Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 16 tema

kokie skirtingi ir mieli konkursinio darbai bigsmile.gif atidaviau balsa biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o-pa-pa: 01 liepos 2009 - 09:03
Simpatiski konkursiniai thumbup.gif
Atsakyti
Merginos.... verysad.gif Kaip aš apsikvailinau... verysad.gif Aš buvau įsitikinus, kad konkurso terminas yra šiandien iki vidurnakčio (dar kelis kartus lindau į Scrapukės blogą tikrinti doh.gif ). Ir ką jūs galvojate - galėjau vakar pabaigti konkursinį, bet buvau tokia nusikamavus, kad nusprendžiau pabaigt kitą dieną, nes maniau, kad dar turiu laiko.

Ir šiandien po darbo atskubėjau namo, puoliau rašyti aprašymą, įlendu į blogą - ir ką matau... blink.gif Pavėlavau..... verysad.gif Kaip apmaudu, jūs neįsivaizduojate....

Einu balsuoti už sudalyvautus grožius....
Atsakyti
QUOTE(a Lua @ 2009 07 01, 19:53)
Merginos....  verysad.gif  Kaip aš apsikvailinau...  verysad.gif  Aš buvau įsitikinus, kad konkurso terminas yra šiandien iki vidurnakčio

Zinau ka tai reiskia unsure.gif As neperseniausiai nespejau su dudliais sudalyvauti doh.gif
Tai rodykis cia greiciau ax.gif
Atsakyti
Pavėlavau..... verysad.gif Kaip apmaudu, jūs neįsivaizduojate....

Tikrai labai apmaudu.... Bet labai idomu butu pamatyt dar viena darbeli sio konkurso biggrin.gif ... rodykis mirksiukas.gif
Atsakyti
as vos suspejau, nors ir padariu buvau ir nufotkinus seniausiai, bet vis delsiaqu issiust, tai vakar vidury nakties is ligonines siunciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 07 01, 22:29)
as vos suspejau, nors ir padariu buvau ir nufotkinus seniausiai, bet vis delsiaqu issiust, tai vakar vidury nakties is ligonines siunciau  doh.gif

Tu ka ligoninej guli??? blink.gif
Atsakyti
*Labai gaila kad a Lua nespėjo (bandžiau ją visaip pasiekti verysad.gif ...nesugebėjau)...bet įkėliau jos konkursinį šalia jūsų....apklausa jau užsidarė...tad ...
*Skelbiu 16 Konkurso Nugalėtoją: Agnėją su LO "Jūra" thumbup.gif wub.gif first.gif
*Taip pat paskelbiau naują konkurso temą čia
*Ar ką nors painioja naujas terminas???
Man asmeniškai (ir keliom kitom merginom) painiojo tas terminas: "vidurnaktis" ...kadangi pavyz. Jei terminas 1 ir 15 vidurnaktis tai ar 30 ir 14 vidurnaktis ar 1 ir 15 vidurnaktis...o nustačiau 7 valandą ryto kadangi taip manau nesipainios...taip ir bus : kiekvieno mėnesio 1 ir 15 (7 ryto)...man tai aktualus šis laikas kadangi pas mane (JAV laiku) vidurnaktis (t.y. -7 val nuo LT laiko) ir visad būtent mano laiku--vidurnakčiu įkeliu darbelius. O LT merginos turės galimybę jei nespėjo vakare baigti konkursinį, anksčiau atsikelti ir pagauti pirmus saulės spindulius ir nufotografuoti wink.gif
Nuomonių???
*einu liaupsint konkursinius komentaruose biggrin.gif
Tu ka ligoninej guli??? blink.gif

jooo aš irgi susirūpinau bet atsakymo nesulaukiau ax.gif
Atsakyti
Agneja, sveikinu 4u.gif Darbas pritrenkiantis mirksiukas.gif Tiesiog tobulas. Šaunuolė thumbup.gif

Scrapuke, ačiū už liaupses, bet labai prašysiu komentuot išsamiau (kai turėsi laiko).
Man kažkas negerai tame LO. Net ranka nekyla įdėti į albumą. Gal raudonos nereikia g.gif (vis pagaunu savo mintį) Nu kažkas ne taip .... ir neduoda ramybės.

Miglota, jau buvau pasigedus tavęs. Bet maniau tyli dėl kitos priežasties verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanrita: 02 liepos 2009 - 09:00
dabar jau namie, viskas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Agneja - su pirmaja vieta 4u.gif (net neitariau,kad cia tavo darbas bigsmile.gif )
a Lua, kaip neidomu,kad pavelavai cool.gif Nors tiesa sakant,ne tu viena tokia.. biggrin.gif
Atsakyti
Agneja, sveikinu, tikrai puikus darbas thumbup.gif
Atsakyti