Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 16 tema

Aasta labai labai žavūs tavo albumai wub.gif

Visų mergaičių konkursiniai ypatingi, nuostabūs,tikrai buvo labai sunku nuspręsti, kam atiduoti balsą .Visoms po balionėlį 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2009 05 15, 15:41)
Asta, man irgi labai patiko thumbup.gif taip tvarkingai viskas atrodo thumbup.gif
tavieji darbai net ikvepe mane pabaigti viena pradeta Lo, kuri jau gal menesi gulejo pradetas doh.gif
kam idomu, aplankykite Mano kurybini kampeli
koks liuksiskas, pati nuotrauka tokia linksma biggrin.gif , o ir pats LO padarymo budas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Agnėja thumbup.gif tavo LO: patiko tas sprendimas- aukstyn kojom aukstyn galva...ir aplamai spalvos tokios žaismingos...viskas labai dera thumbup.gif
Atsakyti
SVEIKINU Miglotą 4u.gif thumbup.gif clap.gif first.gif (kam įdomu...parašiau pirmą komentarą--darbelių aptarimą).

***Taip pat Dėmesio: įkėliau naują temą sekančiui konkursui čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 16 gegužės 2009 - 07:14
Labai aciu visoms uz balsus wub.gif nepaprastai malonu ir gera buti taip ivertintai wub.gif

ir dar.. noreciau paprasyti konkurso rengejos si karta mano priza issiusti antros vietos laimetojai, jos darbas puikus ir ji tikrai verta prizo, nes man jau nebesmagu, puse prizinio fondo ir taip susirinkau blush2.gif visa garbe ir slove del pirmos vietos noriu pasilikti sau biggrin.gif o priza nuosirdziai noriu perleisti antros vietos laimetojai wub.gif
Atsakyti
Miglota sveikinu first.gif superinis darbelis, as be zodziu blush2.gif koki grozi sudeliojai wub.gif wub.gif wub.gif rolleyes.gif

o dabar parodysiu savo naktinejimo rezultata dar vienas LO. Nuotrauka viena iš senesniu, dar ir ne mes patys fotografavę, todėl tai vienintelis egzempliorius. Nieko negalėjau pakeisti, data šviečia, kai kur pirštų antspaudai, bet yra kaip yra, taip sakant teko suktis su tuo ką turėjau, o suktis nelabai moku biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Tos pilkos gėlės, tai mano pačios papaišytos ir išpjaustytos, jau matėte, kaip tai daroma smile.gif . Banguotas apskritimas, o jame esantis dar vienas apskritimas , abu išpjauti peiliuku, pasendinti juodai ir priklijuoti. Pavadinimas - trafareto pagalba apvedžiotos raidės juodu rašikliu.
user posted image

user posted image
Atsakyti
Linutuk, ziuriu sviesto uzsivezei thumbup.gif saunus darbelis, geles taip ispjaustytotos tai nugriut galima, gi cia milijonas darbo blink.gif graziai viska sudeliojai tik data man truputi kliuna, kad labai kamputy, galejai ant raudonos languotos juosteles salia desinio apatinio nuotraukos kompo uzrasyt mirksiukas.gif o Rasele tavo kokia tamsi gime bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 05 16, 13:14)
Linutuk, ziuriu sviesto uzsivezei  thumbup.gif  saunus darbelis, geles taip ispjaustytotos tai nugriut galima, gi cia milijonas darbo  blink.gif graziai viska sudeliojai tik data man truputi kliuna, kad labai kamputy, galejai ant raudonos languotos juosteles salia desinio apatinio nuotraukos kompo uzrasyt  mirksiukas.gif o Rasele tavo kokia tamsi gime  bigsmile.gif
del to sviesto, tai nezinau ar ilgai uzteks jo man lotuliukas.gif
datai tai tikriausiai tavo pasiulyta vieta geresne, nei kad as pati pasirinkau g.gif . Siaip kai dairiausi, kur ipiesti ta data, tai irgi buvo viena is tu vietu, bet kad kaip tik toje vietoje ant pacios nuotraukos sviecia data doh.gif , dar vis mastau koki gudru buda kaip ja paslepti, bet kad nieko nesusimasto, tai papeckinau truputi kamputyje ax.gif

O Rasele tai joooo, tokia tamsute buvo, o dar kudykiska geltute uzsitese jai iki 2 men, tai visa tokia geltonai ruda buvo lotuliukas.gif , pamenu kai gryzom i LT tai visi galvojo, kad mes ja i koki soliariuma vedziojome lotuliukas.gif

o del tu gelyciu, tai per artimiausia meeta, galesiu pademonstruoti, kad ne taip jau ten ir daug to darbo mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos drinks_cheers.gif
tikiuosi, kad nelabai prašausiu pro šalį klausiant šitoj temoj apie shrink plastic. vakar aptikau žiauriai jėgiškų daiktų, kuriuose naudojamas šis aparatas, pvz:
user posted image

labai nemuškit, pati žinau, kad labai pakalusiau pro šalį, bet smalsumas nugalėjo blush2.gif
Atsakyti
LINUTUKAI: sviesto tikrai prisipirkai biggrin.gif ..6is man labai patinka kaip tas karpytas geles virsuj ikomponavai drinks_cheers.gif
shrink plastic.

JAV buvo senai uzejus mada ant shrink plastic-ypac juvelyrikoj. Tai plastikos lapas/plokste ant kurios galima stampuot, piest o po to su karstu fenu arba orkaitej pakaitinus susitraukia 2x . Tokiu budu galima ir plastmasiniu elementu scrapui pasidaryti....gal kuri is musu tuo uzsiims ir SB pasauly atves nauja atgimima siam elementui vietoj chipboard biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 05 16, 14:30)
LINUTUKAI: sviesto tikrai prisipirkai biggrin.gif ..6is man labai patinka kaip tas karpytas geles virsuj ikomponavai drinks_cheers.gif
aciu ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Kokie nuostabus konkursinio darbeliai wub.gif Gaila, kad nespejau pabalsuoti. Sveikinu nugaletoja 4u.gif Visu darbeliai nuostabus thumbup.gif wub.gif
Atsakyti