Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 16 tema

mintyse nesiskaito tongue.gif
as ka tik baigiau assa.gif bet visa savaite lietu pranesa, tai neisivaizduoju kaip fotkint reikes unsure.gif reikes su reflektorium zaist..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglota: 08 liepos 2009 - 01:09
vakar dienos grgeitukas smile.gif
komentarai pageidautini yvairus tongue.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
LINUTUKAI dailus LO thumbup.gif ...puikiai pritaikei spalvas nuotraukose ir kortelėj panaudojant tą ružavą dryžuotą popierių...ir kortelė dar sujungia abi nuotraukas...ir aprašymas viską papasakoja thumbup.gif
Atsakyti
As irgi nesenai padariau dar viena puslapiuka i savo kelioniu albuma bigsmile.gif

user posted image

O sitoj man kazko truksta arba per daug - tik nesuprantu ko....

user posted image

Atsakyti
vavka : abu thumbup.gif , bet man pirmas Japan labiau patiko ax.gif ...dizainas ir detalės labai tinkamai pritaikyta visur...ar pagal schemą darei ar pati išgalvojai dizainą? thumbup.gif
Atsakyti
oj ne - man dar toli iki paciu sugalvotu lotuliukas.gif blush2.gif pagal schema dariau smile.gif as kai pradedu pati galvoti - tai jie kazkokie vienodi gaunasi blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Linutuk, saunuole, akd darbuojies thumbup.gif tik gal siek tiek per marga, per daug to popieriaus su natom blush2.gif

QUOTE(vavka @ 2009 07 08, 14:05)
As irgi nesenai padariau dar viena puslapiuka i savo kelioniu albuma  bigsmile.gif

puikiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Linutuke, labai gražiai, man užkliuvo, tik tai, kad natinis popierius labai išsikiša viršui ir apačioje... pati būč nuplėšusi čiut trumpiau apvaliosios formos smile.gif

Vavka, gražu. Aš tai savo kelionių niekaip neprisiruošiu įamžint popieriuje...

O aš pasirodau su užsakymu. Vestuvių atvirukas draugams, su vokeliu pinigams viduje smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
vavka thumbup.gif , o man patinka mirksiukas.gif , tikie tvarkingi neperkrauti bigsmile.gif

Miglota del margumo tai sutinku su tavim, man jis net labai per margas, deliodama galvojau gal priglusins ta margumas tas baltas fonas, bet neeee nepadejo,

man paciai dar norejosi krastus zaliai pamozoti g.gif , bet ten as pasimaisiau tuos akrilinius dazus, pamozojau ant juodrascio rolleyes.gif pasirode nelabai schmoll.gif , o dabar kai ziuriu i foti, tai lyg ir reiktu doh.gif , bet tas margumas sio LO , tai kaskaip rankos nekyla dar kaska ten mozoti, jauciu taip jau ji ir paliksiu, nebent kai atkeliaus stampavimo rasalai, tada gal ka priderinsiu tongue.gif
man užkliuvo, tik tai, kad natinis popierius labai išsikiša viršui ir apačioje... pati būč nuplėšusi čiut trumpiau apvaliosios formos
patiko man si mintis, reikia paziureti ar labai as ten ji priklijavau, gal dar nulupti galesiu g.gif ir ne taip marga bus ax.gif

Papildyta:
ups unsure.gif nedarasiau lotuliukas.gif

b_i_k sauniai ziurisi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , ten tos metalines sirdutes, tai pati susukai???
Atsakyti
b_i_k koks grazus atvirukas wub.gif

Aciu visom uz gerus zodzius drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
Taip pati sunarpliojau, buvau darius Valentino dienos atvirukams smile.gif

user posted image

Kai dabar žiūriu labai trūksta rėmelio aplink tą margą popieriuką....
Atsakyti
kiek graziu wub.gif darbeliu uzderejo bigsmile.gif .
LINUTUK thumbup.gif darbelis, maniske siais metais dalyvavo "tukstantmecio dainu sventeje" , galvojau kazka padaryti sia tema, esu atsidejusi irgi dalyvio kortele ir dar kelis akcentukus... tik dar nesugalvojau kaip viska sudeliot g.gif

VAVKA: gal antrame darbelyje niagara falls reiketu ne raudono uzraso, jis labai susilieja su visu darbeliu, o jei det vandens spalvos ir daugiau i zaluma???

BIK: labai wub.gif vestuvinis vokelis. o sirdeles kaip sukai ax.gif jei ne paslaptis? ar ten ir kroliuku??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaga*: 08 liepos 2009 - 16:42