Sveikinimai Miglotai
nauja tema irgi labai idomi , jau eisiu knistis, ka galima padaryti
Linutuk, nu tu duodi taip kruopsciai tuo peiliuku naudojiesi, negaliu atsistebet
Miglotos darbelis Ir visi kiti man labai patiko
Apie tas geles ispjaustytas - oi ne man tai. kazin ar rasciau kantrybes 1 gelytei... Per daug monotoniska
Turiu keleta nauju darbeliu, ale... nakti dirbu, o ryte baisiuosi... vel makalyne, detaliu mase, marga ir pan.
Viena esu padarius gan nebloga - mano akimis, ale truksta 1 detales - o kokios - nerandu. tiesiog truksta. Tai va, kai "damusiu" - parodysiu. o dabar einu naujo griebt - su reciais bus
Apie tas geles ispjaustytas - oi ne man tai. kazin ar rasciau kantrybes 1 gelytei... Per daug monotoniska
Turiu keleta nauju darbeliu, ale... nakti dirbu, o ryte baisiuosi... vel makalyne, detaliu mase, marga ir pan.
Viena esu padarius gan nebloga - mano akimis, ale truksta 1 detales - o kokios - nerandu. tiesiog truksta. Tai va, kai "damusiu" - parodysiu. o dabar einu naujo griebt - su reciais bus
Kazkaip tylu si savaitgali...
Imetu kelis savo zadetus ir ne tik darbelius
apipavidalinimas darbui, kolegai
o cia nelabai vykes bandymas konkursui (gerai, kad ir nespejau)
Imetu kelis savo zadetus ir ne tik darbelius
apipavidalinimas darbui, kolegai
o cia nelabai vykes bandymas konkursui (gerai, kad ir nespejau)
QUOTE(lauramama @ 2009 05 17, 20:18)
Kazkaip tylu si savaitgali...
konkursinis tavo fantastinis, ta sirdute nereali wow noriu ir as tokio
graziai pasidarbavai , o jau tas "gera buti tavo mama" pasakiskas jau noriu ji nuliftinti ir pavadinima ir visa darba
o tas kitas, tai labai techniskai ydomus , ten kaip suprantu kiaurai persisviecia stalas , ar man vaidenasi?, dar karta pasiziurejau , nu gal ir vadenasi super
o tas kitas, tai labai techniskai ydomus , ten kaip suprantu kiaurai persisviecia stalas , ar man vaidenasi?, dar karta pasiziurejau , nu gal ir vadenasi super
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 05 17, 21:25)
graziai pasidarbavai , o jau tas "gera buti tavo mama" pasakiskas jau noriu ji nuliftinti ir pavadinima ir visa darba
Liftink sau i sveikata, as kazkur kazkada kazka panasaus maciau ir ne viename darbe, tad uzsifiksavo tas pateikimas. Tik ilgai svarsciau ar sirdi daryt (nemegstu tokio motyvo), ar koki rata... Nesu patenkinta situ darbu ir tiek.
Del stalo - ten popierius, kiaurarastis neatlaikytu tokio nuotraukos svorio O sitas apipavidalinimas tai irgi toks ant skubos, ryt egzekucijai guluos
Lauramama: "Tavo mama" man labai ..istiesu labai gaila kad nespejai sudalyvauti konkurse . Tokia skiauteliu sirdele as macius ne pirma karta (rodos net keli egzemplioriai yra 601 SB Ideas knygoj ), bet visvien nei kiek nesumazina to grozio kad kazkur matyta. Spalvas labai puikiai pritaikei prie spalvu foto, ir tas sendinimas labai tinka...fenomenalus LO!!!!..ir as tokio uzsimaniau
QUOTE(Scrap8 @ 2009 05 17, 21:52)
Lauramama: "Tavo mama" man labai ..istiesu labai gaila kad nespejai sudalyvauti konkurse . Tokia skiauteliu sirdele as macius ne pirma karta (rodos net keli egzemplioriai yra 601 SB Ideas knygoj ), bet visvien nei kiek nesumazina to grozio kad kazkur matyta. Spalvas labai puikiai pritaikei prie spalvu foto, ir tas sendinimas labai tinka...fenomenalus LO!!!!..ir as tokio uzsimaniau
Vat gali buti kad toje knygoje maciau, nes kai dariau sita LO labai norejau rasti tarp savuju issaugotu pavyzduku tuos darbelius, kad galeciau liftinti. Bet neradau ir tarp zurnalu nebuvo. O ta knyga esu pas kazka myte varciusi. Gera knygute
Aciu uz pastebejimus. As irgi norejau kad cia butu skiautiniu efektas ir dar tokias sagytes buvau ikalus, bet MB suvare mane ir sake,kad cia ne skiautiniai, o paprasciausi popieriaus gabaliukai todel ir sagytes pakeiciau bradsais
su sirdele darbelis. spalvytes labai suderintos. tikriausiai tokiu atsiras pas daug ka albumuose , nes ir as tokio uzsinorejau
Agneja. Linutuk, Lauramama - puikūs darbeliai Miglota - su pirmąją vieta. Tikrai esi to verta
lauramama, tavo darbeliai superiniai O už tavo darelį būčiau balsavus
LINUTUKAS tikriausiai nemiega o scrapina ir ruošia mano tinklalapiui pamokėles
čia jos naujausia technika
Esu be galo dėkinga kadangi šia pamokėle pati būtinai pasinaudosiu (anksčiau nukirpdavau tokius banguotus rėmelius nuo jau paruoštų popierių, arba apvedžiodavau tokį lapą pasinaudojus lyg traferetą...auksinės mintys pas LINUTUKĄ
čia jos naujausia technika
Esu be galo dėkinga kadangi šia pamokėle pati būtinai pasinaudosiu (anksčiau nukirpdavau tokius banguotus rėmelius nuo jau paruoštų popierių, arba apvedžiodavau tokį lapą pasinaudojus lyg traferetą...auksinės mintys pas LINUTUKĄ