vasara ir nesikuklink, isties labai grazu, saunuole tik pavadinima sunku surasti
Vasara gimusi darbelis tiesiog Labai patiko "karpinys" !!! Nerealiai gerai atrodo ! O is kur toki sablona gavai ?
[quote=a Lua,2009 07 02, 21:13]
Beje, Bangaa, kiek atidarau tavo nuorodą (jau ne pirmą kartą), man kaskart rodo vieną ir tą patį tavo pirmą LO...
o man rodo visus... reikes vakare pažiūrėti iš kito kompo.
Beje, Bangaa, kiek atidarau tavo nuorodą (jau ne pirmą kartą), man kaskart rodo vieną ir tą patį tavo pirmą LO...
o man rodo visus... reikes vakare pažiūrėti iš kito kompo.
Vasara gimusi, nuostabus LO'liukas
Scrapuke, ir aš baisiai nesusigaudau tokio tipo popieriaus pavadinimuose...
O dėl mažų nuotraukėlių "My Blue World" - tai aš iš neto esu parsisiuntus tokias korteles:
Jas naudojau kaip šabloną - padidinau, kiek man norėjosi, apvedžiojau nuotraukėles ir iškirpau žirklėmis.
Scrapuke, ir aš baisiai nesusigaudau tokio tipo popieriaus pavadinimuose...
O dėl mažų nuotraukėlių "My Blue World" - tai aš iš neto esu parsisiuntus tokias korteles:
Jas naudojau kaip šabloną - padidinau, kiek man norėjosi, apvedžiojau nuotraukėles ir iškirpau žirklėmis.
Vasara gimusi pasakiskas grozis, sauniai ten su tomis zirklutemis ir peiliuku pasidarbavai
Visoms paaikciojusioms dekojam BET,merginos,kritikuoti irgi galima, o tai net neidomu skaityt ,tsakant . As tik paprasiau LABAI jau nenukritikuot, o pastabu tikrai laukiu
man su tuo pavadinimu irgi kazkas ne taip,bet pasakysiu nuvalkiote fraze - gyvai geriau viskas matosi
Sablona gavau pasikapscius smegenelese
kazkada maciau juodai balta toki darbeli, su tokiu a la karpiniu, bet kas ten do per karpinys buvo nepamenu,nei kur maciau, nei ka. nes turiu kiaura galva ir nevisada irasau tai,kas man patinka(neirasydavau anksciau,dabar jau pasitaisiau )
QUOTE(Miglota @ 2009 07 03, 17:30)
man su tuo pavadinimu irgi kazkas ne taip,bet pasakysiu nuvalkiote fraze - gyvai geriau viskas matosi
QUOTE(Bangaa @ 2009 07 03, 18:44)
Vasara gimusi darbelis tiesiog Labai patiko "karpinys" !!! Nerealiai gerai atrodo ! O is kur toki sablona gavai ?
Sablona gavau pasikapscius smegenelese
kazkada maciau juodai balta toki darbeli, su tokiu a la karpiniu, bet kas ten do per karpinys buvo nepamenu,nei kur maciau, nei ka. nes turiu kiaura galva ir nevisada irasau tai,kas man patinka(neirasydavau anksciau,dabar jau pasitaisiau )
Vasara gaila kad nespėjai sudalyvauti konkurse
Bet sveikinu su pirmu blynu Pagaliau buvau praradus viltį kad tu išvis kada scrapinsi , bet stebėjai, kaupei info ir va tokį padarei pasirodyt.
Stebiuosi kad taip dailiai įmanoma iškirpti tą karpinį su peiliuku ir manikiurinėm žirklutėm...iškart pagalvojau kad ir tu Siluetą parsigabenavai...nuostabus karpinys
mes čia nekritikuojam o patariam (o aš tuo keliu daugiau neisiu )
Bet sveikinu su pirmu blynu Pagaliau buvau praradus viltį kad tu išvis kada scrapinsi , bet stebėjai, kaupei info ir va tokį padarei pasirodyt.
Stebiuosi kad taip dailiai įmanoma iškirpti tą karpinį su peiliuku ir manikiurinėm žirklutėm...iškart pagalvojau kad ir tu Siluetą parsigabenavai...nuostabus karpinys
BET,merginos,kritikuoti irgi galima,
mes čia nekritikuojam o patariam (o aš tuo keliu daugiau neisiu )
Vasara gimusi - sveikinam su pirmuoju kurineliu jeigu jis tikrai pirmas, nes as kazkaip sventai tikejau, kad visos jau cia esancios senbuves prikelpusios LO ir ne viena, bet per viena meeta Emar mane patikino, kad neturi nei vieno LO, o per paskutiny meeta tu vis juokavai kad menka is taves scrapere su tokiu tempu,,, bet zinok as ir galvojau kad tu cia tik juokauji
tad dar kartely sveikinu smagus darbelis - o jau karpiniu-pjaustiniu- piesiniu grazumelis
tad dar kartely sveikinu smagus darbelis - o jau karpiniu-pjaustiniu- piesiniu grazumelis
Agnuze sveikinus su
aLua labai grazu O tas laumzirgis, kas ten?
Vasara gimusi Sveikinu su pirmuoju LO Karpinys nuostabus Lenkiu galva pries tavp kantrybe. Ir labai graziai papuosiai karpiny
aLua labai grazu O tas laumzirgis, kas ten?
Vasara gimusi Sveikinu su pirmuoju LO Karpinys nuostabus Lenkiu galva pries tavp kantrybe. Ir labai graziai papuosiai karpiny
pristatau dar viena liftinuka ax.gif manasis smile.gif
jau gyriau bet antrą kartą nesusilaikau-- nuotraukose išraiška nemirtinga
Linutuk - super liftini!!!!