Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 16 tema

scrapuke, pasirodo tikrai neklydau pas tave mačiau smile.gif

Inkilėlai inkilai biggrin.gif

4u.gif
o dabar kada nusipirkom dviejų aukštų lovą, sūneliam labai smagu juos nuiminėti ir numesti ant žemės doh.gif
Vis uzsuku, paskaitineju, pasiziuriu kokia technika naudotat, ir kokiu grozybiu prikurusios. Man iki siol atrodo mistika kaip galima matyti is daug medziagu ir visu pakankamai vargu ir spalvingu sukurti tokius nuostabius darbus. Pati darau palyginus minimalistinius atvirukus ir tikiuosi pamazu uzaugsiu is su platesniu matymu. Pasidalinsiu darbeliu wink.gif

pradėti nuo kažko reikia...daug kam drąsos suteikia pradėti nuo atvirukų, išmokti įvairesnę skrebo techniką ant mažesnio formato. Bet...manau kad pradėti galima net ir nuo minialbumo ax.gif ...svarbiausia turėti planą iš anksto: kokias nuotraukas panaudosi, kokius užrašus, kokius raštuotus popierius- jei planą turi tai susidės daug lengviau mirksiukas.gif
Minimalistinis stilius daug kam tinka ir patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 15 liepos 2009 - 16:16
Įdedu savo blynuką blush2.gif

Nesisekė man su juo... Vardo raides norėjau padaryti naudojant trafaretą su akriliniais dažais, bet nežinau kodėl padarytos dvi raidės ėmė lietis... ? Teko sukti galvą - ką daryti ir kaip jas užmaskuoti g.gif Gal kas žinote kodėl, gal per skystus dažus užsimaišiau ?? Yra daugiau nukrypimų, bet ką aš čia vardinsiu , jau ir taip nusivariau klaidas taisydama ax.gif

http://img149.images.../dsc0001vbm.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bangaa: 15 liepos 2009 - 22:46
QUOTE(Bangaa @ 2009 07 15, 15:40)
Įdedu savo blynuką  blush2.gif

Nesisekė man su juo... Vardo raides norėjau padaryti naudojant trafaretą su akriliniais dažais, bet nežinau kodėl padarytos dvi raidės ėmė lietis... ? Teko sukti galvą - ką daryti ir kaip jas užmaskuoti  g.gif  Gal kas žinote kodėl, gal per skystus dažus užsimaišiau ?? Yra daugiau nukrypimų, bet ką aš čia vardinsiu , jau ir taip nusivariau klaidas taisydama  ax.gif 
http://img149.images.../dsc0001vbm.jpg

gali būt kad per skysti dažai kad pasiliejo, galbūt trafaretą sujudinai ?
Neblogas LO'liukas blynukas gavosi 4u.gif ...patiko nuotraukų išdėstymas nuo pirmo ragavimo iki paskutinės išraiškos--įvertinimo thumbup.gif ...gaila kad nespėjai konkurse sudalyvaut verysad.gif ...bet bus dar tų konkursų mirksiukas.gif
Atsakyti
Sekančio konkurso tema ScrapManijoj čia
***Taip pat didžiausi sveikinimai "Saldžios Akimirkos" autorei b_i_k thumbup.gif 4u.gif clap.gif first.gif
Atsakyti
Didziausi sveikinimai abiem konkurso dalyvem thumbup.gif Superiniai abieju darbeliai.... i kuriuos ziurint saldu pasidaro ne tik akytems bet ir jauciasi saldus skonis....
Atsakyti
b_i_k,sveikinu,saunuole. darbelis labai siltas ir,kas svarbiausia - su ideja 4u.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės...
Kai taip retai dalyvauju konkursuose smagu laimėt smile.gif blush2.gif
Atsakyti
sveikinu BIK 4u.gif saunuole..nors man abu darbai nerealus thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinu BIK 4u.gif first.gif As kaip uzkietejusi slatkaieska laaabai noreciau tokio gerybiu lotuliukas.gif
Atsakyti
BIK, su saldzia pergale 4u.gif

Puiki nauja tema. Kad tik tureciau galimybiu ka nors "sumesti". Bet tam teks visa amunicija perkraustyt i svetaine doh.gif Ale ko nepadarysi del TIKRO malonumo mirksiukas.gif
Atsakyti
pristatau savo naujausia blynuka smile.gif
user posted image

kvieciu uzsukti i Mano kurybini kampeli kad pamatyti daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Banga - saunus tvarkingas atvirukas, ir LO 4u.gif sauni pradzia smile.gif

b-i-k ir Miglota - sveikinimai sudalyvavus konkurse 4u.gif 4u.gif 4u.gif saunus, saldus Jusu darbeliai... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Agneja - komntarai blog'e 4u.gif 4u.gif 4u.gif smagiai darbuojiesi...

o as irgi rodausi su dar vienu vestuviniu atviruku smile.gif pasinaudojau SCRAPUKES ideja - labai labai aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
sy karta atvirukas - mini albumasmirksiukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lawrute: 16 liepos 2009 - 22:00