Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 16 tema

QUOTE(Miglota @ 2009 07 10, 12:56)
lyja, tai ikvepimas uzejo  smile.gif mano vakarykstis greitukas..
ehei thumbup.gif koks grazus greitukas mirksiukas.gif
ir pritariu scrap8 drinks_cheers.gif , ir taip aiksu kad su vezimuku smile.gif
Atsakyti
Gražu smile.gif

Miglota, pas mus irgi lyja... bet įkvėpimas neateina tongue.gif
Atsakyti
o mane lietus gerai veikia, ka tik dar viena pabaigiau smile.gif tik tingininis toks gavosi, kazkoks lyg neisbaigtas g.gif
user posted image
Papildyta:
veiksmas vyksta liliputu miestely smile.gif labai dziaugiuosi ta juostele su mazais namukais (juos nuo gagos uzsakymo nusiziurejau blush2.gif ), puikiai man tiko pavaizduot miniatiurinius namukus zoleje thumbup.gif ir vaikas puikiai tiko pagal dydi, jam nuotraukose 2 savaites biggrin.gif
Atsakyti
o mane lietus gerai veikia, ka tik dar viena pabaigiau smile.gif

kepi LO'liukus tai kaip pasakymas: "kada lyja tai pila- when it rains it pours" biggrin.gif
tų namukų juostelė čia kaip tiik 4u.gif
Atsakyti
super, labai mieli wub.gif greitukai, MIGLOTA. dziaugiuosi, kad nusiziurejai ir tiko tie namukai thumbup.gif , o ta juostele su namukais permatoma blink.gif ????
Atsakyti
QUOTE(gaga* @ 2009 07 10, 16:17)
o ta juostele su namukais permatoma blink.gif ????

abi permatomos.. ir su namukais, ir su laikrodziais mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos skrabukes biggrin.gif

pasiilgau jusu juodai..ale kazkokie mirtini nekalbadieniai mane buvo uzpuole..paskui nauja kompa isigijom..o dar macas tai reikia ismokt naudotis perkelt info ir pan.. zodziu visiskai pasinerus realiam gyvenime ir neturejau laiko paskrebint visai..
bet va pries kelias dienas toki maziuka LO sutveriau metu pasirodyt blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Miglota Nerealus darbai - o tas kiaurarastis popierius JEGA! Tobulas! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vavka: 10 liepos 2009 - 16:39
Josephine, labai grazu wub.gif stampas koks fainas thumbup.gif
Atsakyti
Josephin Grazu thumbup.gif
Atsakyti
Josephin - kokios nuotraukytes... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Merginos! Pagaliau! clap.gif ploja.gif assa.gif Iveikiau visas jusu prirasytas 16 temu! assa.gif assa.gif assa.gif Uztrukau - apie 47 dienas! doh.gif (labai labai trukde sesija....) blush2.gif Bet dabar jau galesiu ta laika, kuri skyriau forumo skaitymui, skirti SB thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Pagaliau... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(miele @ 2009 07 10, 16:54)
Merginos! Pagaliau!  clap.gif  ploja.gif  assa.gif Iveikiau visas jusu prirasytas 16 temu!

sveikinu, tikiuosi radai ir kazka naudingo, ne tik pliurpalus biggrin.gif
Atsakyti