Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 16 tema

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 07 11, 23:42)
laba naktis, kaimynė iš dekupažinės trobos beldžia  ax.gif gal kokia vilnietė išnuomotų figūrines žirkles apkirpti vienai nuotraukai? arba patartumėt, kur įsigyt nelabai brangiai ne vienkartines?  unsure.gif
persiprašau, kad naktį trukdau  4u.gif

pažiūrėk kokiose kanceliarinėse prekėse mirksiukas.gif pati tokias pirkausi iš Office day mirksiukas.gif

radau ir Senukuose už ~ 1lt mirksiukas.gif

bei dovanų centras kampams po 9 lt mirksiukas.gif

ir Sanitex yra tokių mirksiukas.gif
Atsakyti
Miglota, labai fainučiai abu tavo pastarieji blynukai wub.gif

Josephin, džiugu, kad neužmetei scrapo thumbup.gif Ar daug dar lapų liko, kad užbaigtum šį juodų lapų albumuką? Beje, labai gražus wub.gif
Atsakyti
scrapuke, miglota, josephin - sauniia darbuojates 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif grazu ziureti 4u.gif 4u.gif 4u.gif

o as vienas zirkles uz 8lt pirkau artmanijoj - pakankamai ilgais asmenimis ir gerai kerpa net stora popieriu 4u.gif
Atsakyti
scrapuke, miglota, josephin - sauniia darbuojates 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif grazu ziureti 4u.gif 4u.gif 4u.gif

dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Dėmesio: clap.gif šiandien ScrapManijoj debiutas mano ilgai žadėto foto bei baigtų skrebo darbelių metodo pagal Stacy Julian LOM. Kviečiu paskaityti čia
...ir dar labai norėčiau kad šis straipsnis skatintų diskusiją--aš nepristatau lyg tai būtų vienintelis būdas kaip galima šią sistemą įgyvendinti--tai mano pačios adaptuotas metodas pasinaudojant autorės pagrindais, ir man jis tinka, bet...nereiškia kad visom tiks ar net sutiksit su mano nuomone mirksiukas.gif
Jei nesunku, prašau komentuokite ScrapManijoj o ne čia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 13 liepos 2009 - 20:41
QUOTE(a Lua @ 2009 07 13, 06:35)

Josephin, džiugu, kad neužmetei scrapo  thumbup.gif  Ar daug dar lapų liko, kad užbaigtum šį juodų lapų albumuką? Beje, labai gražus  wub.gif

nea..nepamirsau visai..labai ilgiuos..bet visko nespeju..su manim taip jau buna..tai uzeina fotografuokju..tai scrapinu tai dar kokiais veliais uzsiimu lotuliukas.gif

o tas juodas albumas, tai ten dar daug lapu doh.gif bus ka veikt..

aciu, malonu, kad patiko ax.gif
Atsakyti
***Turiu vieną konkursinį....ar dar kas dalyvaus? Primenu kad terminas rytoj 15 (7 ryto)
Atsakyti
panasu kad konkurse sy karta dalyvaus tik miglota biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lawrute @ 2009 07 14, 06:56)
panasu kad konkurse sy karta dalyvaus tik miglota biggrin.gif 4u.gif  4u.gif  4u.gif

neaa gavau az kad dar viena dalyvaus mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,merginos,
esu visiskai zalia naujoke SB srity blush2.gif , bet labai patinka ir domiuosi visokiais rankdrabiais, ypac dekupazas.
Prispyre toks reiklas - drauges vestuves smile.gif kadangi abu jaunavedziai yra labai gerai pazystami, tai susigalvojau padaryti toki dalyka is ju nuotrauku. Padaryti albuma Scrap stilium is ju nuotrauku pradedant kudikyste ir taip iki vestuviu dienos. Nuotraukas jau mazdaug susirinkau. Tai noreciau paprasyti, gal turit kokiu ideju del pacio albumo vizualizacijos, ar gal kokiu pavyzdeliu zinot kur paziureti tokia tema. Pagooglinau tai randu tik vestuvinius dauguma albumus, o kad butu toks viso gyvenimo, tai nerandu sad.gif Labai buciau dekinaga uz bet koki atsakyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DoyZhi @ 2009 07 14, 17:04)
Sveikos,merginos,
esu visiskai zalia naujoke SB srity blush2.gif , bet labai patinka ir domiuosi visokiais rankdrabiais, ypac dekupazas.
Prispyre toks reiklas - drauges vestuves smile.gif kadangi abu jaunavedziai yra labai gerai pazystami, tai susigalvojau padaryti toki dalyka is ju nuotrauku. Padaryti albuma Scrap stilium is ju nuotrauku pradedant kudikyste ir taip iki vestuviu dienos. Nuotraukas jau mazdaug susirinkau. Tai noreciau paprasyti, gal turit kokiu ideju del pacio albumo vizualizacijos, ar gal kokiu pavyzdeliu zinot kur paziureti tokia tema. Pagooglinau tai randu tik vestuvinius dauguma albumus, o kad butu toks viso gyvenimo, tai nerandu sad.gif Labai buciau dekinaga uz bet koki atsakyma smile.gif

esi drasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2009 07 14, 15:29)

aciu blush2.gif nu uz pabandyma manau nieks i galva neduos smile.gif
Atsakyti