Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 16 tema

Vaje kokie konkursiniai grazus. Jau prabalsavau. Pasirodo praziopsojau si karta.
Atsakyti
Jau prabalsuota pioneer.gif darbeliai iš tikrųjų nuostabūs wub.gif
Lauramama, sudalyvavai eurovizijoje vakar? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2009 05 15, 07:58)
Jau prabalsuota pioneer.gif darbeliai iš tikrųjų nuostabūs wub.gif
Lauramama, sudalyvavai eurovizijoje vakar?  lotuliukas.gif

As siek tiek susimakalavau del datos, todel viena diena leidau sau uzsiimti ne tuo kuo reikia, vakar suskrapinau savo darbeli, bet nufotkinti ji vis tiek galeciau tik siandien apie vakara. Geriau pagalvojus gal ir gerai, tegul lieka tik mano seimos akim.
O eurovizijoje nedalyvavau, labai jau baisus konkursas nuo pat pradziu pasirode siemet unsure.gif
Atsakyti
nu kokie grazus bigsmile.gif , nezinau uz katra balsuoti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 15 gegužės 2009 - 08:02
tikrai labai grazus konkursiniai ir visi tokie asmeniski... 4u.gif sunku apsispresti...

Assta - superiniia albumai, collorbloking nerealiia yvaldei mirksiukas.gif labai grazus, ir kiek darbo... saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 05 15, 09:02)
nu kokie grazus  bigsmile.gif , nezinau uz katra balsuoti  blush2.gif

Uz save lotuliukas.gif nes irgi labai grazus thumbup.gif

Astule, as butent taip issivaizduoju albumus is kelioniu, tvrakinga, informatyvu, grazu. Jau turi savo stiliu. Nezinau kaip kitoms, bet as jau atpazystu tavo darbus is kitu.
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2009 05 15, 09:12)
Astule, as butent taip issivaizduoju albumus is kelioniu, tvrakinga, informatyvu, grazu. Jau turi savo stiliu. Nezinau kaip kitoms, bet as jau atpazystu tavo darbus is kitu.

Turbūt atradau. ax.gif norisi visą laiką kažką mandresnio išlaužt, kažką naujo išbandyt biggrin.gif , bet finalas gaunasi toks pat biggrin.gif
Atsakyti
Asta, man irgi labai patiko thumbup.gif taip tvarkingai viskas atrodo thumbup.gif
tavieji darbai net ikvepe mane pabaigti viena pradeta Lo, kuri jau gal menesi gulejo pradetas doh.gif
kam idomu, aplankykite Mano kurybini kampeli
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2009 05 15, 14:41)
tavieji darbai net ikvepe mane pabaigti viena pradeta Lo, kuri jau gal menesi gulejo pradetas doh.gif
kam idomu, aplankykite Mano kurybini kampeli

koks linksmas thumbup.gif
Atsakyti
Ui kokie dailūs visų konkursiniai wub.gif wub.gif wub.gif visi tokie skirtingi bigsmile.gif thumbup.gif Ir aš prabalsavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2009 05 15, 07:03)
Geriau pagalvojus gal ir gerai, tegul lieka tik mano seimos akim.

o tai gal ir mums parodysi 4u.gif , labai ydomu matyti tavo darbelius, juk tiek daug patirties turi... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lawrute @ 2009 05 15, 18:51)
o tai gal ir mums parodysi 4u.gif , labai ydomu matyti tavo darbelius, juk tiek daug patirties turi... 4u.gif

as turiu patirties? g.gif nu nedaugiau nei bet kuri cia is musu. Nezinau, gal ir parodysiu kai nufotkinsiu slapcia kaip nors ph34r.gif
Atsakyti