturiu daugiau ką ir pridurti
Liutuka puoikūs pirmi blynai. Kaip tu sugebi tiek prikepti.
Linutuk, agnėja, lauramama puikūs darbeliai tiesiog iš susižavėjimo neturiu daugiau ką ir pridurti
Liutuka puoikūs pirmi blynai. Kaip tu sugebi tiek prikepti.
Senokai čia buvau užsukus, bet kai užsukau, tai ir atsisėdau nuo vaizdelių !!!
Negana, kad konkursiniam nerealūs darbai padaryti, o ir čia jų - tik spėk seiles valyti..
Konkurso nugalėtoja, taip pat visoms dalyvavusios, lauramma, lawrute, Linutukas, Liutuka - jūs šaunuolės ir įkvėpėjos !
Negana, kad konkursiniam nerealūs darbai padaryti, o ir čia jų - tik spėk seiles valyti..
Konkurso nugalėtoja, taip pat visoms dalyvavusios, lauramma, lawrute, Linutukas, Liutuka - jūs šaunuolės ir įkvėpėjos !
Pamenat viena mano laaaaabai nevykusi darba apie maitinima... Jei nepamenat, imesiu (bet jau kaip geeeeda blush2.gif , baisus toks). Tai as ji perdariau... zinau, kad nera ir sis variantas geras. Bet geresnis, uz pirma , ane g.gif ? Nors ta pirmaji dariau kokias 6 val, o sita apie 2 doh.gif
tiesmukiškai pasakysiu man tas pirmas nebuvo jau toks 'siaubingas', o ir antras nėra akivaizdžiai tobulesnis...abu man vienodi visumoj
Pirmam labiau patinka natūralesnės spalvos, antram labai įdomu tas seilinukas ir puikiausiai atspindi parinktą temą.
QUOTE(Scrap8 @ 2009 05 20, 08:08)
tiesmukiškai pasakysiu man tas pirmas nebuvo jau toks 'siaubingas', o ir antras nėra akivaizdžiai tobulesnis...abu man vienodi visumoj
Pirmam labiau patinka natūralesnės spalvos, antram labai įdomu tas seilinukas ir puikiausiai atspindi parinktą temą.
Net keista Man juos palyginus, tai pirmas tikrai baisus - misraine visko. Na, nesiziurejo ir tiek. Sito bent jau artimiausius 3m netaisysiu
Siandien dar viena padariau ... per valanda... Ale net nezinau ar rodyt Nes nieko ten ypatinga. Paprastas ir neobulas.