Vaje kokie konkursiniai grazus. Jau prabalsavau. Pasirodo praziopsojau si karta.
Jau prabalsuota darbeliai iš tikrųjų nuostabūs
Lauramama, sudalyvavai eurovizijoje vakar?
QUOTE(aasta @ 2009 05 15, 07:58)
Jau prabalsuota darbeliai iš tikrųjų nuostabūs
As siek tiek susimakalavau del datos, todel viena diena leidau sau uzsiimti ne tuo kuo reikia, vakar suskrapinau savo darbeli, bet nufotkinti ji vis tiek galeciau tik siandien apie vakara. Geriau pagalvojus gal ir gerai, tegul lieka tik mano seimos akim.
O eurovizijoje nedalyvavau, labai jau baisus konkursas nuo pat pradziu pasirode siemet
nu kokie grazus , nezinau uz katra balsuoti
tikrai labai grazus konkursiniai ir visi tokie asmeniski... sunku apsispresti...
Assta - superiniia albumai, collorbloking nerealiia yvaldei labai grazus, ir kiek darbo... saunuole
Assta - superiniia albumai, collorbloking nerealiia yvaldei labai grazus, ir kiek darbo... saunuole
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 05 15, 09:02)
nu kokie grazus , nezinau uz katra balsuoti
Uz save nes irgi labai grazus
Astule, as butent taip issivaizduoju albumus is kelioniu, tvrakinga, informatyvu, grazu. Jau turi savo stiliu. Nezinau kaip kitoms, bet as jau atpazystu tavo darbus is kitu.
QUOTE(lauramama @ 2009 05 15, 09:12)
Astule, as butent taip issivaizduoju albumus is kelioniu, tvrakinga, informatyvu, grazu. Jau turi savo stiliu. Nezinau kaip kitoms, bet as jau atpazystu tavo darbus is kitu.
Turbūt atradau. norisi visą laiką kažką mandresnio išlaužt, kažką naujo išbandyt , bet finalas gaunasi toks pat
Asta, man irgi labai patiko taip tvarkingai viskas atrodo
tavieji darbai net ikvepe mane pabaigti viena pradeta Lo, kuri jau gal menesi gulejo pradetas
kam idomu, aplankykite Mano kurybini kampeli
tavieji darbai net ikvepe mane pabaigti viena pradeta Lo, kuri jau gal menesi gulejo pradetas
QUOTE(Agneja @ 2009 05 15, 14:41)
koks linksmas
Ui kokie dailūs visų konkursiniai visi tokie skirtingi Ir aš prabalsavau
QUOTE(lauramama @ 2009 05 15, 07:03)
Geriau pagalvojus gal ir gerai, tegul lieka tik mano seimos akim.
o tai gal ir mums parodysi , labai ydomu matyti tavo darbelius, juk tiek daug patirties turi...
QUOTE(Lawrute @ 2009 05 15, 18:51)
o tai gal ir mums parodysi , labai ydomu matyti tavo darbelius, juk tiek daug patirties turi...
as turiu patirties? nu nedaugiau nei bet kuri cia is musu. Nezinau, gal ir parodysiu kai nufotkinsiu slapcia kaip nors