Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 16 tema

ačiū visoms už gražius žodelius

jei ne paslaptis? ar ten ir kroliuku??

pasirodysiu turbūt kaip iš medžio iškritusi. ką reiškia kroliuku??? ax.gif
šiaip tai ten tiesiog širdelės formos vielutė apsukta dar kartą vielute, wire wrap technika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b_i_k: 08 liepos 2009 - 16:40
BIK tai as cia busiu ta, kur iskrito is medzio doh.gif, praleidau raide "a" karoliukai norejau parasyt lotuliukas.gif

labai graziai atrodo sirdeles
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nugi kaip kartais nutinka...... o aš galvoju galvoju, kas čia per žodis
Atsakyti
gaga* Gal ir reiktu pakeisti raides - pdaryti kita spalva.. aciu uz pasiulyma - reiks pabandyti 4u.gif
Atsakyti
ohoho kiek groziu pridejot thumbup.gif
Atsakyti
Labas visoms biggrin.gif

A6 taip viskuo u=sikasus, kad ger1 savaitę apskritai tik užlėkdavau trumpam į SM ir psio: pražiopsojau konkursinį, nespėjau balsuoti doh.gif ; darbų tiek užderėjo, kad jau norint visus aptart vėl labai daug laiko užgaiščiau doh.gif

Vž, surašysiu visas į eilutę ir pagirsiu bendrai ax.gif 4u.gif
Sanrita, kaip paviko dovaną padaryti? bigsmile.gif
Agnėja, sveikinu laimėjus pirmąją vietą thumbup.gif drinks_cheers.gif
a Lua, LINUTUK, vavka, b_i_k visoms po 4u.gif - dirbat kaip reikiant drinks_cheers.gif
O vasarai net trys baliončikai 4u.gif 4u.gif 4u.gif - puikiai startavai - ŠAUNUOLĖ
Atsakyti
Jooo blink.gif mergučės- šaunuolės , darbuojatės iš peties thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

b_i_k - super atvirukas - toks turtingas thumbup.gif paslaptingas taip ir norisi pačiupinėti blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
o aš pelėdžiauju ir tik įkėliau konkursinį assa.gif
Atsakyti
lyja, tai ikvepimas uzejo smile.gif mano vakarykstis greitukas..
user posted image

krastinis popierius yra kiaurarastis, tik fotografavau ant juodo, o pavadinimas gal butu geriau tikes "su vezimuku aplink gran canaria" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglota: 10 liepos 2009 - 11:59
QUOTE(Miglota @ 2009 07 10, 12:56)
lyja, tai ikvepimas uzejo  smile.gif mano vakarykstis greitukas..

Tas kiaurarastis jau toks buvo ar darei? Grazu.. smile.gif Uzsimaniau keliauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miele @ 2009 07 10, 12:00)
Tas kiaurarastis jau toks buvo ar darei? Grazu.. smile.gif Uzsimaniau keliauti smile.gif

buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
lyja, tai ikvepimas uzejo smile.gif mano vakarykstis greitukas..

tai tegul dar ir lyja...o tu skrebink ir toliau biggrin.gif ...patinka tas karpinys...tokių daug turiu bet nelengva juos panaudot kadangi su nuotraukom pjaunasi dėl dėmesio, o čia...labai tinka prie palmių ir žalumos.
o pavadinimas gal butu geriau tikes "su vezimuku aplink gran canaria" biggrin.gif

mažai ką pakeis ....l. tinka tik "gran Canaria"..."Su vežimuku..." čia jau skaitosi perteklinis ax.gif Matosi ir suprantama iš nuotraukų kad su vežimuku o ne ant kupranugario kupros tongue.gif 4u.gif
Atsakyti