Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 16 tema

Agneja thumbup.gif sveikinu su pirma vieta - berods jau antra karta biggrin.gif super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai labai mielas darbelis smile.gif su daug ideju smile.gif
Atsakyti
AGNEJA, su pergale... labai grazus banguotas, purslotas ir dvelkiantis jura darbelis thumbup.gif
Atsakyti
Aciu aciu, merginos 4u.gif
Atsakyti
sveikinu Agneja 4u.gif man taip pat patiko tavo Lo,ir foto ir isdestymas ir svarbiausia spalvos thumbup.gif Sykart neteko ilgai galvoti uz ka balsuot biggrin.gif

nauja konkurso tema kokia idomi bigsmile.gif
Atsakyti
Agneja 4u.gif ir as tave sveikinu su pergale mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai kaip suprantu, šį kartą būtų buvę dar daugiau konkurso dalyvių??? Na doh.gif Tai, merginos, kurios kaip aš pavėlavot, rodykitės čia. bigsmile.gif Mano pavėluotą Scrapukė įdėjo į blogą, bet galiu ir čia parodyt ir pasiaiškint, kodėl jis taip pavadintas. ax.gif Ir jūs rodykitės. rolleyes.gif

user posted image

Pavadinau angliškai, nes lietuviškas pavadinimas būtų kur kas ilgesnis ir netilptų žodis "mėlynas". blush2.gif "BLUE" - vertas atskiro paaiškinimo, kadangi pasinaudojau vienu "suvalkietišku" patarimu, kurį radau viename rusiškame SB forume. Patarimas buvo toks: panaudoti tai, kas lieka po lipdukų. biggrin.gif Turėjau juodas raideles-lipdukus - jas panaudojau kitur, o rėmelių neišmečiau, bet iškirpau ir štai - rezultatas. smile.gif

Nuotraukos darytos prieš 2 metus Arsenalo kieme prie Dailės muziejaus - buvo graži sekamdienio diena ir mes su šeima nusprendėm pasivaikčioti po Vilniaus širdį. Į Ajos vežimuką buvom įmetę kreidelių. Ji pasirinko mėlyną. biggrin.gif Kaip tyčia, aprengta buvo irgi mėlybais rūbeliais. biggrin.gif Taigi, tą dieną ji nusprendė pasaulį nuspalvinti mėlynai. biggrin.gif Buvo išpaišytas visas Arsenalo kiemas. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a Lua: 02 liepos 2009 - 19:45
pagaliau radau laiko perskaityti tema normaliai 4u.gif
darbeliu kad uzderejoooo wub.gif

Liutuka- skirtukai nuostabus mirksiukas.gif man ypac pirmasis wub.gif

diskusija apie albumus praleisiu tongue.gif

Agnužė- kokiu rimtu klausimu panelytei iskyla bigsmile.gif , graziai sudeliotas thumbup.gif o tie kaspinukai tai veeezaaa, ir as taip darysiu blush2.gif

a Lua - nu si darbeli wub.gif vos tik pamaciau blush2.gif toks siltas siltas, ir smagu, kad ne as viena su tais peiliukais pjaustineju drinks_cheers.gif

Scrap8- pasirodo ne as viena negaliu praeiti nepaciupinejus spauzdinimo masineles doh.gif , kaskada buvau sau isikalus i galva, kad kaskuriame is savo buvusiu gyvenimu (jei tokie egzistuoja blush2.gif ) buvau kokia sekretore ar rastvedininke lotuliukas.gif , miela daigta isigijai thumbup.gif sveikinu mirksiukas.gif

a Lua- nu va kol rasiau ji dar groziu papilde lotuliukas.gif , as suzaveta, jai butum suspejus gal but net ir uz tavaji LO buciau savo balsa atidavus ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2009 06 30, 12:21)
Gavau pirmąjį užsakymą: padayti LO tema - "krikšto tėvams - atsiminimui" .

Sanrita, aš panaudočiau bent kelias eilutes iš šv. Rašto... ax.gif Būtent apie krikštą.

QUOTE(Bangaa @ 2009 06 30, 21:21)
a Lua labai išradingai išpjaustei popierių ! Tai taip gaunasi, kad kažkiek nuotraukos išlenda kitoje lapo pusėje ?  g.gif

Yes, išlenda. Bet šią problemą išsprendžiau paprastai - LO dar priklijavau prie balto lapo - ir saugiau, ir gražiau. smile.gif

Beje, Bangaa, kiek atidarau tavo nuorodą (jau ne pirmą kartą), man kaskart rodo vieną ir tą patį tavo pirmą LO... unsure.gif

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 07 02, 19:57)

a Lua - smagu, kad ne as viena su tais peiliukais pjaustineju drinks_cheers.gif

Taigi aš nuo tavęs perėmiau pjaustinėjimo maniją. lotuliukas.gif

Dar kartą ačiū, merginos, už pagyrimus - net nesitikėjau. blush-anim-cl.gif

O balsuodama už konkursinius, blaškiausi tarp 3-ijų... Taip norėjosi visiem 3 skirti 1 vietą. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
*Gal kas žinote kaip lietuvių k. išversti "parchment Paper"
user posted image
tai toksai senų laikų popierius su aliejum maišytas nuo ailiejaus ir matosi toks raštas...
*Šiandien pasiruošiau dideliam darbui...suorganizavus visus albumus pagal naują rūšiavimo sistemą, ruošiau pateikti blogui, buvau pačiam fotosesijos įkaršty...blyn ir baterkos aparate baigėsi doh.gif
*...todėl einu pakomentuoti konkursinių...gavau anonimišką klausimą ax.gif apie a Lua's konkursinio dizainą, ir dar ...Sanritai žadu atrašyti...einu
(a Lua...norėjau dar paklausti kaip tu iškirtai tas mažas foto? ar čia koks šablonas ar apvedžiojai kokią kortelę?)
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 07 02, 21:17)
Sveikutės  4u.gif
*Gal kas žinote kaip lietuvių k. išversti "parchment Paper"tai toksai senų laikų popierius su aliejum maišytas nuo ailiejaus ir matosi toks raštas...
na man atrodo, kad tai pergamentinis popierius g.gif , bet gal palaukim ka kitos pasakys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 07 02, 21:17)
Sveikutės  4u.gif
*Gal kas žinote kaip lietuvių k. išversti "parchment Paper"

As ir sakyciau, kad pergamentinis popierius g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miele: 02 liepos 2009 - 20:47
QUOTE(miele @ 2009 07 02, 13:47)
As ir sakyciau, kad pergamentinis popierius  g.gif

g.gif o aš visad galvojau kad pergamentinis popierius yra "vellum"-- (tas kuris ant Kalėdinių pasveikinimų naudojamas sniegą pavaizduot)...tai kas tada vellum?...kalkinis popierius? bet jei kalkinis popierius tai turi juodą kalkę turėti kad apvedžiojus pieštuku kopijuotum dizainą?
Vž man susukot galvą lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti