Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 16 tema

QUOTE(DoyZhi @ 2009 07 14, 17:38)
aciu  blush2.gif  nu uz pabandyma manau nieks i galva neduos  smile.gif

tai gal pirma siaip pabandyk paskrebint......nes jei esi kaip sakai "visiskai zalia naujoke",pasikartosiu,labai jau drasu imtis tokio nemazo ir mano galva nelengvo projekto
Atsakyti
DoyZhi
bigsmile.gif Paziurek cia------> http://atasite2.wmsite.ru/podarok/ ir cia http://atasite2.wmsi...vie-vo-vremeni/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gera: 14 liepos 2009 - 19:48
QUOTE(Gera @ 2009 07 14, 20:43)

thumbup.gif
Atsakyti
Balsuojam už konkursinius čia
Atsakyti
Prabalsuota pioneers.gif biggrin.gif

Gan įdomi dvikova vyksta - du visiškai skirtingi darbai thumbup.gif
Atsakyti
Agam, dvi visiskai skirtingos koncepcijos thumbup.gif
Bet viena kitai visai nenusileidziancios thumbup.gif

Labai idomu, kas laimes, nes gerbeju tai abu darbai turi bigsmile.gif
Atsakyti
Scrap8, ar man vaidenosi ar tu tikrai darei lyg namelį lyg inkilėlį kažkada. Nerandu.... Gal kitos mergaitės atsimena.
O gal aš maišau autorių tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b_i_k: 15 liepos 2009 - 10:23
Gaminau ir aš konkursiniui, bet vakar vakare supratau, kad rezultatas manęs toli gražu netenkina... schmoll.gif Vat sėdžiu dabar, žiūriu iš visų pusių ir nežinau kaip užbaigt, kad mielai atrodytų... g.gif
Papildyta:
Bent balsą už man patikusį LO atidaviau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bangaa: 15 liepos 2009 - 10:52
QUOTE(Gera @ 2009 07 14, 19:43)

Labai labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(b_i_k @ 2009 07 15, 03:23)
Scrap8, ar man vaidenosi ar tu tikrai darei lyg namelį lyg inkilėlį kažkada. Nerandu.... Gal kitos mergaitės atsimena.
O gal aš maišau autorių tongue.gif

gėda šią senieną į šviesą atgabent blush2.gif
user posted image
galbūt matei vieną iš mano pirmųjų primityvių skrebų apie mano sūnelio kambariuką (kuris dabar tapo mano skrebo kambarys minus (-) inkilėliai
Iš viso jų padaryta 22 skirtingų...prie LO priklijuota mini knygutė (kur nuotrauka OPEN su 'Omar" raidėm), knygutėj yra surištos visos 22 inkilėlių nuotraukos.
user posted image
inkilėliai iškabinti aplink kambarį.
user posted image
o čia MB - Starbucks fanatiko inkilėlis biggrin.gif
Gaminau ir aš konkursiniui, bet vakar vakare supratau, kad rezultatas manęs toli gražu netenkina... schmoll.gif Vat sėdžiu dabar, žiūriu iš visų pusių ir nežinau kaip užbaigt, kad mielai atrodytų...

tai čia nors pasirodyk mirksiukas.gif 4u.gif
Agam, dvi visiskai skirtingos koncepcijos thumbup.gif
Bet viena kitai visai nenusileidziancios thumbup.gif

man labai sunku buvo apsispręsti šį kart kadangi lygini ne LO su LO o čia lyg lygini obuolius su apelsinais biggrin.gif ...bet pabalsavau jau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 15 liepos 2009 - 14:23
scrapuke, pasirodo tikrai neklydau pas tave mačiau smile.gif

Inkilėlai inkilai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Vis uzsuku, paskaitineju, pasiziuriu kokia technika naudotat, ir kokiu grozybiu prikurusios. Man iki siol atrodo mistika kaip galima matyti is daug medziagu ir visu pakankamai vargu ir spalvingu sukurti tokius nuostabius darbus. Pati darau palyginus minimalistinius atvirukus ir tikiuosi pamazu uzaugsiu is su platesniu matymu. Pasidalinsiu darbeliu wink.gif
user posted image
Atsakyti