Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 16 tema

wub.gif
QUOTE(Miglota @ 2009 05 16, 09:05)
Labai aciu visoms uz balsus  wub.gif  nepaprastai malonu ir gera buti taip ivertintai  wub.gif
ir dar.. noreciau paprasyti konkurso rengejos si karta mano priza issiusti antros vietos laimetojai, jos darbas puikus ir ji tikrai verta prizo, nes man jau nebesmagu, puse prizinio fondo ir taip susirinkau  blush2.gif  visa garbe ir slove del pirmos vietos noriu pasilikti sau  biggrin.gif  o priza nuosirdziai noriu perleisti antros vietos laimetojai  wub.gif

Miglota sveikinu su pirma vieta, tavo darbelis nuostabus, toks jautrus ir parodantis labai stipru mamsika ry6y wub.gif nuostabus wub.gif

ir aciu wub.gif 4u.gif

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 05 16, 11:15)
o dabar parodysiu savo naktinejimo rezultata dar vienas LO.

Linutuk, - tavo sita darbely pirmiausia pamaciau tvao Blog'e - labai tvarkingas ir teisingas, toks Linutukiskas ax.gif mirksiukas.gif

QUOTE(lauramama @ 2009 05 17, 20:18)
Imetu kelis savo zadetus ir ne tik darbelius
apipavidalinimas darbui, kolegai
o cia nelabai vykes bandymas konkursui (gerai, kad ir nespejau)

tie tavo asmenybiu LO visada labai informatyvus ir grazus 4u.gif wub.gif

o mamiskas darbelis panasu kad netgi labai vykes, paziurek kiek musiskiu jau nori liftinti mirksiukas.gif kai grysi is ligonines tikriausiai jau ne viena liftinuka cia rasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš šiaip nesu agresyvus žmogeliukas, bet man norisi "duoti per galvą" lauramamai už tokius žodžius:

o cia nelabai vykes bandymas konkursui (gerai, kad ir nespejau)

blink.gif

Nes LO nuostabus. wub.gif Ne gerai, kad nespėjai, o gaila, kad nespėjai. Koks grožis... Ir tokia šilta nuotrauka... O širdutė man tokia seniai patinka ir aš viliuosi kada nors padaryti kažką panašaus.... wub.gif Šį LO'liuką jau įsidėjau į savo Numylėtinių aplankalą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a Lua: 18 gegužės 2009 - 09:51
rodausi su pabaigtu dvigubu LO pagal konkursine schema, labai noreciau isgirsti pastabas ax.gif 4u.gif
cia didesne foto

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lawrute @ 2009 05 18, 09:51)
rodausi su pabaigtu dvigubu LO pagal konkursine schema, labai noreciau isgirsti pastabas  ax.gif  4u.gif

Wow, kaip gerai viskas žiūrisi... thumb_yello.gif wub.gif Aš tai jokių pastabų neturiu, man šis LO tobulas, ir pavadinimas gerai matosi, lengvai įskaitomas. Karpytas žibintas labai super atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Lawrute, puiku thumbup.gif Viskas taip dera mirksiukas.gif O antenas su šviestuvu pati piešei ?
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2009 05 18, 09:55)
Lawrute, puiku  thumbup.gif Viskas taip dera  mirksiukas.gif O antenas su šviestuvu pati piešei ?

aciu 4u.gif 4u.gif

taip piesiau 4u.gif carelDRAW programoj ir po to spausdinau smile.gif ir iskarpiau ir paklijavau ant 3D pagalveliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lawrute: 18 gegužės 2009 - 10:06
QUOTE(Lawrute @ 2009 05 18, 10:51)
rodausi su pabaigtu dvigubu LO pagal konkursine schema, labai noreciau isgirsti pastabas  ax.gif  4u.gif
Wow koks grazus gavosi, ir as jokiu pastabu neturiu bigsmile.gif , sedziu dabar zandikauliu atvepusiu blush2.gif sauniai vikas suderinta thumbup.gif
Atsakyti
Lawrute, tiesiog tobula wub.gif
Atsakyti
Lawrute, kokios spalvos, zibintai, antenos bigsmile.gif man labai laaabai patinka thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

...man irgi patinka, ypac patinka naudoti tuos seselinius piesinius... kazkurioj temoj Miglota buvai ykelus popieriuku su vaku seseliukais ir scrapuke minejo kad seseliai bus madingi 4u.gif tik kad labai jau ilgai jy kankinau, viskas buvo padaryta, tik suklijuoti reikejo - atidejau tai vat ir baigiau po keleto menesiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lawrute: 18 gegužės 2009 - 12:58
QUOTE(Miglota @ 2009 05 18, 05:27)
Lawrute, kokios spalvos, zibintai, antenos  bigsmile.gif man labai laaabai patinka  thumbup.gif

"pavoge" mano zodzius Miglota drinks_cheers.gif
wub.gif Darbelis visais atzvilgiais 4u.gif
Atsakyti
Na ir užderėjo darbų per savaitgalį. Visi labai labai thumbup.gif
Atsakyti