Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 16 tema

QUOTE(Miglota @ 2009 07 10, 18:19)
sveikinu,  tikiuosi radai ir kazka naudingo, ne tik pliurpalus  biggrin.gif

lotuliukas.gif Taip, radau tikrai daug vertingu patarimu smile.gif Ne tiek daug tu pliurpalu ir buvo g.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 07 10, 15:39)
Josephine, labai grazu    stampas koks fainas 

aciukas blush2.gif stampuka is drauges pasiskolinau..bet labai patiko

QUOTE(miele @ 2009 07 10, 15:54)
Josephin - kokios nuotraukytes... 
Merginos! Pagaliau!  Iveikiau visas jusu prirasytas 16 temu!  Uztrukau - apie 47 dienas!  doh.gif (labai labai trukde sesija....)  blush2.gif Bet dabar jau galesiu ta laika, kuri skyriau forumo skaitymui, skirti SB

aciukas..
niu ir atsidavimas doh.gif lotuliukas.gif saunuole..
Atsakyti
Josephin fainuoliškas thumbup.gif tinka ir spalvos ir nuotraukėlės gražios ir tas užrašas wub.gif
niu ir atsidavimas doh.gif lotuliukas.gif saunuole..

drinks_cheers.gif thumbup.gif šaunuolė--auksinė kantrybė pas tave wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 10 liepos 2009 - 17:48
Sveikos, skrebukes 4u.gif
Miglota, grazus darbels su liliputu miesteliu thumbup.gif
Josephin, labai nuostabus zodeliai ir pats darbelis wub.gif
Atsakyti
Sveikos as irgi jau pradejau karpyti zurnaluose grazius paveiksliukus ax.gif
Noreciau jusu gal ir kvailai paklausti, bet kaskas rase kad daro pagal schemas, nu bet as ju niekur nemaciau, buna tik pavyzdziai jau baigtu darbeliu, o ne schemos...
Gal galite ideti nuorodu kur butu tu schemu. nes man dar sunku paciai kanors sugalvoti?
Atsakyti
QUOTE(GaiLina @ 2009 07 11, 14:28)
Sveikos as irgi jau pradejau karpyti zurnaluose grazius paveiksliukus  ax.gif
Noreciau jusu gal ir kvailai paklausti, bet kaskas rase kad daro pagal schemas, nu bet as ju niekur nemaciau, buna tik pavyzdziai jau baigtu darbeliu, o ne schemos...
Gal galite ideti nuorodu kur butu tu schemu. nes man dar sunku paciai kanors sugalvoti?

Viskas yra pirmoje šios temos žinutėje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GaiLina @ 2009 07 11, 12:28)
Sveikos as irgi jau pradejau karpyti zurnaluose grazius paveiksliukus  ax.gif

Tarkim nueini vienu adresu (pirmame psl. yra jis) http://www.pagemaps.com/ . Tada keliauji y pdf archives arba jpeg archives ir ten schemos suarchivuotos pagal menesius. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(miele @ 2009 07 10, 17:54)
Merginos! Pagaliau!  clap.gif  ploja.gif  assa.gif Iveikiau visas jusu prirasytas 16 temu! assa.gif

miele, tai laukiu konspektų, kaip ir tarėmės mirksiukas.gif drinks_cheers.gif Šaunuolė thumbup.gif

Miglota
, labai džiugu tave matyti vėl kepančią thumbup.gif drinks_cheers.gif Naujo sviesto litus užlijo? biggrin.gif
Josephin, ir tau 4u.gif už naują darbą
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 07 10, 16:44)
o mane lietus gerai veikia, ka tik dar viena pabaigiau  smile.gif  tik tingininis toks gavosi, kazkoks lyg neisbaigtas  g.gif
man labai grazutis, ir pati mintis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(Josephin @ 2009 07 10, 17:32)
bet va pries kelias dienas toki maziuka LO sutveriau metu pasirodyt blush2.gif
labai saunus thumbup.gif ir nuotraukos wub.gif
QUOTE(miele @ 2009 07 10, 17:54)
Merginos! Pagaliau!  clap.gif  ploja.gif  assa.gif Iveikiau visas jusu prirasytas 16 temu! assa.gif assa.gif assa.gif Uztrukau - apie 47 dienas!  doh.gif (labai labai trukde sesija....)  blush2.gif Bet dabar jau galesiu ta laika, kuri skyriau forumo skaitymui, skirti SB  thumbup.gif  Pagaliau...  lotuliukas.gif
ale didvyriskumas, tai kiek dienu sedejai blink.gif ???
Atsakyti

GaiLina
Page Maps esa viena is populiariausiu bet ne vieninteliu schemu saitas mirksiukas.gif
apsilankyk Sketch Lover ten apie 40 nuorodu i ivairius schemu saitus--sekmes!!! Pradziai labai padeda kopijuoti = lift'inti pagal sias schemas, o veliau ju ir nereikes mirksiukas.gif 4u.gif
Lauksim tavo pirmo blyno thumbup.gif
Atsakyti
laba naktis, kaimynė iš dekupažinės trobos beldžia ax.gif gal kokia vilnietė išnuomotų figūrines žirkles apkirpti vienai nuotraukai? arba patartumėt, kur įsigyt nelabai brangiai ne vienkartines? unsure.gif
persiprašau, kad naktį trukdau 4u.gif
Atsakyti