Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 16 tema

vasara wub.gif ir nesikuklink, isties labai grazu, saunuole thumbup.gif tik pavadinima sunku surasti blush2.gif
Atsakyti
Vasara gimusi darbelis tiesiog thumbup.gif Labai patiko "karpinys" !!! Nerealiai gerai atrodo ! O is kur toki sablona gavai ?

Atsakyti
[quote=a Lua,2009 07 02, 21:13]

Beje, Bangaa, kiek atidarau tavo nuorodą (jau ne pirmą kartą), man kaskart rodo vieną ir tą patį tavo pirmą LO... unsure.gif

g.gif o man rodo visus... reikes vakare pažiūrėti iš kito kompo. blink.gif
Atsakyti
Vasara gimusi, nuostabus LO'liukas wub.gif

Scrapuke, ir aš baisiai nesusigaudau tokio tipo popieriaus pavadinimuose... doh.gif

O dėl mažų nuotraukėlių "My Blue World" - tai aš iš neto esu parsisiuntus tokias korteles:

user posted image

Jas naudojau kaip šabloną - padidinau, kiek man norėjosi, apvedžiojau nuotraukėles ir iškirpau žirklėmis. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a Lua: 03 liepos 2009 - 18:30
Vasara gimusi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif pasakiskas grozis, sauniai ten su tomis zirklutemis ir peiliuku pasidarbavai mirksiukas.gif
Atsakyti
Visoms paaikciojusioms dekojam group.gif BET,merginos,kritikuoti irgi galima, o tai net neidomu skaityt ,tsakant biggrin.gif . As tik paprasiau LABAI jau nenukritikuot, o pastabu tikrai laukiu ax.gif
QUOTE(Miglota @ 2009 07 03, 17:30)
tik pavadinima sunku surasti  blush2.gif

man su tuo pavadinimu irgi kazkas ne taip,bet pasakysiu nuvalkiote fraze - gyvai geriau viskas matosi tongue.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Bangaa @ 2009 07 03, 18:44)
Vasara gimusi darbelis  tiesiog thumbup.gif  Labai patiko "karpinys" !!!  Nerealiai gerai atrodo ! O is kur toki sablona gavai ?

Sablona gavau pasikapscius smegenelese rolleyes.gif
irnesakyk.gif kazkada maciau juodai balta toki darbeli, su tokiu a la karpiniu, bet kas ten do per karpinys buvo nepamenu,nei kur maciau, nei ka. nes turiu kiaura galva ir nevisada irasau tai,kas man patinka(neirasydavau anksciau,dabar jau pasitaisiau smile.gif )
Atsakyti
Vasara gaila kad nespėjai sudalyvauti konkurse verysad.gif
Bet sveikinu su pirmu blynu thumbup.gif Pagaliau clap.gif buvau praradus viltį kad tu išvis kada scrapinsi ax.gif , bet stebėjai, kaupei info ir va tokį wub.gif padarei pasirodyt.
Stebiuosi kad taip dailiai įmanoma iškirpti tą karpinį su peiliuku ir manikiurinėm žirklutėm...iškart pagalvojau kad ir tu Siluetą parsigabenavai...nuostabus karpinys wub.gif
BET,merginos,kritikuoti irgi galima,

mes čia nekritikuojam o patariam ax.gif (o aš tuo keliu daugiau neisiu ax.gif 4u.gif )
Atsakyti
Vasara gimusi - sveikinam su pirmuoju kurineliu 4u.gif 4u.gif 4u.gif jeigu jis tikrai pirmas, nes as kazkaip sventai tikejau, kad visos jau cia esancios senbuves mirksiukas.gif prikelpusios LO ir ne viena, bet per viena meeta Emar mane patikino, kad neturi nei vieno LO, o per paskutiny meeta tu vis juokavai kad menka is taves scrapere su tokiu tempu,,, bet zinok as ir galvojau kad tu cia tik juokauji lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tad dar kartely sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif smagus darbelis - thumbup.gif o jau karpiniu-pjaustiniu- piesiniu grazumelis wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Agnuze sveikinus su first.gif

aLua labai grazu wub.gif O tas laumzirgis, kas ten?

Vasara gimusi clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif Sveikinu su pirmuoju LO 4u.gif Karpinys nuostabus wub.gif Lenkiu galva pries tavp kantrybe. Ir labai graziai papuosiai karpiny wub.gif
Atsakyti
pristatau dar viena liftinuka ax.gif

manasis smile.gif

user posted image

stai nuo sio liftinau smile.gif

user posted image
Atsakyti
pristatau dar viena liftinuka ax.gif  manasis smile.gif

jau gyriau bet antrą kartą nesusilaikau-- thumbup.gif nuotraukose išraiška nemirtinga biggrin.gif
Atsakyti
Linutuk - thumbup.gif super liftini!!!!
Atsakyti