Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 16 tema

Sveikinimai Miglotai first.gif
nauja tema irgi labai idomi thumbup.gif , jau eisiu knistis, ka galima padaryti bigsmile.gif

Linutuk, nu tu duodi thumbup.gif taip kruopsciai tuo peiliuku naudojiesi, negaliu atsistebet bigsmile.gif
Atsakyti
Miglotos darbelis wub.gif Ir visi kiti man labai patiko thumbup.gif

Apie tas geles ispjaustytas - oi ne man tai. kazin ar rasciau kantrybes 1 gelytei... cool.gif Per daug monotoniska blush2.gif

Turiu keleta nauju darbeliu, ale... nakti dirbu, o ryte baisiuosi... doh.gif vel makalyne, detaliu mase, marga ir pan.
Viena esu padarius gan nebloga - mano akimis, ale truksta 1 detales - o kokios - nerandu. tiesiog truksta. Tai va, kai "damusiu" - parodysiu. o dabar einu naujo griebt - su reciais bus tongue.gif
Atsakyti
Kazkaip tylu si savaitgali...
Imetu kelis savo zadetus ir ne tik darbelius
apipavidalinimas darbui, kolegai
user posted image
o cia nelabai vykes bandymas konkursui (gerai, kad ir nespejau)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2009 05 17, 20:18)
Kazkaip tylu si savaitgali...

konkursinis tavo fantastinis, ta sirdute nereali wub.gif wow wub.gif noriu ir as tokio blush2.gif
Atsakyti
graziai pasidarbavai thumbup.gif , o jau tas "gera buti tavo mama" wub.gif wub.gif wub.gif pasakiskas bigsmile.gif jau noriu ji nuliftinti ax.gif ir pavadinima ir visa darba blush2.gif

o tas kitas, tai labai techniskai ydomus g.gif , ten kaip suprantu kiaurai persisviecia stalas g.gif , ar man vaidenasi?, dar karta pasiziurejau g.gif , nu gal ir vadenasi doh.gif super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 05 17, 21:25)
graziai pasidarbavai  thumbup.gif , o jau tas "gera buti tavo mama"  wub.gif  wub.gif  wub.gif  pasakiskas  bigsmile.gif jau noriu ji nuliftinti  ax.gif ir pavadinima ir visa darba  blush2.gif

o tas kitas, tai labai techniskai ydomus  g.gif , ten kaip suprantu kiaurai persisviecia stalas  g.gif , ar man vaidenasi?, dar karta pasiziurejau  g.gif , nu gal ir vadenasi  doh.gif super thumbup.gif

Liftink sau i sveikata, as kazkur kazkada kazka panasaus maciau ir ne viename darbe, tad uzsifiksavo tas pateikimas. Tik ilgai svarsciau ar sirdi daryt (nemegstu tokio motyvo), ar koki rata... Nesu patenkinta situ darbu ir tiek.

Del stalo - ten popierius, kiaurarastis neatlaikytu tokio nuotraukos svorio smile.gif O sitas apipavidalinimas tai irgi toks ant skubos, ryt egzekucijai guluos verysad.gif
Atsakyti
Lauramama: "Tavo mama" man labai wub.gif ..istiesu labai gaila kad nespejai sudalyvauti konkurse verysad.gif . Tokia skiauteliu sirdele as macius ne pirma karta (rodos net keli egzemplioriai yra 601 SB Ideas knygoj g.gif ), bet visvien nei kiek nesumazina to grozio kad kazkur matyta. Spalvas labai puikiai pritaikei prie spalvu foto, ir tas sendinimas labai tinka...fenomenalus LO!!!!..ir as tokio uzsimaniau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 17 gegužės 2009 - 20:52
QUOTE(Scrap8 @ 2009 05 17, 21:52)
Lauramama: "Tavo mama" man labai  wub.gif ..istiesu labai gaila kad nespejai sudalyvauti konkurse verysad.gif . Tokia skiauteliu sirdele as macius ne pirma karta (rodos net keli egzemplioriai yra 601 SB Ideas knygoj g.gif ), bet visvien nei kiek nesumazina to grozio kad kazkur matyta. Spalvas labai puikiai pritaikei prie spalvu foto, ir tas sendinimas labai tinka...fenomenalus LO!!!!..ir as tokio uzsimaniau smile.gif

Vat gali buti kad toje knygoje maciau, nes kai dariau sita LO labai norejau rasti tarp savuju issaugotu pavyzduku tuos darbelius, kad galeciau liftinti. Bet neradau ir tarp zurnalu nebuvo. O ta knyga esu pas kazka myte varciusi. Gera knygute thumbup.gif
Aciu uz pastebejimus. As irgi norejau kad cia butu skiautiniu efektas ir dar tokias sagytes buvau ikalus, bet MB suvare mane ir sake,kad cia ne skiautiniai, o paprasciausi popieriaus gabaliukai unsure.gif todel ir sagytes pakeiciau bradsais
Atsakyti
su sirdele thumbup.gif darbelis. spalvytes labai suderintos. tikriausiai tokiu atsiras pas daug ka albumuose lotuliukas.gif , nes ir as tokio uzsinorejau
Atsakyti
Agneja. Linutuk, Lauramama - puikūs darbeliai wub.gif Miglota - su pirmąją vieta. Tikrai esi to verta wub.gif
Atsakyti
lauramama, tavo darbeliai superiniai wub.gif O už tavo darelį būčiau balsavus blush2.gif
Atsakyti
LINUTUKAS tikriausiai nemiega blink.gif o scrapina ir ruošia mano tinklalapiui pamokėles biggrin.gif
čia jos naujausia technika

Esu be galo dėkinga kadangi šia pamokėle pati būtinai pasinaudosiu (anksčiau nukirpdavau tokius banguotus rėmelius nuo jau paruoštų popierių, arba apvedžiodavau tokį lapą pasinaudojus lyg traferetą...auksinės mintys pas LINUTUKĄ wub.gif
Atsakyti