Agneja sveikinu su pirma vieta - berods jau antra karta super labai labai mielas darbelis su daug ideju
AGNEJA, su pergale... labai grazus banguotas, purslotas ir dvelkiantis jura darbelis
Aciu aciu, merginos
sveikinu Agneja man taip pat patiko tavo Lo,ir foto ir isdestymas ir svarbiausia spalvos Sykart neteko ilgai galvoti uz ka balsuot
nauja konkurso tema kokia idomi
nauja konkurso tema kokia idomi
Agneja ir as tave sveikinu su pergale
Tai kaip suprantu, šį kartą būtų buvę dar daugiau konkurso dalyvių??? Na Tai, merginos, kurios kaip aš pavėlavot, rodykitės čia. Mano pavėluotą Scrapukė įdėjo į blogą, bet galiu ir čia parodyt ir pasiaiškint, kodėl jis taip pavadintas. Ir jūs rodykitės.
Pavadinau angliškai, nes lietuviškas pavadinimas būtų kur kas ilgesnis ir netilptų žodis "mėlynas". "BLUE" - vertas atskiro paaiškinimo, kadangi pasinaudojau vienu "suvalkietišku" patarimu, kurį radau viename rusiškame SB forume. Patarimas buvo toks: panaudoti tai, kas lieka po lipdukų. Turėjau juodas raideles-lipdukus - jas panaudojau kitur, o rėmelių neišmečiau, bet iškirpau ir štai - rezultatas.
Nuotraukos darytos prieš 2 metus Arsenalo kieme prie Dailės muziejaus - buvo graži sekamdienio diena ir mes su šeima nusprendėm pasivaikčioti po Vilniaus širdį. Į Ajos vežimuką buvom įmetę kreidelių. Ji pasirinko mėlyną. Kaip tyčia, aprengta buvo irgi mėlybais rūbeliais. Taigi, tą dieną ji nusprendė pasaulį nuspalvinti mėlynai. Buvo išpaišytas visas Arsenalo kiemas.
Pavadinau angliškai, nes lietuviškas pavadinimas būtų kur kas ilgesnis ir netilptų žodis "mėlynas". "BLUE" - vertas atskiro paaiškinimo, kadangi pasinaudojau vienu "suvalkietišku" patarimu, kurį radau viename rusiškame SB forume. Patarimas buvo toks: panaudoti tai, kas lieka po lipdukų. Turėjau juodas raideles-lipdukus - jas panaudojau kitur, o rėmelių neišmečiau, bet iškirpau ir štai - rezultatas.
Nuotraukos darytos prieš 2 metus Arsenalo kieme prie Dailės muziejaus - buvo graži sekamdienio diena ir mes su šeima nusprendėm pasivaikčioti po Vilniaus širdį. Į Ajos vežimuką buvom įmetę kreidelių. Ji pasirinko mėlyną. Kaip tyčia, aprengta buvo irgi mėlybais rūbeliais. Taigi, tą dieną ji nusprendė pasaulį nuspalvinti mėlynai. Buvo išpaišytas visas Arsenalo kiemas.
pagaliau radau laiko perskaityti tema normaliai
darbeliu kad uzderejoooo
Liutuka- skirtukai nuostabus man ypac pirmasis
diskusija apie albumus praleisiu
Agnužė- kokiu rimtu klausimu panelytei iskyla , graziai sudeliotas o tie kaspinukai tai veeezaaa, ir as taip darysiu
a Lua - nu si darbeli vos tik pamaciau toks siltas siltas, ir smagu, kad ne as viena su tais peiliukais pjaustineju
Scrap8- pasirodo ne as viena negaliu praeiti nepaciupinejus spauzdinimo masineles , kaskada buvau sau isikalus i galva, kad kaskuriame is savo buvusiu gyvenimu (jei tokie egzistuoja ) buvau kokia sekretore ar rastvedininke , miela daigta isigijai sveikinu
a Lua- nu va kol rasiau ji dar groziu papilde , as suzaveta, jai butum suspejus gal but net ir uz tavaji LO buciau savo balsa atidavus
darbeliu kad uzderejoooo
Liutuka- skirtukai nuostabus man ypac pirmasis
diskusija apie albumus praleisiu
Agnužė- kokiu rimtu klausimu panelytei iskyla , graziai sudeliotas o tie kaspinukai tai veeezaaa, ir as taip darysiu
a Lua - nu si darbeli vos tik pamaciau toks siltas siltas, ir smagu, kad ne as viena su tais peiliukais pjaustineju
Scrap8- pasirodo ne as viena negaliu praeiti nepaciupinejus spauzdinimo masineles , kaskada buvau sau isikalus i galva, kad kaskuriame is savo buvusiu gyvenimu (jei tokie egzistuoja ) buvau kokia sekretore ar rastvedininke , miela daigta isigijai sveikinu
a Lua- nu va kol rasiau ji dar groziu papilde , as suzaveta, jai butum suspejus gal but net ir uz tavaji LO buciau savo balsa atidavus
QUOTE(Sanrita @ 2009 06 30, 12:21)
Gavau pirmąjį užsakymą: padayti LO tema - "krikšto tėvams - atsiminimui" .
