aciu merginos , siaip dabar tik liftinti ir sugebu, nes merginos namuose, tai jokio susikaupimo, mama to mama ano , o skrepinti tai norisi , tik rai geras dalykas tas liftinimas , nereikia galvoti, tik delioji ir viskas
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 07 06, 11:26)
aciu merginos , siaip dabar tik liftinti ir sugebu, nes merginos namuose, tai jokio susikaupimo, mama to mama ano , o skrepinti tai norisi , tik rai geras dalykas tas liftinimas , nereikia galvoti, tik delioji ir viskas
Saunuole-darbstuole o liftint ner blogai - vis tiek kazka ir savo idedi. Man tai labai patinka veizet kitu darbukus, kazkokios idejos tada lengviau gimsta..
QUOTE(miele @ 2009 07 06, 14:14)
Linutuke grazu!
Klausimas visoms Kadangi SB susijes su fotografija, tikiu, jog su tuo jau susidurete. Susiruosiau nuskanuoti senas senas seimos fotografijas. Ir kilo klausimas... Kiek dpi reikia nustatyti skanuojant, kad veliau butu galima ta nuotrauka daryti ir zinoma, nenukentetu kokybe?
Klausimas visoms Kadangi SB susijes su fotografija, tikiu, jog su tuo jau susidurete. Susiruosiau nuskanuoti senas senas seimos fotografijas. Ir kilo klausimas... Kiek dpi reikia nustatyti skanuojant, kad veliau butu galima ta nuotrauka daryti ir zinoma, nenukentetu kokybe?
As tai skanuodama nuotraukas senas uzdedu didesni dpi - pvz. 600. Po to truputeli koreguoju photoshope, tada galima spausdinti. Kokybe bet kokiu atveju nukencia, nes juos yra skanuojamos
rodausi su atnaujintu LO, vienas geras zmogus nesakysiu kas , bet tai buvo scrap8 , man jau seniausiai patare, kad jame truksta paukstuko,
ilgai svarsciau ka ir kur uztupdyti, ir siandien sugalvojau , peiliuku pasidarbavau ir paukstukas jau tupi
paukstukas is arciau (kaskoks nescias gavosi )
o taip atrodo stampukas
ilgai svarsciau ka ir kur uztupdyti, ir siandien sugalvojau , peiliuku pasidarbavau ir paukstukas jau tupi
paukstukas is arciau (kaskoks nescias gavosi )
o taip atrodo stampukas
Linutuk na ir pavarai. Visų galų meistrė. Tikrai puikus paukštukas
Linutuk, saunuole tu musu
o as siandien jau gavau gerius is papirloftet, dabar jau turiu 2 albumus tik jei tokiais tempais scrapinsiu, tai dar ilgai jis pustustis stoves
o as siandien jau gavau gerius is papirloftet, dabar jau turiu 2 albumus tik jei tokiais tempais scrapinsiu, tai dar ilgai jis pustustis stoves
aciu merginos
ale kas tau Miglota nutiko , sviestuko nera ir nesiskrepina???, vis uzsuku pas tave i photobuket, o ten vis jokiu naujoviu na bet tikiu, kad praeis ir vel mus palepinsi savais groziais
ale kas tau Miglota nutiko , sviestuko nera ir nesiskrepina???, vis uzsuku pas tave i photobuket, o ten vis jokiu naujoviu na bet tikiu, kad praeis ir vel mus palepinsi savais groziais
rodausi su atnaujintu LO, vienas geras zmogus smile.gif nesakysiu kas tongue.gif , bet tai buvo scrap8 mirksiukas.gif , man jau seniausiai patare, kad jame truksta paukstuko, ilgai svarsciau ka ir kur uztupdyti, ir siandien sugalvojau ax.gif , peiliuku pasidarbavau ir paukstukas jau tupi rolleyes.gif
NEREALU kaip tu moki tuos štampus peiliuku išpjauti Labai patobulino LO...paukštuko ir jo snapuko orientacija tokia kad kaip rodyklė žvilgsnį veda atgal į nuotrauką
ale kas tau Miglota nutiko g.gif , sviestuko nera ir nesiskrepina???, vis uzsuku pas tave i photobuket, o ten vis jokiu naujoviu ax.gif na bet tikiu, kad praeis mirksiukas.gif ir vel mus palepinsi savais groziais bigsmile.gif
yep yep...aš irgi patikrinu o ten naujovių nėra
Tikiuosi sūnelis geriau jaučiasi ir kad būtent dėl to nescrapinai
jau turiu 2 albumus rolleyes.gif tik jei tokiais tempais scrapinsiu, tai dar ilgai jis pustustis stoves biggrin.gif
o aš jau parašiau tą albumų/foto rūšiavimo metodą--galiu pasigirti 14 albumų mano bibliotekoj (bet aišku ne visi pilni)...bent kokią dieną jau publikuosiu straipsnį.
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 07 07, 19:43)
QUOTE(Scrap8 @ 2009 07 07, 20:22)
yep yep...aš irgi patikrinu o ten naujovių nėra
scrapinu gi gal ne tiek daug kiek noreciau, bet konkursuose visad dalyvauju siandien jau baigineju naujam konkursui blynuka, beliko raides sugalvot
sūnelis net ir ligonine bande aukstyn kojom apverst, su juo viskas gerai
siandien jau baigineju naujam konkursui blynuka, beliko raides sugalvot blush2.gif
o as jau mintyse esu suscrapinus konkursini...bet tai tikriausiai neuzsiskaito