QUOTE(Miglota @ 2009 05 16, 09:05)
Labai aciu visoms uz balsus nepaprastai malonu ir gera buti taip ivertintai
ir dar.. noreciau paprasyti konkurso rengejos si karta mano priza issiusti antros vietos laimetojai, jos darbas puikus ir ji tikrai verta prizo, nes man jau nebesmagu, puse prizinio fondo ir taip susirinkau visa garbe ir slove del pirmos vietos noriu pasilikti sau o priza nuosirdziai noriu perleisti antros vietos laimetojai
ir dar.. noreciau paprasyti konkurso rengejos si karta mano priza issiusti antros vietos laimetojai, jos darbas puikus ir ji tikrai verta prizo, nes man jau nebesmagu, puse prizinio fondo ir taip susirinkau visa garbe ir slove del pirmos vietos noriu pasilikti sau o priza nuosirdziai noriu perleisti antros vietos laimetojai
Miglota sveikinu su pirma vieta, tavo darbelis nuostabus, toks jautrus ir parodantis labai stipru mamsika ry6y nuostabus
ir aciu
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 05 16, 11:15)
o dabar parodysiu savo naktinejimo rezultata dar vienas LO.
Linutuk, - tavo sita darbely pirmiausia pamaciau tvao Blog'e - labai tvarkingas ir teisingas, toks Linutukiskas
QUOTE(lauramama @ 2009 05 17, 20:18)
Imetu kelis savo zadetus ir ne tik darbelius
apipavidalinimas darbui, kolegai
o cia nelabai vykes bandymas konkursui (gerai, kad ir nespejau)
apipavidalinimas darbui, kolegai
o cia nelabai vykes bandymas konkursui (gerai, kad ir nespejau)
tie tavo asmenybiu LO visada labai informatyvus ir grazus
o mamiskas darbelis panasu kad netgi labai vykes, paziurek kiek musiskiu jau nori liftinti kai grysi is ligonines tikriausiai jau ne viena liftinuka cia rasi