Sanrita, aš panaudočiau bent kelias eilutes iš šv. Rašto... Būtent apie krikštą.
QUOTE(Bangaa @ 2009 06 30, 21:21)
a Lua labai išradingai išpjaustei popierių ! Tai taip gaunasi, kad kažkiek nuotraukos išlenda kitoje lapo pusėje ?
Yes, išlenda. Bet šią problemą išsprendžiau paprastai - LO dar priklijavau prie balto lapo - ir saugiau, ir gražiau.
Beje, Bangaa, kiek atidarau tavo nuorodą (jau ne pirmą kartą), man kaskart rodo vieną ir tą patį tavo pirmą LO...
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 07 02, 19:57)
a Lua - smagu, kad ne as viena su tais peiliukais pjaustineju
Taigi aš nuo tavęs perėmiau pjaustinėjimo maniją.
Dar kartą ačiū, merginos, už pagyrimus - net nesitikėjau.
O balsuodama už konkursinius, blaškiausi tarp 3-ijų... Taip norėjosi visiem 3 skirti 1 vietą.
Sveikutės
*Gal kas žinote kaip lietuvių k. išversti "parchment Paper"
tai toksai senų laikų popierius su aliejum maišytas nuo ailiejaus ir matosi toks raštas...
*Šiandien pasiruošiau dideliam darbui...suorganizavus visus albumus pagal naują rūšiavimo sistemą, ruošiau pateikti blogui, buvau pačiam fotosesijos įkaršty...blyn ir baterkos aparate baigėsi
*...todėl einu pakomentuoti konkursinių...gavau anonimišką klausimą apie a Lua's konkursinio dizainą, ir dar ...Sanritai žadu atrašyti...einu
(a Lua...norėjau dar paklausti kaip tu iškirtai tas mažas foto? ar čia koks šablonas ar apvedžiojai kokią kortelę?)
*Gal kas žinote kaip lietuvių k. išversti "parchment Paper"
tai toksai senų laikų popierius su aliejum maišytas nuo ailiejaus ir matosi toks raštas...
*Šiandien pasiruošiau dideliam darbui...suorganizavus visus albumus pagal naują rūšiavimo sistemą, ruošiau pateikti blogui, buvau pačiam fotosesijos įkaršty...blyn ir baterkos aparate baigėsi
*...todėl einu pakomentuoti konkursinių...gavau anonimišką klausimą apie a Lua's konkursinio dizainą, ir dar ...Sanritai žadu atrašyti...einu
(a Lua...norėjau dar paklausti kaip tu iškirtai tas mažas foto? ar čia koks šablonas ar apvedžiojai kokią kortelę?)
QUOTE(Scrap8 @ 2009 07 02, 21:17)
Sveikutės
*Gal kas žinote kaip lietuvių k. išversti "parchment Paper"tai toksai senų laikų popierius su aliejum maišytas nuo ailiejaus ir matosi toks raštas...
na man atrodo, kad tai pergamentinis popierius , bet gal palaukim ka kitos pasakys *Gal kas žinote kaip lietuvių k. išversti "parchment Paper"tai toksai senų laikų popierius su aliejum maišytas nuo ailiejaus ir matosi toks raštas...
QUOTE(miele @ 2009 07 02, 13:47)
As ir sakyciau, kad pergamentinis popierius
o aš visad galvojau kad pergamentinis popierius yra "vellum"-- (tas kuris ant Kalėdinių pasveikinimų naudojamas sniegą pavaizduot)...tai kas tada vellum?...kalkinis popierius? bet jei kalkinis popierius tai turi juodą kalkę turėti kad apvedžiojus pieštuku kopijuotum dizainą?
Vž man susukot galvą